ALLAH rızası için bi akıl verin. bi dua edin..

Okulu degişti hocaları bilmiyorum dava sürüyordur herhalde.

Allahim ya.
Nasil insanlar var. Hele oyle hocalar.
2 3 kiz beraber olup bahsettiginiz kizimi dovmusler?
Yaslari kac bunlarin?
Neden dovmusler sebep neymis

Küfürmüş

İzlemeye başladım seni. İzlemediklerim msj gönderemiyor. Sen nedenini yaz çözüm üretirim ben.

Tamam

Baba daha olayı bilmiyor..

İnşALLAH bişeyler yapılıcak

Avukat bir arkadaşım var neler yapılır sorayım istesen ama kesinlikle o görüntüleri alıp suç duyurusunda bulunsun karakola değil direk savcılığa karakola giderse o savcılığa yollayacak iş uzar. Kimsenin yaptığı yanına kalmamalı öğetmenlerinin yaptığıda çok ayıp çocukları kimlere emanet ediyoruz milli eğitime gidip o öğretmenler hakkında tek tek şikayetçi olsun. anne veya babası gidip sizi şikayet edeceğim çocuğumun geleceği ile oynuyorsunuz desin

Düşünüyorum şikayet etmemek için nasıl bir neden olur bulamıyorum.
Bu olaydan nasıl babanın haberi olmaz, o anne nasıl bir şey yapmadan durabilir mantıklı bir açıklama bulamıyorum.
Bu kızın okulda gördüğü şiddetten daha büyük sorunları var ilgisiz aile gibi.

Dayak yemis ve şikayet etmemis mi? Ciddi olamazsiniz. Polise gidip sikayet edebilirdu. Kimin dovdugunu biliyor mu ya da tespit edemez mi? Darp raporu alip savciliga gitseydi en azindan. Hic mi bir sey yapmadi?

Dayak yemis ve şikayet etmemis mi? Ciddi olamazsiniz. Polise gidip sikayet edebilirdu. Kimin dovdugunu biliyor mu ya da tespit edemez mi? Darp raporu alip savciliga gitseydi en azindan. Hic mi bir sey yapmadi?

Gittiler karakola ordanda çocuk şubeye..
Videoyada ulaşıldı..
Kızın sözleri net..
Tehtitde var videoda..

Sikayet etsinler, dava acsinlar kazanmasalar bile okuluda, o insan musvettelerinide rezil etsinler
Yasattigini yasamadan olmezmis insan, onlarinda basina gelir elbet

Sikayet etsinler, dava acsinlar kazanmasalar bile okuluda, o insan musvettelerinide rezil etsinler
Yasattigini yasamadan olmezmis insan, onlarinda basina gelir elbet

Dua edinde bu aile haklı görülsün

E yok artik dağ başı mi burasi??? Sikayet edin hemde hemen. Karakola bile gidebilir bence ailesi. Hakkini arasinlar. Hep birileri sessiz kaldi diye böyle oldu bu ülke.
Oldu yani biri dövsün videoya alsin öbürü tecavüz etsin.. kimse de ses cikarmasin.. cok kızıyorum bunlara, büyük de konusmak istemem ama.
Ozgecan olayinda bile arkadaşları biz o adamdan rahatsiz olmustuk para verirken elimizi filan tutmuştu o yuzden binmek istemiyorduk arabasina keşke şikayet etseydik belki bugün boyle olmazdi diye açıklama yaptilar.

Ailesi mudure sikayet etsin, ve kesinlikle karakola gitsinler yardimci olacaklarını düşünüyorum ciddi bi dövme degilse belki onemsemezler ama o zaman da Milli Eğitim Bakanlığına sikayet edilsin.

Sorun şuan çocuk şubede ifade veriyormuş kız..
Bu süreçten sonra napılır..
Avukat masrafı nasıl oluyor falan tüm detaylarıyla öğrenebilir msiniz ?

