Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Şimdi olay tam nasil konu cok uzun okuyamadim tam hepsini 50 sayfaya kadar geldim..kiz sikayetinden vazmi gecmis..bipolar hastasi deniyor doğrumu..cok kötü şeyler Allah yardımcısı olsun.

Kadını bu kadar sindirip erkeğin sırtını sıvazlayanlar utansın. Dün bu kızı dinledik, bugün sizi dinliyoruz, yarın içimizden birinin (Allah korusun) başına gelmeyeceğini kim garanti edebilir? Allah hepinizi kötü insanlardan uzak tutsun, saçınızın teline zarar gelmesin dilerim. Dün gece ben buradaki işbirliğine, dayanışmaya hayran kaldım. Dünya dönüyorsa iyi insanların hatrına dönüyor diyorlar ya, çok doğru o.

Ben daha bilmediğimız bunun çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum

Kesinlikle haklısınız.
Çok zor.
Kadın olmak çok zor.

benimde kanım donuyor bazı insanların yardıma el vermemesi beni çıldırtıyor gerçekten ortam gerilmesin diye susmak istiyorum belki anlayamadığım şeyler vardır empatiyi tam kuramıyorum

Düşünmek bile yoruyor
Yasayani anlamak için empati yapmak bile zor
Bu kadar kolay olmamalı insan hayatiyla oynamak

diğer sayfaları okumadım.konu sahibine ne oldu? yada fake miydi?

Aminn..
En son sikayetci olmamis saglik kontrolunden de gecmis ama tecavuzu soylememis,serberst birakmislar sikayet olmayinca yine ayni eve o karaktersizle ayni zulume mahkum oldu ne yazikki
Neler olup bittiğini umarim kendisinden de öğrenebiliriz... böyle bitmemeli çünkü.Bize yazsa keşke ne yapabiliriz nasil yardimci olabiliriz sesini korkmadan duyurmasi için.

Neler olup bittiğini umarim kendisinden de öğrenebiliriz... böyle bitmemeli çünkü.Bize yazsa keşke ne yapabiliriz nasil yardimci olabiliriz sesini korkmadan duyurmasi için.
Eger şikayetini alip eve döndüyse ne telefon ne bilgisayar birakmazlarki etrafinda..yani yazamiyodur bence..

Olaylardan sonra gelip hicbirsey yazmamis.Karakolda şikayetçide mi olmamiş.Şu an ne durumda ne yapıyor kimbilir.Umarım daha kötü değildir.

1. arkadaşlar yazmayın tamam . konu anlatılandan farklıymış. konu sahibi kız bipolar hastasıymış, psikolojik problemleri varmış. o kişiyle de imm nikahlıymış. darp var... tecavüz sanırım yok yani o konuyla alakalı bir bulgu yok karakolda vs lafı geçmemiş. eve kapanma durumu vs yok. kendi isteğiyle şikayetçi olmuyor. komşuları arkadaşları emniyet vs kızın olayları çarpıtarak anlattığını, yardım taleplerini geri çevirdiğini, çok defa karakolluk olmalarına rağmen şikayetçi olmadığını anlatmış.

yani sanırım bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok bu durumda.

Dün 19:32Şikayet EtFavorilere Ekle
    Beğen
    Vera_mihrima bunu beğendi.
< Önceki1234567Sonraki >
Konu Durumu:

Mesaj gönderimine kapalı. Baska bi topicte üyenin birisi bunu yazmış ne kadar doğru bilgisi olan varmı konuya çok vakıf değilim demin bakarken gördüm

Eklentiler

• Screenshot_20180304-032934.png
    150 KB · Görüntüleme: 755
merhabalar, ben de bu durumdan yeni haberdar oldum maalesef. Yazılanların büyük çoğunluğunu okudum.Dün gece olanlar dışında net bir bilgi yok. Kız kardeşimizin şikayetçi ol(a)maması ona yaşadıklarının sorumluluğunu doğrudan yüklemez.Perde arkasını bilmiyoruz.Raydan çıkmış , bozulmuş çok şeyin olduğu ortada.Müge anlı, Esra erol ya da onlar gibi geniş kitlelere hitap edebilen kişiler somut çözümler üretebilir güçleri var. Bu kardeşimiz tedavi görüp olanaklar sağlanıp bu bataklıktan kurtulabilirdi.Umarım yarın güzel gelişmeler olur bunu tüm kalbimle istiyorum.

Kizin bipolar bozuklugu oldugunu kim nerden cikardi???darp eden tecavuzde eder ki kiz bunu kendi yazdi zaten.adamdan sikayetci olmamis evet tehtit edildi muhtemelen polis cilingir beklerken!bile darp etti

Niye bu kadar az beğeni var ,anlamadim?

Allah yardımcın olsun kardeşim çok haklısın tez zamanda hayatın normale döner inşallah

Dünden beri ara ara girip baktım hep konuya.
Bir gelişme yok anladığım kadarıyla.
Konu sahibi umarım gelirsin,iki satır yazarsın da iyi olduğunu biliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…