- 7 Mayıs 2017
- 626
- 1.074
- 33
öyle miymiş? benim bildiğim darp esnasında çilingirle girildiğiEkip adamı apartman önünde görmüş evin içinde değil. Haneye tecavüz yok şu an için. Adamı evde görse dahi kız iznimle girdi sorun yok şikayetçi değilim derse kimse bir şey yapamaz.
Kazen gece durumla ilgili bilgi verirken boyle yazmistiBen olayı daha başka okudum.adam apartman önünde yakalandı. Kız evinin içinde kendini güvende tutmak için kapıyı kilitlemiş. Darba polisler şahit olmamış. Yanlış biliyorsam diğer üyeler uyarsın.
Açılıyor canim kamu davası ama dışarıdan görülüyor darp olaylarında. Benimde olmuştu polisler şikayet etmişti ve o kişi serbest hala kamu davalarıserbest yargılanarak sürüyor bu gibi olaylarda..Korktuğum başıma gelmiş.
Arkadaşlar, bu kızın psikolojisi yerinde değil. O içeride dövme sırasında tehdit mi etti, ne yaptı ne etti bilmiyoruz. Zaten bence ruh sağlığının yerinde olmadığından emin olduğumuz travmatik durumlar yaşamış kişilerin ifadesine başvurulmamalı diye düşünüyorum. Benim merak ettiğim neden kamu davası açılmıyor? Polis darp edildiğini duyduysa kamu davası açılması gerekmiyor mu, ben mi yanlış biliyorum?
Yok canim malesef kız da o pislikte gönderilmiş karakoldan..şikayet yok ..
Kesinlike öyle malesef bugün eve gidince daha da bir dovmustur pislik herifSuan aynı evdeler dimi buyuk ihtimalle?
Yok hayır. Adam apartman önünde yakalandı diye biliyorum. Keşke sizin dediğiniz gibi olsaydı fakat darp olsa bile basit yaralamada şikayet söz konusu olacağı için konu sahibi yine şikayet etmeyecekti maalesef.öyle miymiş? benim bildiğim darp esnasında çilingirle girildiği
sımdı bastan alalım bı toparlayalım
bır kız var 8 aydır tecavuze tehtıte sıddete hakarete maruz kalan. ve uyusturucuya alıstırılan.
bu kız buraya uye oluyor ve musaıt olan bırı benımle konussun dıyor
ıntıhar edecegım dıyor
yasadıklarını anlatıyor
buraya yasadıklarını dertlesmek ıcın mı yoksa yardım ıstemek ıcın mı yazdı?
polıse gıt dedıgımızde gıdemem ararsam benı öldurur dıyor korkuyor
kac kurtar kendını dedıgımızde cevap vermedı kapı ustune mı kılıtlenıyor ne oluyor bılmıyoruz
8 aydır apartmandakıler bır kere bıle kızın kapısını calmadı mı kız hıc ımdat dıye bagırmadı mı hanı depo degıl sıgınak degıl komsunun bıcok sesını duyuyoruz sonucta degıl mı ?
kafam cok karıstı
yardım edın deyıp herkesı buraya toplayıp edılen yardımla gelen polıslere sıkayetcı degılım demek...
bılemıyorum
aynı seylerı yasayıp sıkayetcı olanlar nasıl oluyor onlarda korkuyor onlarda aynı seyı yasıyor
bılemedım
Açılıyor canim kamu davası ama dışarıdan görülüyor darp olaylarında. Benimde olmuştu polisler şikayet etmişti ve o kişi serbest hala kamu saçları serbest yargılanarak sürüyor bu gibi olaylarda..
dun gece gec saate kadar esımde bende ulasabılecegımız yerlerı aradıkKonus konus
Ben anlatamadim kendimi
Ağacın kurdu içinde olur.. derlerEvet özamcaoğlu doğru.
Kimbilir ne kadar korkuyordur gariban. Şikayetçi olmamasına da kızamıyorum. Zaten madde bağımlısı, kesin o içeride darp sırasında tehdit etti, korkuttu. Zaten zavallının mecali yoktu. Son çaresi intihar olan birisi savaşamaz böyle kolay kolay. Elimizden bir şey gelmemesi ne kadar acı. Kahroluyorum.
Polis dayağı görmüş mü bilmiyorum görmedi diye okudum fakat kasten basit yaralama maalesef şikayete tabi. Şu şikayetten korkulmasa da failler cezasını çekse keşke of.Benim de anlamadigim kisim darp edilgini goren polis neden bir sey yap(a)miyor. En azindan goz altina alabilirlerdi.
Kizin ifadesini onun yaninda degil de psikolog esliginde alabilirlerdi.
Evet kabul cok Amerikanvari dusunuyorum.
Yok yanlış bılıyorsun .Yok hayır. Adam apartman önünde yakalandı diye biliyorum. Keşke sizin dediğiniz gibi olsaydı fakat darp olsa bile basit yaralamada şikayet söz konusu olacağı için konu sahibi yine şikayet etmeyecekti maalesef.
Kizin psikolojisi ıyi değildi desi memur arkadaşlar ama bizim yanımızda güvendeydi savcının izni ile cilingirla kapı bile açıldı herşeyi anlattık ona biliyorsun sende çok gelip gittin hicbir şikayetini geri almadın...o şikâyetçi bile olmadi dediler...amcaoglu ile evde akrabaların bilgisi dahilinde aynı evde kalıyorlarmış mis. Amcaoğlu pisliği karakoldakilere demiş ki hiç dışarı çıkmaz etmez sadece evde oturur siparişini verir gelirken ben alırım asosyal felan demiş... kız istismar yok demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?