- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.381
Süpersiniz...
Allah okuyan, sebep olan herkesten razı olsun...
İnşallah gün geçtikçe güzel haberlerini alacağız Burak kuzumuzun...
@Bilgece canım şimdi hangi duayı okuyalım ?
Canim aslinda mumin suresi okusak okuyabilen okuyabilecek kadar? Bi zamani olmada Burak sifa bulana kadar insallah elimizden geldikce okuyalim. Mumin suresi Kanser suresiymis..ne dersin?
AMİNNNN AMİNNNN insallahhhh Burak evladımıza da şifa OLSUN inşallah okunan ihlaslar büyük kızım yasin şerif de okudu allahım kabul etsin inşallahablacım allah sendende kızlarından da razı olsun inşallah rabbim evlatlarını hayırlı insanlarla karşılaştırsın bu dünyada sağlıklı huzurlu başarılı olmaları nasip olur inşallah
Rabbim kısa zamanda tedaviye cevap vermesini ve hastalığı kolaylıkla yenmesini nasip etsin. Sağlıklı uzun ömrü olsun İnşaAllah.Arkadaslar. Kemoterapiye baslanmis. Insallah onu da sag salim atlatir insallah..
Canim aslinda mumin suresi okusak okuyabilen okuyabilecek kadar? Bi zamani olmada Burak sifa bulana kadar insallah elimizden geldikce okuyalim. Mumin suresi Kanser suresiymis..ne dersin?
@Bilgece arapça bilmiyorum turkçesi olursa bende okumak isterim
Eilenn bitti diye yazınca ben de hazır abdestliyken okuyayım dedim canım yaYa aslinda mahreclerdr biraz zorluk olabilir ama soyle yapabilirsiniz yanl8s okumamak icin. Turkcesini elinize alin internetten de birinin okumasini acin. Ve hangi harflerde dikkat edeceğinizi not alir sonra okursunuz insallah. Böylece daha dogru olur.
BEYAZ KURT ben daha ihlas sureisni bitirmemistim duasini erken yaptın ama
Eilenn bitti diye yazınca ben de hazır abdestliyken okuyayım dedim canım yaBu arada Mümin Suresi de okuyacağım inşallah.
Bende 150 ihlas okudum.Şifa olsun...Amin.
Eilenn bitti diye yazınca ben de hazır abdestliyken okuyayım dedim canım yaBu arada Mümin Suresi de okuyacağım inşallah.
Arkadaşlar sizlerinde desteği ile 100.000 adet ihlas suresi okumamızı tamamladık şükürler olsun..
Burak yavrumuzdan da güzel haberler aldık uyanmış ve kemoterapiye başlanacak inşallah..
Bu zorlu süreçte rabbim yardımcısı olsun bir daha olmamak üzere bu hastalıktan kurtulsun inşallah..
Şimdi müsait olan hanımlardan MUMİN suresi okumalarını rica ediyoruz. @Bilgece bu surenin kanser hastalarına şifalar verebileceğini paylaştı.. Takdir Yüce Rabbimizden.. Bizler bu güzel niyetle okuyalım rabbim kabul eylesin şifa olsun inşallah
sayı yoktur ne kadar çok çevremize yayabilir ne kadar çok kişinin okumasına vesile olabilirsek o kadar iyidir.. hangimizin duasının kabul olacağını bilemeyiz eş dost arkadaş okuyabilecek kim varsa paylaşmanızı rica ederim.canım sağol sende bilgecede vesile oldunuz hepimize mevla burak yavrumuza acil şifalar versin annesine babasına ailesine sabır ve kolaylıklar ihsan eylesin mümin suresini okudum şimdi ve bol dua ettim mevla kabul olunan dualardan eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?