Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Boyle kadinlar yuzunden digerleri hep kotu olur bilirsin...yok iste kadinin sikayeti yok
Psikolojisi yerinde degil ne ya !!! Asıl boyleleri bıkkınliktan gidip artık sikayet ediyolar...
Cekemiyolar cunku artık...
Herkes gibi bakamiyorum evet cunku duygusal bakış bi yere kadar.
mantıkla bakiyorum...

Evet psikolojisi bu platforma musait sadece...sen cok iyi cozdun
Gece bu konunun dalga geçmek için yazıldığını ,hatta aylardır zorla tutulan insanın eline telefonla sarj cihazı mı verilir dedim...ciddiye almadım.Ama sonra gördüm ki bu kız kilitli olarak tutuldugu evde darp edilirken eve girildi ve kızın bayağı hırpalanmış olduğu haberi geldi.Ben o zaman söylediklerimden utandım.Sonucta yardım isteyen birisi vardi ve bazi tutarsızlıklar/uyuşmazlıklar teferruatti.Olay belki de konu sahibinin anlattığı şekilde gerçekleşmedi ama bu kadın zorla tutulduğu evden şiddet görürken polis tarafından kurtarıldı mi??Tek önemsediğim bu.

Kızlar suan neyle tehdit ettiğini bilmiyoruz bu adinin.
Olay maalesef tam anlamıyla açık değil.
Eksi Sözlükte bir başlık fazla entry alınca dikkat çekiyor suan umudum en azından sosyal medyada bu durumun farkındalık yaratması.
Özgecan mevzusunda sosyal medya çok işe yaradı.
Bu kizimizında sonu Ozgecanlar gibi olmasın.

Kiz yasadiklarindan kurtulamayacagini dusunmeye baslamis artik. Sikayetci olmamasi bu yuzden. Yedigi dayaklardan tecavuzden memnun degil yani. Ben o kizin psikolojik olarak cok kotu durumda oldugunu dusunuyorum. Cok cok uzuldum, cok yazik.
Ben memnun demedim zaten hayret bisey ya...kaldi ki konu ne kadar gercek o bile şaibeli artık...yani kizin anlattikları...

Ne diyeceğimi bilmiyorum,bu durumdan kim sikayetci olmaz.sikayetci degilim dese bile bırakılirmi.hiç birsey algilayamiyorum artık.bu kız ne olacak.eninde sonunda canina kiyarsa offffff

Kız kim bilir neler yaşadı. Neyle tehdit edildi. Devletin görevi masumları, sesini çıkaramayanları korumak değil mi.

Off başım ağrıyor. Kıza bir psikolog ayarlansaydı. Biz biraz uykusuz kalınca, aç kalınca bile mantıklı hareket etmeyebiliyoruz o kız aylardır nasıl bir şeyin içinde.

Off off sapıklara böyle aramıza salmaya devam ederlerse biz nasıl yaşayacağız sadece konu sahibini bağlamıyor ki bu olay.

Neyle olabilir ailesi yok aileyle tehdit etsin bi canı var böyle yaşamak mı canın mı deseler şurda tek bi kadın yaşarım gerisi önemli değil demez

Şikayet cı olmamışsın cok üzüldüm o hayvan daha ileri gider.. Yeter cıdden kadına bebeğe istismar şiddet ne dir bu. Nereyr kadar böyle olacak şikayetçi olsun olmasın ceza alsın. Evimde oturuyorum ama korkuyorum bırgğn benimde başıma gelecek belki?? Lütfen korkma kadın sığınma evleri var o şerefsiz den korkma

Neyle olabilir ailesi yok aileyle tehdit etsin bi canı var böyle yaşamak mı canın mı deseler şurda tek bi kadın yaşarım gerisi önemli değil demez
Iki önceki mesajimda yazdım hala aklım almıyor ama içim de rahat etmiyor.
Sürekli ama ama ama diye başlayan şeyler kuruyorum kafamda.
Uzuntum tüm olayı açıklığı ile bilemedigimizden ürettiğimiz şeylere inanmak için gayret ediyor olusumuz

CiddimisinBir daha kime sataşıp kime sataşmayacağını öğrenmiş oldun.Edepsiz sen kimsin böyle bir konuda bile benimle sataşacak yer buluyorsun? Haddini bil karşında çocuk yok !
ay sus artık sus hadsiz bilgi kirliliği yapma. insanlar bilgi almak için okuyor burayı.

Yolda dayak yerken kocamdır sever de döver de diyenlerden bi fark yok bu olayın keşke yaş reşit olmasaydı da sözüne itibar edilmeseydi

öyle insanların bıkkınlık gelip şikayet ettiğini nerden biliyorsun. kaç tane aylarca eve hapsedilmiş işkence edilmiş insan tanıdın hayatında ? duygusallık falan değil bu psikoloji. aylarca eve hapsedilip tüm ihtiyaçlar için birine bağlı kalmayı, o insanın da uyuşturucu alıştırıp tecavüz etmesini düşün bi. mantıkla dayanılacak bişey değil bu. bu kızın da ifadesine güvenilmez çünkü kendi halinde değil kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…