- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- 333
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #1.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel haber buKizlar.
Burak cok sukur az bucuk konusmaya baslamis, kendine gelmeye baslamis,yani simdilik iyi haberler var ve insallah losemiyi de atlatacak.
Tam iyilesince tedaviye baslanacak. Insallah iyi olacak guzel gozlu Burak.
Allahim bagislasin.
Dualarimiza devam edelim.
Allah hepinizden razi olsun..
Kizlar.
Burak cok sukur az bucuk konusmaya baslamis, kendine gelmeye baslamis,yani simdilik iyi haberler var ve insallah losemiyi de atlatacak.
Tam iyilesince tedaviye baslanacak. Insallah iyi olacak guzel gozlu Burak.
Allahim bagislasin.
Dualarimiza devam edelim.
Allah hepinizden razi olsun..
Arkadaslar. Kemoterapiye baslanmis. Insallah onu da sag salim atlatir insallah..
Arkadaslar. Kemoterapiye baslanmis. Insallah onu da sag salim atlatir insallah..
yürekten inanmışsın uyanıp tedaviye başlayacağına
şimdide o tedavi ne kadar zorda olsa atlatılacak ayağa kalkacak eskisinden daha iyi olacak inşalah
rabbim dua edenlerin sesini duyduğun için şükürler olsun..
Canım bitirince haber verir misin? Arapça hatim duasını ben yapayım.Insallah canim insallah. Canim bu bin taneyi de ben okurum. Bitince soylerim insallah olur mu? Baska kimsenin okumasina gerek yok. Bugun isim yok evdeyim okurum insallah
Insallah canim insallah. Canim bu bin taneyi de ben okurum. Bitince soylerim insallah olur mu? Baska kimsenin okumasina gerek yok. Bugun isim yok evdeyim okurum insallah
Canım bitirince haber verir misin? Arapça hatim duasını ben yapayım.
Canım benim 5.000 ya şafi okudum allahım kabul etsin inşallahCanım bitirince haber verir misin? Arapça hatim duasını ben yapayım.
Allah razı olsun canım, yüreğine sağlık.Canım benim 5.000 ya şafi okudum allahım kabul etsin inşallah
eilenn kizim 100 tane okudu