Overlokcugeldihanim
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 8 Ocak 2018
- 464
- 744
- 18
karakolu sabitten arayıp isimlerini sor telefona iste olmaz mı kuzum? xxx derseniz tanırlar herhalgi biri olabilir desen?Geç em seneydi tel gidince numaralarda gitti arada uğrar karakoldakiler mağazaya ama numaraları yok malesef
karakolu sabitten arayıp isimlerini sor telefona iste olmaz mı kuzum? xxx derseniz tanırlar herhalgi biri olabilir desen?
Polis de bir acayip diycem simdi. Herhangi bir kapiyi calip sorsa ogrenirdi hemen hangi daire oldugunu. Telefon etmekle ugrasacagina. Neyse umarim almislardir kizcagizi. Kizin telefonunu elinden almis olabilir polisler.Arkadaşlar polise kapıyı açmadığını nereden çıkardınız ? Polis apartmanın önüne gelmiş ışıklar sönük. Adreste hangi daire olduğu belli değil sadece bina adı var. Şu anda da polise ulaşılamadığına göre aldılar hepsini karakola gidiyorlar.
İnşallah Allah razı olsunYahu arkadaşlar ne avukatı ? Bu saatte avukat ne yapacak ? Amerikan filmlerindeki gibi değil olaylar. Adamı alırlar gece nezarete kızı da karakolda misafir ederler. Avukatlık bir durum yok. Yarın kız şikayetçiyim der şu dönem aile içi şiddet taciz, kadın şiddeti asla pas geçilmeyen bir konu adamı pazartesi sabahına kadar tutarlar.
Kız ne olacak ? nerede kalacak ? kim yardım edecek ? bunu düşünün...... Avukatı polisi bir kenara bırakın artık .... Polis oraya gidip te asla boş dönmez.... Almıştır hepsini işhbar bakanlıktan geldi. Gittim bulamadım diyecek hali yok ya
avukat diyen bendim kazen abi. haliyle sanırım bana yazıldı bu. kusura bakma elden bu kadarı geldi bunu yazdık. aklıma da başka bişey gelmiyo.Yahu arkadaşlar ne avukatı ? Bu saatte avukat ne yapacak ? Amerikan filmlerindeki gibi değil olaylar. Adamı alırlar gece nezarete kızı da karakolda misafir ederler. Avukatlık bir durum yok. Yarın kız şikayetçiyim der şu dönem aile içi şiddet taciz, kadın şiddeti asla pas geçilmeyen bir konu adamı pazartesi sabahına kadar tutarlar.
Kız ne olacak ? nerede kalacak ? kim yardım edecek ? bunu düşünün...... Avukatı polisi bir kenara bırakın artık .... Polis oraya gidip te asla boş dönmez.... Almıştır hepsini işhbar bakanlıktan geldi. Gittim bulamadım diyecek hali yok ya
Yahu arkadaşlar ne avukatı ? Bu saatte avukat ne yapacak ? Amerikan filmlerindeki gibi değil olaylar. Adamı alırlar gece nezarete kızı da karakolda misafir ederler. Avukatlık bir durum yok. Yarın kız şikayetçiyim der şu dönem aile içi şiddet taciz, kadın şiddeti asla pas geçilmeyen bir konu adamı pazartesi sabahına kadar tutarlar.
Ben yardım ederim her şekild e ama kızın ne nosu ne ismi var bende
Ya kızlar beni şimdi İngiltre'den arayan hangi üyemiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?