- 20 Haziran 2017
- 1.118
- 4.240
- 133
Bizi tutuklasalar daha mantikli gibi ha?
Sikayet yok diye serbestmi yani?
Ya kizin gece buraya yszdiklari?
Ya darp ve tecavuz ne oldu?Hepsi hikayemi oldu?
Korkudan bunu soylemis cok belli..bu ifadeyi mantikli bulan yetkilere ne demeli simdi?Muhtemelen ayni evdeler
Kizz tecavuzden uyusturucudan bahsetmemis bile....birlikte yasiyoruz arada alkol alinva kendini kaybediyor demis
Var canim var huzurlu yuvasında mutlu bir kadın zavallisi var ... ay kusura bakmayın hanımlar çok sinirliyim... kızının neler yaşadığını bilip bilmediğini bilmiyorum ama evli imiş başka adamla çok sık görüşmüyorlarmış
Şimdi kendı yerınıze koymayın dıyorlar yaBen gidip AVM den cikolata calsam daha cabuk yakalanirim.
Bir de olumden daha kotu iskence yontemleri var ve uyusturucu kafasiyla saglikli dusunmuyor olabilir.
Cok yabanci dizi seyrediyorum ben etkisi oluyor.
Hayır uyuşturucu ilk sefer için kullanıldı diyorum.Ben bir seferlik bir tecavüz olduğunu düşünmüyorum ya. Şeref yoksunundan her şey beklenir. Pislik.
Allah herkesten razı olsun keşke keşke daha fazlası olsaydı keşkeBir saattir okuyorum konuyu. Gece burada neler yaşadığınızı tahmin bile edemiyorum. Allah sizden razı olsun. Koşmuşsunuz, uğraşmışsınız.
Burada yardım için uğraşan tüm üyelere teşekkür ediyorum. Keşke çözülebilseydi konu. Çok üzgünüm. Umarım kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklenmez. Umarım o hayvanla zorla evlendirilmez. Çok üzüldüm be nasıl bir dünya, nasıl aileler, nasıl insanlar, hayat bu mu?
Yanı sahip çıkacak kişi amcaoğlu mu yetişkin bir kızı yetişkin bir adamla aynı eve koymak mi sahip çıkmak ...Tecavüzü söylememiş. Darp için de alkollü o yüzden yapıyor demiş. Yaratığın ailesi sahip çıksın diye beraber yaşatıyormuş bunları. Çok sahip çıkmış geberesice!
Korkudan bunu soylemis cok belli..bu ifadeyi mantikli bulan yetkilere ne demeli simdi?
Psikologlar yokmuydu yaninda ifade verirken?
Nasil bir olay bu ya şok oldum su an!
Korkudan bunu soylemis cok belli..bu ifadeyi mantikli bulan yetkilere ne demeli simdi?
Psikologlar yokmuydu yaninda ifade verirken?
Nasil bir olay bu ya şok oldum su an!
Resmen sapığı savunmus goz gore gore yani...Tecavüzü söylememiş. Darp için de alkollü o yüzden yapıyor demiş. Yaratığın ailesi sahip çıksın diye beraber yaşatıyormuş bunları. Çok sahip çıkmış geberesice!
Peki..ariyorum..sagolun.Şimdi müsaitim buyrun arayın. Dün gece iyi değildim lakin kimseye bunu anlatamadım.
Yanı sahip çıkacak kişi amcaoğlu mu yetişkin bir kızı yetişkin bir adamla aynı eve koymak mi sahip çıkmak ...
Resmen kızı kullanmasına önayak olmuşlar .
Bende böyle düşünüyorum, adamın ailesi kıza sahip çıkacak oğullarına çeksin cezasını diyeceklerini mi düşünüyorsunuz, pisliğin içeri girmesiyle bitiyor mu olay, Aile evlenirsiniz ne var bu kadar büyütecek der tabi adam evli değilse evliysede bizde kumalık sistemi hala çalışıyor, annesi varmış kızın yazık ..herşey kızda başlıyor kaybedecek birşeyin yok ölümü düşünecek kadar olay yaşıyorsun , yeter lan deyip elinden geleni ardına koyma diyecem ya uyuşturucu illetine alıştığı için nasıl düşünür .. Velhasıl hergün böyle haberler almaya alışıyoruz .Uyuşturucuyu söylememiş buyuk ıhtımalle .
Darp belli olmuş ama şikayetçi değilim demiş .
Sanırım buda kamu davasında yeterli değilmiş .
Ama bu konu böyle ses getirirse bence kamu davası açılır.
Benım düşüncem ;
Olay dun gece olunca kızın amcasına haber gitti.
amcası hastaneye gelıp ;
' Ben bu işi halletcem sen şikayetçi olma falan dedi .
E kız zaten bu olayı kendı suçuymuş gibi gördüğü için bence şikayetçi olmadı .
O Gülben Ergen. .. Yurt dışında da kaza yapıp bır aileyi öldüren kız milyoner babası sayesinde serbest kaldiEkşi'de hatırlattılar.
Yahu Seren Serengil, Gülben hakkında konuştuğu için 3 gün hapis yattı.
Ama darp eden herifler o gün serbest.
Bu nasıl iş?
Bir de eşini defalarca bıçaklayarak öldüren adama, iyi hal ve tahrikten indirim yapıldı.
Adalet zalime acıyor, mazlumu eziyor.
Resmen sapığı savunmus goz gore gore yani...
Nasıl bir baski ve korku vardi ustunde kimbilir..
Bu olay boyle kapanacakmi yani?yahu bir testle serefsizin kanindaki uyusturucuyu bulurlardi ne demek alkol aldi?
Kizi oldurmesinimi bekleyecegiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?