Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Bizi tutuklasalar daha mantikli gibi ha?
Sikayet yok diye serbestmi yani?
Ya kizin gece buraya yszdiklari?
Ya darp ve tecavuz ne oldu?Hepsi hikayemi oldu?

Tecavüzü söylememiş. Darp için de alkollü o yüzden yapıyor demiş. Yaratığın ailesi sahip çıksın diye beraber yaşatıyormuş bunları. Çok sahip çıkmış geberesice!

Muhtemelen ayni evdeler
Kizz tecavuzden uyusturucudan bahsetmemis bile....birlikte yasiyoruz arada alkol alinva kendini kaybediyor demis
Korkudan bunu soylemis cok belli..bu ifadeyi mantikli bulan yetkilere ne demeli simdi?
Psikologlar yokmuydu yaninda ifade verirken?
Nasil bir olay bu ya şok oldum su an!

Bir saattir okuyorum konuyu. Gece burada neler yaşadığınızı tahmin bile edemiyorum. Allah sizden razı olsun. Koşmuşsunuz, uğraşmışsınız.

Burada yardım için uğraşan tüm üyelere teşekkür ediyorum. Keşke çözülebilseydi konu. Çok üzgünüm. Umarım kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklenmez. Umarım o hayvanla zorla evlendirilmez. Çok üzüldüm be nasıl bir dünya, nasıl aileler, nasıl insanlar, hayat bu mu?

Ben gidip AVM den cikolata calsam daha cabuk yakalanirim.

Bir de olumden daha kotu iskence yontemleri var ve uyusturucu kafasiyla saglikli dusunmuyor olabilir.

Cok yabanci dizi seyrediyorum ben etkisi oluyor.
Şimdi kendı yerınıze koymayın dıyorlar ya
Bir kadın vardı adını hatırlamıyorum ama kendısını satan kocasını baltaylamı ne doğramıştı .

Ben düşünüyorum çok mu çaresiz kaldım .
Kurtuluşumda yok .
En kötü ihtimalle o uyurken onu deşerdim !

Kimse kimsenın hayatını bu denli sabote edemez!

Kız daha hayatının baharında !
En guzel yılları babasına bakmakla geçmiş .

Eline güzel bir fırsat geçti şikayetçi olmadı .

Madem şikayetçi olamıyorum . O evdende gidemiyorum .
Kendımı şikayet ederdim uyuştucu kullanıyorum satıyorum dıye .
Ve ya öldürürdüm hapiste yatardım .

Madem cezalar yetersiz , kendı cezanı kendın var yeter artık öldürdükleri yeter !

Nefret edıyorum erkeklerden !

Çocuklarını erkeklere değişen kadınlardan !

Ezilmeye göz yuman hemcinslerimden !

Lütfen azcık cesaretli olun ! LÜTFEN !

KADIN SIĞINMA EVİNE GİTTİĞİİNİZDE ASLA KİMSE SİZ ULAŞAMAZ !!!!

- Geçenlerde muge anlı ya bır adam başvurdu kızım kayıp dıye . Kızın kadın sığınma evınde oldugu öğrenıldı .
Müge asla bılgısını paylaşmadı . Çok iyi bir baba olabılirsınız fakat ben size güvenemem deyip gönderdı .

Lütfen konu sahıbı lutfen ! Aklını başına al .

Ben bir seferlik bir tecavüz olduğunu düşünmüyorum ya. Şeref yoksunundan her şey beklenir. Pislik.
Hayır uyuşturucu ilk sefer için kullanıldı diyorum.
Tecavüz sürüyor ve ilk seferi herkese anlatmakla tehdit ederek diğerlerini yaptı, kız kimseye duyurmasın diye razı oldu.
Ve dün ilk defa karşı çıktı dayak yedi ve konu açtı...

.....

Allah herkesten razı olsun keşke keşke daha fazlası olsaydı keşke

Tecavüzü söylememiş. Darp için de alkollü o yüzden yapıyor demiş. Yaratığın ailesi sahip çıksın diye beraber yaşatıyormuş bunları. Çok sahip çıkmış geberesice!
Yanı sahip çıkacak kişi amcaoğlu mu yetişkin bir kızı yetişkin bir adamla aynı eve koymak mi sahip çıkmak ...
Resmen kızı kullanmasına önayak olmuşlar .

Korkudan bunu soylemis cok belli..bu ifadeyi mantikli bulan yetkilere ne demeli simdi?
Psikologlar yokmuydu yaninda ifade verirken?
Nasil bir olay bu ya şok oldum su an!

Şikayetçi misin? Değilsen tamam şeklinde işliyor sistem burada. Halbuki oturtup kızı anlatsalar şöyle olacak, sığınma evinde seni bulamazlar diye sistemi anlatsalar. Hatta böyle olaylar olduğunda bir görevli gelse de o anlatsa usulü, yardım elini uzatsa, güvende hissetse kendini de korkmasa. Valla günah be bile bile böyle.

Bu böyle mi kalacak en ufak bi iyi gelisme olmaz mi ya hic boyle tahmin etmemistim sonunu.surda yazilanlar delil kabul edilemiyor mu.herkes herseyi biliyor tecavuz zorla alikoyma uyusturucu.ama kimse bise yapamiyor mu yazik cok yazik suan ne halde kim bilir

Resmen sapığı savunmus goz gore gore yani...
Nasıl bir baski ve korku vardi ustunde kimbilir..
Bu olay boyle kapanacakmi yani?yahu bir testle serefsizin kanindaki uyusturucuyu bulurlardi ne demek alkol aldi?
Kizi oldurmesinimi bekleyecegiz..

Ekşi'de hatırlattılar.
Yahu Seren Serengil, Gülben hakkında konuştuğu için 3 gün hapis yattı.

Ama darp eden herifler o gün serbest.
Bu nasıl iş?

Bir de eşini defalarca bıçaklayarak öldüren adama, iyi hal ve tahrikten indirim yapıldı.

Adalet zalime acıyor, mazlumu eziyor.

Bende böyle düşünüyorum, adamın ailesi kıza sahip çıkacak oğullarına çeksin cezasını diyeceklerini mi düşünüyorsunuz, pisliğin içeri girmesiyle bitiyor mu olay, Aile evlenirsiniz ne var bu kadar büyütecek der tabi adam evli değilse evliysede bizde kumalık sistemi hala çalışıyor, annesi varmış kızın yazık ..herşey kızda başlıyor kaybedecek birşeyin yok ölümü düşünecek kadar olay yaşıyorsun , yeter lan deyip elinden geleni ardına koyma diyecem ya uyuşturucu illetine alıştığı için nasıl düşünür .. Velhasıl hergün böyle haberler almaya alışıyoruz .

O Gülben Ergen. .. Yurt dışında da kaza yapıp bır aileyi öldüren kız milyoner babası sayesinde serbest kaldi

Kız da artık telefon vs. olabilmesi imkansız. Şimdi işler eskisinden de kötü bir hal aldı ne yazık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…