- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.321
@Bilgece Canım kanser hastası olan kardeşimiz için ayrı bir başlık açabilir misin? Bir de mahzuru yoksa sadece ismini alabilirsek, daha güzel ulaştırırız inşallah.
hangi topikte konu bende okuduklarimi bildirmek istiyorumAslinda açılmış konu. Ordan aliyorum arkadaslar.@Bermuda nickli uye acmis konuyu. Ordan yaziyoruz okuduklarimizi insallah..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cin-bakin-lutfen.897434/page-13#post-44769800hangi topikte konu bende okuduklarimi bildirmek istiyorum
Dua zinciri bitsede bitmesede 100 ihlas alıyorum Rabbim şifa versin güzel yavruyaArkadaşlar dikkat !!!
Yeni bir dua zincirine başladık sizlerinde desteği ile 100.000 tane ihlas okuyacağız burak yavrumuza şifa olsun inşallah okuyan arkadaşlar sayı bildirirken beni etiketlesin lütfen..
OKUNAN : 57.210
KALAN : 42.790
canım 150 tane daha okudum...Burak'a şifa olsun...Arkadaşlar dikkat !!!
Yeni bir dua zincirine başladık sizlerinde desteği ile 100.000 tane ihlas okuyacağız burak yavrumuza şifa olsun inşallah okuyan arkadaşlar sayı bildirirken beni etiketlesin lütfen..
OKUNAN : 77.303
KALAN : 22.697
Canım 200 daha okudum..Arkadaşlar dikkat !!!
OKUNAN : 73.943
KALAN : 26.057
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?