Kızın namusuna zarar verebiliceklerni söylüyorlar videoda..
Çok ciddi bi darp yok ama kızın kolunda izler varmış..
İlk gün 5e kadar başı şiştiğinden uyuyamamış..
Babasıda şuan okuldan temelli alıcam diyomuş

Deli olacagim. Ne okuldan almasi ya.. okul değiştirmesi gerek o kizin. Ayrica okul idaresinin de tek tek o öğrencilerin aileleriyle konusmasi gerek. En az uzaklaştırma alip bunu sicillerine islemeleri gerek. Su ulkede yolunda giden ne var bilmiyorum ya.

Şimdilik avukat tutmalarına gerek yok tatlım savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın
Bende 2 manyak tarafından saldırıya uğradım daha doğrusu nöbetçiydim eczanenin camlarını indirdiler mahkemelik olduk ama avukat tutmadım
Barodan avukat verilirmi böyle bir konuda bilmiyorum

ama savcılığı da gitsin bence onlar yönlendirir arkadaşımın teli silinmiş faceden yazdım
ama avukatlar basit dilekçe için bile bir sürü para alıyor arkadaşım kayseride
cevap yazınca söylerim

öğretmenlerinkide resmen psikolojik şiddet gibi olmuş, kızın velisi sayılacak biri gidip konuşsun müdürle dalga geçenlere versin ayarı öğretmen korur kollar dalga geçermi, gerekirse dava açarım falan desin, ne saçma yaa ne günlere kaldık, kim dövdüyse de tespit edilsin görüntülerden dava edilsin şikayetçi olunsun

Tamam dua edelim ama konu da adı geçen liseli kız polise gitmeli. Gerekirse öğtetmenlerinin dalga geçişlerini bile ifşa etmeli.

Milli eğitime derdini anlatip okulun güvenlik kameralarini incelemesini isteyebilir .su tarih su saat seklinde.ses cikmqz kayitta ama görüntü nettir.yada o döven kişiler i yakin birisi caktirmadan ses ve görüntü kaydi yapicak .iste konusturcak laf alip kayit yapip milli eğitime vericek .bunu yapanda basina bela almaktan korkabilir .

Ya alıp vıdeoyu karakola versın sonra da ucunden de sıkayetcı olsun bu nasıl ıs ya.

Tamam dua edelim ama konu da adı geçen liseli kız polise gitmeli. Gerekirse öğtetmenlerinin dalga geçişlerini bile ifşa etmeli.

milli eğitime ve emniyete başvurulması lazım acilen ...

Ya alıp vıdeoyu karakola versın sonra da ucunden de sıkayetcı olsun bu nasıl ıs ya.

Dün akşam ifade vermiş.
O arada uzlaşma istiyor musunuz ? diye sorulmuş..
Kızın babası hayır ! mahkemeye çıkılıcak demiş.
Pazartesi kızlarında ifadesi alınıcakmış. sanırım okuldan kızlar alınıp ifadeye götürülücek pek bilgim yok bu konuda..
Videoyada ulaştık.
Kızın annesi o kızların biriyle telefonda konuşmuş..
Babanla görüşücem ver telefonu demiş.
Kız korkmuş..
Aileleri karıştırmayalım falan demiş.
Sonra bi şekilde ev adresi alınıyor ama oraya gitmeyip direkt karakola gidilip başlanıyor işte olaya..
Şimdi beklemedeyiz..
Pazartesi ve diğer günlerde olayın gidişatını net görürüz.
Ama inşALLAH o 3 kişi ceza alır sicillerine işler.
Birde o hocalarda milli eğitime şikayet edilicekmiş.
Kızın ya sene sonuna kadar yada en yakın zamanda başka okula geçicek.
Babası ikna olmuş.
Zaten baro avukatıda demiş kızın orda okuluna devam etmesi verim sağlamaz diye

Edin yalvarırım edin ya içim param parça resmen ya..

Hocalarıda kötü zaten..
Kimse vay efendim böyle bişeyi neden yaptınız diye sormuyor..
SAdece o kızla dalga geçiyor hocalar
Niye dua edeyim gitsin ilgili yerlere şikayet etsin böyle bir zorbalık mı olur bide okulda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…