Bütün öğretm
enler için ve muamelede bulunan öğrenciler için, okul yönetimi için şikayette bulunsunlar. Bakalım mahkeme binasına girince de gülebilecekler mi
allah allah kolay kolay bir öğretmen bu şekilde konuşmaz birincisi çocuğun üstüne bu kadar gitmezler
ikincisi şikayet durumu olabilir çekinir
kız kardeş okulda rezil olduğu için böyle söyleyip nakil aldırmak istiyor olabilir
ayrıca videoya kaydeden çocuklar okuldan atılmalıydı veya disiplin cezası olması lazım
Okul yönetimiyle hiçbir alakası yok.Bakın benim kuzenim lisede gıcık olduğu bir arkadaşı kıza hırsız iftirası attı kamera yok görüntü yok tüm okula yayıldı hocalar bile ayrı muamele yaptı kıza.Okul yönetimi ya okul ya sınıf değiştireceksin diye tehdit etmiş,ne oldu teyzem gitti ortalığı ayağa kaldırdı savcılığa gitti okul yönetimi ve rehberlikçi hakkında soruşturma açıldı.
İnherhalde.oğru olan olur ya..
Yok öyle olsa normal anlatır çocuk hüngür hüngür ağlıyor..
Okul boktan ki.
Ee sonuç noldu ?
Soruşturma hakkında her bilgiyi verebilir misiniz ?
o okuldan kızı uzaklaştırıp bunu yapan kişiler için de gerekli yerlere şikayette bulunup derslerını vermek gerekır
Milli eğitime gitsinler bence, olmadı çocuğun ikametgahını başka yere alsalar biri evinde oturuyor gösterse olmaz mı. yazık ya üzüldüm çocuğa, öğretmenleri ayrı bir cinsmiş. Bence savcılığa girip o çocukların hepsinin hakkında su duyurusunda bulunsunlar ben olsam çoktan yapmıştım.
Neden şikayet etmiyorlar. Tek yol şikayet. Savcılığa suç duyurusunda bulunacaklar. Video delil zaten.
öyle bir okul vardı direkt okuldan atıldılar videoya kaydedenler bir eğitimci kolay kolay cezasız kalmasına izin vermez
büyük ihtimal olayın üstünü kapamaya çalışıyorlardır
kesinlikle izin vermesin annesi direkt suç duyurusunda bulunsun kızlarla ilgili
okulla da görüşsünler
İzlemeye başladım seni. İzlemediklerim msj gönderemiyor. Sen nedenini yaz çözüm üretirim ben.Özelden nedenini yazarım
Okul ne olursa olsun bilişim suçları videoyu kimin çektiğini, kimin yüklediğini bulur ve sorumlusu ceza alır. Mahkeme de ruh sağlığı bozulduğu için kızı başka okula alır. O olmaz bu olmaz diyerek bir yere varamazlar catlakcım.PAzartesi okula gidicekmiş annesi
Var ya şu cezayı o kadar istiyorum ki ama okul öyle bişey ki her bi bok döner ama kimsede bişey yapmaz..
Dua et yalvarıyorum sana..
Aynısını bende söyledim..
Tek korkum o biliyor musun ya ?
Resmen üzüntümden ağlıyorum..
İnşALLAH olur ya dua edin
Dua edin ya
Her fikri söyledim onlarda düşünüyorlarmış zaten
CatlakB .!.:Okuldan bi cacık olmaz ya
Savcılığa suç duyurusunda bulunulduktan sonra o çok sorumlu öğretmenler milli eğitime şikayet edilecek. Savcılığa yapılmış başvuru eklenecek. Savcılığa verilen dilekçede de alay eden öğretmenlerin ismi belirtilecek. Hepsi zincirleme işler zaten.
Bir avukata başvursalar tereyağından kıl çeker gibi kızı kurtarır halbuki. İnsanlar korkuyor nedenini bilmiyorum.Okul ne olursa olsun bilişim suçları videoyu kimin çektiğini, kimin yüklediğini bulur ve sorumlusu ceza alır. Mahkeme de ruh sağlığı bozulduğu için kızı başka okula alır. O olmaz bu olmaz diyerek bir yere varamazlar catlakcım.
Aynen. Buraya konu açıp onu yapamam, bunu yapamam denildi mi sinirim tepeme çıkıyor. Çözüm aramak değil amaç sanki.Bir avukata başvursalar tereyağından kıl çeker gibi kızı kurtarır halbuki. İnsanlar korkuyor nedenini bilmiyorum.
Aynen. Buraya konu açıp onu yapamam, bunu yapamam denildi mi sinirim tepeme çıkıyor. Çözüm aramak değil amaç sanki.