Boyle kadinlar yuzunden digerleri hep kotu olur bilirsin...yok iste kadinin sikayeti yok4 -5 yaşında babanesi süt almaya inince uyanıp yalnızım tehlikeli olabilir diye polisi aradı yeğenim 26 yaş ve içinde bulunduğu durumda yapması gereken tek söz söyleyip buna son vermekti belli kş sosyal medyayı az çok bilen internet kullanan biri kadınlar içşn bi sürü dayanışma platformu varken okuyup cesaretlenmesi araması gerekirdi kaldığı yerden devam etmek bi çare değil o da biliyodur bizden çok daha iyi biliyodur hem de ne desek boş olan olmuş şikayet yoksa yaşı reşit kamu davası olmaz darp ve tecavüz
Gece bu konunun dalga geçmek için yazıldığını ,hatta aylardır zorla tutulan insanın eline telefonla sarj cihazı mı verilir dedim...ciddiye almadım.Ama sonra gördüm ki bu kız kilitli olarak tutuldugu evde darp edilirken eve girildi ve kızın bayağı hırpalanmış olduğu haberi geldi.Ben o zaman söylediklerimden utandım.Sonucta yardım isteyen birisi vardi ve bazi tutarsızlıklar/uyuşmazlıklar teferruatti.Olay belki de konu sahibinin anlattığı şekilde gerçekleşmedi ama bu kadın zorla tutulduğu evden şiddet görürken polis tarafından kurtarıldı mi??Tek önemsediğim bu.Evet psikolojisi bu platforma musait sadece...sen cok iyi cozdun
Çok yazık gerçektenEvet özamcaoğlu doğru.
Son durum kız şikayetçi değilim demiş.Nolmus son durumne
Ben memnun demedim zaten hayret bisey ya...kaldi ki konu ne kadar gercek o bile şaibeli artık...yani kizin anlattikları...Kiz yasadiklarindan kurtulamayacagini dusunmeye baslamis artik. Sikayetci olmamasi bu yuzden. Yedigi dayaklardan tecavuzden memnun degil yani. Ben o kizin psikolojik olarak cok kotu durumda oldugunu dusunuyorum. Cok cok uzuldum, cok yazik.
Neyle olabilir ailesi yok aileyle tehdit etsin bi canı var böyle yaşamak mı canın mı deseler şurda tek bi kadın yaşarım gerisi önemli değil demezKızlar suan neyle tehdit ettiğini bilmiyoruz bu adinin.
Olay maalesef tam anlamıyla açık değil.
Eksi Sözlükte bir başlık fazla entry alınca dikkat çekiyor suan umudum en azından sosyal medyada bu durumun farkındalık yaratması.
Özgecan mevzusunda sosyal medya çok işe yaradı.
Bu kizimizında sonu Ozgecanlar gibi olmasın.
Ciddimisin
Iki önceki mesajimda yazdım hala aklım almıyor ama içim de rahat etmiyor.Neyle olabilir ailesi yok aileyle tehdit etsin bi canı var böyle yaşamak mı canın mı deseler şurda tek bi kadın yaşarım gerisi önemli değil demez
ay sus artık sus hadsiz bilgi kirliliği yapma. insanlar bilgi almak için okuyor burayı.CiddimisinBir daha kime sataşıp kime sataşmayacağını öğrenmiş oldun.Edepsiz sen kimsin böyle bir konuda bile benimle sataşacak yer buluyorsun? Haddini bil karşında çocuk yok !
Yolda dayak yerken kocamdır sever de döver de diyenlerden bi fark yok bu olayın keşke yaş reşit olmasaydı da sözüne itibar edilmeseydiBoyle kadinlar yuzunden digerleri hep kotu olur bilirsin...yok iste kadinin sikayeti yok
Psikolojisi yerinde degil ne ya !!! Asıl boyleleri bıkkınliktan gidip artık sikayet ediyolar...
Cekemiyolar cunku artık...
Herkes gibi bakamiyorum evet cunku duygusal bakış bi yere kadar.
mantıkla bakiyorum...
ne kadar zekisin derken bilgi amaçlı mı yazdınız?,basbayağı kışkırttınız,lütfen daha fazla konuyu meşgul etmeyin...ay sus artık sus hadsiz bilgi kirliliği yapma. insanlar bilgi almak için okuyor burayı.
öyle insanların bıkkınlık gelip şikayet ettiğini nerden biliyorsun. kaç tane aylarca eve hapsedilmiş işkence edilmiş insan tanıdın hayatında ? duygusallık falan değil bu psikoloji. aylarca eve hapsedilip tüm ihtiyaçlar için birine bağlı kalmayı, o insanın da uyuşturucu alıştırıp tecavüz etmesini düşün bi. mantıkla dayanılacak bişey değil bu. bu kızın da ifadesine güvenilmez çünkü kendi halinde değil kız.Boyle kadinlar yuzunden digerleri hep kotu olur bilirsin...yok iste kadinin sikayeti yok
Psikolojisi yerinde degil ne ya !!! Asıl boyleleri bıkkınliktan gidip artık sikayet ediyolar...
Cekemiyolar cunku artık...
Herkes gibi bakamiyorum evet cunku duygusal bakış bi yere kadar.
mantıkla bakiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?