- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.001
Gülhan Hanımın oğlu Burak'ın şifası niyetine:
OKUNAN YA ŞAFİ : 1000
OKUNAN TIBB'IL KULUBİ: 100
Sayfaları gözden geçirdim sağolun. Ama hayızken Kuran ayeti okumanın sakıncalı olduğunu biliyorum. Ben regl olduğum müddetçe sakıncası olmayan şifa dualarını okuyacağım. Katılmak isteyen regl hanımlar katılır. İhlasa da mazeretim bitince başlarım inşallahdiğer 99 sayfayı okuduysanız ne kadar güncel olduğumuzu görebilirsiniz.. elimizden geldiğince dua zincirleri oluşturup yavrumuza şifa niyetiyle okuyoruz şuanda 100.000 ihlas okumaya niyetlendik rabbimizin izniyle devam ediyoruz.. isterseniz katılabilirsiniz.
ayrıca ihlas suresini ezberden ve dua niyetiyle okuduğumuzdan regli olan bazı arkadaşlarda okuyor
Sakıncası yoksa İhlas dışındakilerin hesabını ayrıntılı ve kafa karıştırmayacak şekilde ben tutarım. Lütfen mani olmayınız. Benim inancıma göre şuan İhlas okumam yarardan çok zarar getirir.ağzınıza sağlık şifa olsun inşallah şuan ihlas suresi haricinde okunan dualarının sayısını biriktirmiyoruz bilginiz olsun..
Sakıncası yoksa İhlas dışındakilerin hesabını ayrıntılı ve kafa karıştırmayacak şekilde ben tutarım. Lütfen mani olmayınız. Benim inancıma göre şuan İhlas okumam yarardan çok zarar getirir.
haber varmı kızlar bu kuzudan en son haberi olan ..
anladım canım büyük bir operasyon Kurban olduğum MEVLAM şifalar versin. kuzucuğa.bir kaç gün sonra uyandırılacak ve tedaviye başlanacak diye biliyorum
Tek uyansın.. En önemlisi uyanmak. Uyandıktan sonra herşey yoluna girer inşallah. Sonuna kadar duamız onunla.bir kaç gün sonra uyandırılacak ve tedaviye başlanacak diye biliyorum
Canım benim benimde kistlerin var şifa olarak bunu okusam ... Birde varsa bildiğin şifa ayetleri benim için yazarmisin allahım ya şafi ya allah adıyla kabul etsin inşallah inşallah da sifam olsun rabbimiz tüm şifa bekleyenleride şifasini versin inşallah Burak yeğenimizin inşallahGülhan Hanımın oğlu Burak'ın şifası niyetine:
OKUNAN YA ŞAFİ : 1000
OKUNAN TIBB'IL KULUBİ: 100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?