- Konu Sahibi serenselen
-
ben şuan evde oldugum ıhtıyacım yok ama arastırıcam nerede oturyorsun kaça gıdıyosun gündelıge bunlarıda yazarmısın canım allah yardımcın olsun
slm ben bagcılarda oturuyorum 80+yol ama ben 80 razıyım yeterkı kızımın kurs parası nı çıkarayım her ay sizde çok tşk ederım lütfen aklınızda bulunsun işl arayan vardır((
tşkler dedım ya markete gıremem küçük bebgım var bakanım yok ona yoksa aylık işi bulurum ama malesefkı olmuyorgülüm benim öncelikle allah yardimcin olsun,
ben istanbulda yasamiyorum ama bir arastirabilirim, belki birini bulurum, pek cevrem yok gerci istanbulda ama, canim yinede en azindan bir sorusturayim, gazeteye falan bir baksan bulamazmisin aceba ?
Ev temizligi degilde büyük marketlere bir sorsan, belki oralar isci ariyodur gülüm??
Allah yardimcin olsun canim, keske elimden birseyler gelse canim...
şeniz
canım allah yardımcımız olsun
allah yüzümüzüz kara çıkarmasın herşey evlatlarımız için
işallah bulursun
çok tşkler işl bulurum hala bır ıs bulamadım haftada gıdecegım iş(((8
slm ben istanbul bagcılarda oturuyorum 2 kız cocuk annesıyım ve kızımın okul gıderlerı nı karsılamak için gündelik ew temızlık işi arıyorum daha öncedende boyle konular actım ama kımse baan yardımcı olmadılar sızden ricam lütfen varsa ıhtıyacınız veya tanıdıgınız allah rızası için bana haber verırımısınız lütfen kızımın ögretmenı kursa yazılmasını soledı ama aylık 60 tl bende bunu karsılamak için iş arıyorum ama kımse cvp vermedı sesıme haftanın 1 gunu bıle olsa bana yeter yeterkı kızım okulda mahçup olmasın arkadaslar((((( lütfen aban ayardımcı olurmusunuz aylık işi ne giremememın sebebeı henuz 1.5 yasında kızım var onu kımseye bırakamıorum bakacak kımsemiz yok oyuzden gıremıorum
eşimin abisiyle konuşucam o genelde temizlikçi çağırıyor belki kabul ederse seni çağırttırabilirim, evi halkalı toplu konutlarda 3+1 ücret olarak ne talep edersin onuda söyleyeyim uygun görürse çağırır inşaallah yardımım dokunur :)
Eyüpteyiz(gokturk)gorusebiliriz 05327725445
merhaba, halkalıda oturuyorum, hamile olduğum için çok ev işi yapamıyorum. bayram temizliği için bir bayan arıyorum, eğer hala iş arıyorsan telefonunu mesaj at lütfen.
çok özür diliyorum mesajınızı kk ya fazla gıremedıgım için ınankı göremedım kusura bakmayın(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?