ALLAH rızası için bi akıl verin. bi dua edin..

Milli eğitime gitsinler bence, olmadı çocuğun ikametgahını başka yere alsalar biri evinde oturuyor gösterse olmaz mı. yazık ya üzüldüm çocuğa, öğretmenleri ayrı bir cinsmiş. Bence savcılığa girip o çocukların hepsinin hakkında su duyurusunda bulunsunlar ben olsam çoktan yapmıştım.

Bütün öğretm
enler için ve muamelede bulunan öğrenciler için, okul yönetimi için şikayette bulunsunlar. Bakalım mahkeme binasına girince de gülebilecekler mi

İnşALLAH doğru olan olur ya..

Yok öyle olsa normal anlatır çocuk hüngür hüngür ağlıyor..
Okul boktan ki.

Ee sonuç noldu ?
Soruşturma hakkında her bilgiyi verebilir misiniz ?

İnherhalde.oğru olan olur ya..

Yok öyle olsa normal anlatır çocuk hüngür hüngür ağlıyor..
Okul boktan ki.

Ee sonuç noldu ?
Soruşturma hakkında her bilgiyi verebilir misiniz ?

Okulu degişti hocaları bilmiyorum dava sürüyordur herhalde.

o okuldan kızı uzaklaştırıp bunu yapan kişiler için de gerekli yerlere şikayette bulunup derslerını vermek gerekır

İnşALLAH olur ya dua edin

Dua edin ya
Her fikri söyledim onlarda düşünüyorlarmış zaten

Neden şikayet etmiyorlar. Tek yol şikayet. Savcılığa suç duyurusunda bulunacaklar. Video delil zaten.

öyle bir okul vardı direkt okuldan atıldılar videoya kaydedenler bir eğitimci kolay kolay cezasız kalmasına izin vermez
büyük ihtimal olayın üstünü kapamaya çalışıyorlardır
kesinlikle izin vermesin annesi direkt suç duyurusunda bulunsun kızlarla ilgili
okulla da görüşsünler

Savcılığa suç duyurusunda bulunulduktan sonra o çok sorumlu öğretmenler milli eğitime şikayet edilecek. Savcılığa yapılmış başvuru eklenecek. Savcılığa verilen dilekçede de alay eden öğretmenlerin ismi belirtilecek. Hepsi zincirleme işler zaten.

Okuldan bi cacık olmaz ya

Allahim ya.
Nasil insanlar var. Hele oyle hocalar.
2 3 kiz beraber olup bahsettiginiz kizimi dovmusler?
Yaslari kac bunlarin?
Neden dovmusler sebep neymis

Okul ne olursa olsun bilişim suçları videoyu kimin çektiğini, kimin yüklediğini bulur ve sorumlusu ceza alır. Mahkeme de ruh sağlığı bozulduğu için kızı başka okula alır. O olmaz bu olmaz diyerek bir yere varamazlar catlakcım.

İnşALLAH olur ya dua edin

Dua edin ya
Her fikri söyledim onlarda düşünüyorlarmış zaten

Güzelim düşünmesinler yapsınlar, ne demek ya, dağ başımı burası herşeyin bir bedeli vardır. Çok onur kırıcı rencide edici bir şey bu, ve öğretmenlerini de milli eğitime şikayet etsinler, başka okula gönderilmesini istesinler. Ben olsam kardeşime kızıma böyle yapacaklar yıkarım ortalığı.

İnşALLAH hayırlısıyl bbişeyler yapılır ya

Bir avukata başvursalar tereyağından kıl çeker gibi kızı kurtarır halbuki. İnsanlar korkuyor nedenini bilmiyorum.

Böyle eğitimcilerin varlığını duymak dahi istemiyorum...

Videoyla birlikte savcılığa şikayet edilebilir. Kızın ailesinden biri olsaydım çoktan okulu bir birine katmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…