• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allah rızası için bır iş haberı verin bana :(( :(((((((((((

serenselen

SEREN VE SELENIM İÇİN YAŞ
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
284
0
641
Diğer
slm ben istanbul bagcılarda oturuyorum 2 kız cocuk annesıyım ve kızımın okul gıderlerı nı karsılamak için gündelik ew temızlık işi arıyorum daha öncedende boyle konular actım ama kımse baan yardımcı olmadılar sızden ricam lütfen varsa ıhtıyacınız veya tanıdıgınız allah rızası için bana haber verırımısınız lütfen kızımın ögretmenı kursa yazılmasını soledı ama aylık 60 tl bende bunu karsılamak için iş arıyorum ama kımse cvp vermedı sesıme haftanın 1 gunu bıle olsa bana yeter yeterkı kızım okulda mahçup olmasın arkadaslar :(((((( lütfen aban ayardımcı olurmusunuz aylık işi ne giremememın sebebeı henuz 1.5 yasında kızım var onu kımseye bırakamıorum bakacak kımsemiz yok oyuzden gıremıorum :(

ben şuan evde oldugum ıhtıyacım yok ama arastırıcam nerede oturyorsun kaça gıdıyosun gündelıge bunlarıda yazarmısın canım allah yardımcın olsun

ben şuan evde oldugum ıhtıyacım yok ama arastırıcam nerede oturyorsun kaça gıdıyosun gündelıge bunlarıda yazarmısın canım allah yardımcın olsun

slm ben bagcılarda oturuyorum 80+yol ama ben 80 razıyım yeterkı kızımın kurs parası nı çıkarayım her ay sizde çok tşk ederım lütfen aklınızda bulunsun işl arayan vardır :(((

slm ben bagcılarda oturuyorum 80+yol ama ben 80 razıyım yeterkı kızımın kurs parası nı çıkarayım her ay sizde çok tşk ederım lütfen aklınızda bulunsun işl arayan vardır :(((

Gülüm benim öncelikle Allah yardimcin olsun,
ben istanbulda yasamiyorum ama bir arastirabilirim, belki birini bulurum, pek cevrem yok gerci istanbulda ama, canim yinede en azindan bir sorusturayim, gazeteye falan bir baksan bulamazmisin aceba ?
Ev temizligi degilde büyük marketlere bir sorsan, belki oralar isci ariyodur gülüm??
Allah yardimcin olsun canim, keske elimden birseyler gelse canim...

Şeniz

gülüm benim öncelikle allah yardimcin olsun,
ben istanbulda yasamiyorum ama bir arastirabilirim, belki birini bulurum, pek cevrem yok gerci istanbulda ama, canim yinede en azindan bir sorusturayim, gazeteye falan bir baksan bulamazmisin aceba ?
Ev temizligi degilde büyük marketlere bir sorsan, belki oralar isci ariyodur gülüm??
Allah yardimcin olsun canim, keske elimden birseyler gelse canim...

şeniz
tşkler dedım ya markete gıremem küçük bebgım var bakanım yok ona yoksa aylık işi bulurum ama malesefkı olmuyor :(((

canım allah yardımcımız olsun
allah yüzümüzüz kara çıkarmasın herşey evlatlarımız için
işallah bulursun

slm ben istanbul bagcılarda oturuyorum 2 kız cocuk annesıyım ve kızımın okul gıderlerı nı karsılamak için gündelik ew temızlık işi arıyorum daha öncedende boyle konular actım ama kımse baan yardımcı olmadılar sızden ricam lütfen varsa ıhtıyacınız veya tanıdıgınız allah rızası için bana haber verırımısınız lütfen kızımın ögretmenı kursa yazılmasını soledı ama aylık 60 tl bende bunu karsılamak için iş arıyorum ama kımse cvp vermedı sesıme haftanın 1 gunu bıle olsa bana yeter yeterkı kızım okulda mahçup olmasın arkadaslar :(((((( lütfen aban ayardımcı olurmusunuz aylık işi ne giremememın sebebeı henuz 1.5 yasında kızım var onu kımseye bırakamıorum bakacak kımsemiz yok oyuzden gıremıorum :(

hala iş arıyorsanız iletişime geçebileceğim bir adres veya telefon verirseniz görüşebiliriz.

merhaba, halkalıda oturuyorum, hamile olduğum için çok ev işi yapamıyorum. bayram temizliği için bir bayan arıyorum, eğer hala iş arıyorsan telefonunu mesaj at lütfen.

canım allah yardımcın olsun dore satışı yapıyorum istersen onunla ıigilenebılırsın satıs becerınde var hem harclıgın cıkar hemde saatlerını ayarlıyabılırsın guzel satıs yaparsan ayda 500 600 lira bıle elıne gectıgı olur bellı satıslara 1 tlye kadar bazı urunlerın fiyatları ınıyo kücükte cocugun varsa degerlendır derım ilgilenırsen özelden yaz bana

eşimin abisiyle konuşucam o genelde temizlikçi çağırıyor belki kabul ederse seni çağırttırabilirim, evi halkalı toplu konutlarda 3+1 ücret olarak ne talep edersin onuda söyleyeyim uygun görürse çağırır inşaallah yardımım dokunur :)

çok özür dılerım uzun zaman oldu k.k ya gıremedıgım mesajınızı göremedım ARKADASLAR HALA İŞ ARIYORUMM :(((
:19::19::19:

eşimin abisiyle konuşucam o genelde temizlikçi çağırıyor belki kabul ederse seni çağırttırabilirim, evi halkalı toplu konutlarda 3+1 ücret olarak ne talep edersin onuda söyleyeyim uygun görürse çağırır inşaallah yardımım dokunur :)

100+yol hyrlısı yardımın için çok saol tşk ederım :((

benim temizlik olarak size bir yardımım olmaz ama marketlerde hafta sonları ürün tanıttıran ajanslar var sürekli çalışmak zorunda da olmuyorsun istersen 1 kere git bırak çok sıkıştığın dönemlerde öyle bir şeyler yapabilirsin eğer iş te bulamazsan bunu önerebilirim. tabi her ajansa da aldanma oturmamış ajanslar paranı geciktirebiliyor ama sağlam ajanslar 15 inden 15ine o güne kadar kaç gün çalıştıysan 1 günü bile yatırıyorlar. ankarada günlük 45-50tl civarı veriyorlar istanbul u bilemiyorum.

merhaba, halkalıda oturuyorum, hamile olduğum için çok ev işi yapamıyorum. bayram temizliği için bir bayan arıyorum, eğer hala iş arıyorsan telefonunu mesaj at lütfen.

çok özür diliyorum mesajınızı kk ya fazla gıremedıgım için ınankı göremedım kusura bakmayın :((((
:17::17::17:

çok özür diliyorum mesajınızı kk ya fazla gıremedıgım için ınankı göremedım kusura bakmayın :((((
:17::17::17:

Canımsen nerede oturuyorsun, bende temizlik işi arıyorum, beylikdüzü civarında. uzak olan yerlerde cıkıyor ama gidemiyrum, eger sana yakın bi yer çıkarsa yönlendirebilirim, neredesin ne tarafta iş arıyorsun. Allah yardımcın olsun seni çok iy anlıyorum, çk zor bulmak bene arıyorum haftalardır ama guvenilir aile bulmak çok zor inşallah en kısa zamana bulusun.

Back