Allah rızası için bi bakın kızlar İkiz gebelik kese altında kanama

Mevi55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
202
87
28
Merhaba arkadaşlar çift yumurta ikizlerine hamileyim 11.haftamda yoğun bir kanama ile hastaneye gittim bir gün hastanede yattım sonra evde yattım kanamam kesildi kahverengiye döndü ve sonra geçti.doktor o zaman yine kanama gelebilir kanama alanın var demişti. Şimdi 13.haftamdayım 2 gün önce kontrole gittim doktor kese altında hala kanama alanı olduğunu öncekinden daha iyi durumda olduğunu yatarak istirahat etmemi söyledi bebeklerin durumu ve keselerin durumu gayet iyi dedi. Ama yine de düşük riskin var dedi. Dün bir avuç kadar koyu kırmızı kanama geldi adet kanaması gibi kıvamlı bir kanamaydı. Doktor bu olabilir dediği için gitmedim zaten o da öyle söyledi. Başka da kanama olmadı. Şimdi yatıyorum kahverengi lekelenmelerim peçeteye sildikçe bazen geliyor bazen gelmiyor ama alt karnımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı ve guruldama var. Bu durumu yaşayıp atlayan var mı? Psikolojik olarak çok yıprandım bir yandan da bebeklerim için güçlü kalmaya çalışıyorum. Nolur bir şeyler söyleyin iyi şeyler duymaya ihtiyacım var

Merhaba çoğul gebeliklerde yaşanıyor bende tam o zamanlar yaşadım 2 hafta üstüste
İğne verdiler oldum
Yat bi süre kalkma evden çıkma bol su iç istirahat et geçiyor
Keseler sağlamsa o kanama duruyor
Ama progestan iğne veriyorlar hep tek çaresi o

Merhaba canım hiç korkma ikiz gebelerin hemen hemen hepsi bunu yaşadı ki en başta da ben 7. haftamdan 13. haftaya kadar kanamam vardı sonra bitti kahverengi lekelenmeler de bir 20 gün geldi.Genelde 4 yada 5. Ayda kanama leke hepsi bitmiş oluyor.İçini ferah tut hiç kalkma ev işi falan zaten hiç yapma yat keyfine bak sana iyi gelecek şeyler konuş düşün izle ve olabildiğince su iç

Merhaba, bana da iğne verdi aynı zamanda progestan ilaç da içiyorum şuan için kanamam kesildi gibi peçeteye kahverengi çok az leke geliyor ama alt karnım sürekli ağrıyor sizde de olmuş muydu ağrı

İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim bende bir de sürekli alt karın ağrısı var hafif hafif ama devamlı ağrıyor sizde de böyle ağrı olmuş muydu acaba

Merhaba, bana da iğne verdi aynı zamanda progestan ilaç da içiyorum şuan için kanamam kesildi gibi peçeteye kahverengi çok az leke geliyor ama alt karnım sürekli ağrıyor sizde de olmuş muydu ağrı
o ağrılar kanama ile bağlantılı değil korkma rahmimiz yer değiştiriyor karınımız büyüyor kaslarımız geriliyor
tek gebelere göre biz ağrıyı sancıyı daha fazla yaşıyoruz

bende çok korkmuştum ilk kanamalarda
ve kadın doğumcu yakın arkadaşlarım var
düşük yaptığını anlarsın şiddetli sancın olur ve pıhtılı pelteli kanaman olur demişlerdi

şükür senin kanamada böyle değil
bebekler bize içerde yapışırken duvarlarımızdaki damarları kanatıyorlarmış bu kanamaların sebebi buymuş

Yaa ne şanslısınız kadın doğumcu arkadaşlarınız varmış. İçimi gerçekten çok rahatlattınız çok teşekkür ederim. Yatıyorum sürekli şu günlerin sağlıkla geçmesi için dua ediyorum daha hamileliğimi bile yaşayamadım olsun buna da şükür Rabbim bebeklerime sağlık versin. Bugün de kahverengi akıntılarım pedime de gelmeye başladı biraz da sulu ama renkleri kahverengi. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatabilirim her şey için çok teşekkür ederim

İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim bende bir de sürekli alt karın ağrısı var hafif hafif ama devamlı ağrıyor sizde de böyle ağrı olmuş muydu acaba
Evet canım hep vardı hala da var,hatta senin hafifmiş benim çok ağrılı geçiyor ben beş dakikadan fazla ayakta duramıyorum o ağrı yüzünden sürekli yatar vaziyetteyim.İlk gebeliğin mi?Hem kanayan alandan hem de ilk hamilelik ve ikiz olduğu için rahimin hızla gelişiyor bu yüzden ağrı yaşıyorsun demişti doktor

Evet benimki de ilk hamilelik. Az önce kanamam oldu yine acile gittik adet kanaması gibiydi ama çok şükür bebekler iyi

Merhabalar , ben de 9. Hafta içerisindeyim çift yumurta ikizi bebek bekliyorum. Benim de 7. Haftadan beri sürekli kanamalarım oluyor , hatta son iki seferdir uykumdan uyanıp tuvalete koştuğumda epey yoğun bir şekilde kanama yaşıyorum . Ben de çok korkuyorum doktorlar içeride bir kanama alanı da görmedi ama bu kan nereden geliyor bilmiyorum, keseler de sağlıklı şuan için ama gerçekten çok zor bu şekilde sakin kalmak. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Evet benimki de ilk hamilelik. Az önce kanamam oldu yine acile gittik adet kanaması gibiydi ama çok şükür bebekler iyi
Çok şükürKorkutma kendini bebeğin hissetmesin kötü duyguları, pozitif ol bu gerçekten çok etkili

Aminnn inşallah çok geçmiş olsun Benim de yine lekelenmelerim var daha doktora gitmeme 17 gün var çok yoğun olmazsa ağrı olmazsa gelmene gerek yok biriken kan boşalabilir demişti inşallah öyledir hep yatıyorum valla

Gecmış olsun canım bende 9 haftada çok fazla kanama ıle hastanede 1 hafta yatmıştım 23 haftaya kadar da sureklı kanama alanlarım oldu alanım dehıl alanlarım oldu bunu ıyı okusadece yatman çok su ıcmen ve güzel beslenmen lazım gerısı Allah’a kalmış ben kızımı kucağıma aldım şükür 14 aylık sunada rabbım sağ salım yavrularını kucağına almayı nasıp etsın ınslalah

Eylül ayında ikizlerime doğum yaptım ben. 5. Hafta bir başladı kanamalarım 32. Hafta olmuştu ben hala kanamayla hastaneye gidiyordum korkmayın ikiz gebelikler de en çok karşılaşılan durum bu kanama alanım 14-15 haftada ancak tamamen yok olmuştu her gittiğimde duruyor oluyordu yani ve tabi o kan ordan çıkacak ya bu şekilde ara kanamayla ya da tamamen hepsi bir tek kanamayla akacak korkmayın rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah ben 3 günde bir proluton iğne ve 2 hafta her gün progesteron iğne vurunmuştum bu iğneler kanamayı durdurmuştu

Yaa umut oldunuz bana çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Aminn inşallah çok teşekkür ederim ben de şimdi hem iğne hem hap tedavisi görüyorum. Sizde de bu kanamalarınız olduğu zaman ağrınız oluyor muydu acaba? Benim alt karnımda hep bir ağrı çok şiddetli değil ama hep bir ağrı var o beni korkutuyor

Evet oluyordu benim hem karnım hem belim çok ağrıyordu sanki adet olacakmışım gibi kanama geldiği için oluyor kanama alanı tamamen temizlendiğinde o Ağrı’da geçecek merak etmeyin

Canim ben 8 haftalik ikizlere hamileyim. Ara ara kahverengi akintilarim oluyordu igneyle geciyordu. Dün ama su gibi duru kanamam olsu çok fazlaydi. Hatta et gibi birşey de düstu. Pihti mi ya başka birşey mi bilemedim. Resmen bacaklarim esdi korkudan. Proluton, transamin igne yaptim bugun kanamam geçti ama lekelenmem var. Yarin ultrasona gidicem. Çok endişeliyim. InsaAllah bebeklerim iyidir. Birbirmize dua edelim lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…