- 25 Nisan 2014
- 2.556
- 5.925
- 78
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Okurum canım11 fatiha 11 ihlas okudum
aysimason
@Duha22
@Girlboymom
@minione
@mhulyak
@hihami
@dagci
@anka_misali
@chentiq
@damlacikolata
@eshma
@kubdef
@cnntrm
@yesa1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okurum canım11 fatiha 11 ihlas okudum
aysimason
@Duha22
@Girlboymom
@minione
@mhulyak
@hihami
@dagci
@anka_misali
@chentiq
@damlacikolata
@eshma
@kubdef
@cnntrm
@yesa1
Tamsm canım sagolSu an regl donemindeyim.bitince okurum ins.yine duami ederim acil sifalar kuzuya....esime derim o da okur ins
fatiha suresine okuyorsunuz 20 adet?
okudum canim ALLAHIMDAN acil sifalar dilerimBurak için 11 fatiha 11 ihlas okuyoruz
G gazeldustubaglara @Nevreste @_VUSLAT_rabia01 @Efser
-Mavi
adra @Elif @Belissa
Rabbim bu yavruya acil şifalar versin.
Bunca insanın Burak için ettiği her bir dua Allah katında kabul etsin.
Ailesine de bu zor günler için sabır ve dayanma gücü versin .
Çok zor .
Biz evladımız grip olsa telaşlanırken , çok zor yarabbim.
Dualarımızı eksik etmeyelim , Rab katında kimin duasının o an geri çevrilmeyeceğini bilemeyiz.
Canim.bulunan çocuklar adanadaki kayiplar haberiniz olsun tek tek yazmayi dusunuyorum. Yanlis anlasilmis ve su an bana yalan.haber yaptigimla ilgili soylemler geliyor. Ben belirtmistim Adana diye hatta bnde adanaliyim diye. Boyle hassas bi konuda yalan soyleyerek ortaligi karistirma gibi bi niyet.neden olsun onu da anlamadimgerçektenm nanmıyorum allahım şükürler olsun
USTTEDE DE BELİRTTİGİM GİBİ KAYİP COCUKLAR ADANA DA KİLER. DİGER KAYİPLARLA KARİSTİRİLMİS VE YALAN HABER VERİP ORTALİGİ KARİSTİRİLMAKLA SUCLANİYORUM. ALLAHTAN YAZİLANLAR DURUYOR.arkadaşlar adana nin sayimbeyli köyünde persembe gunu iki kucuk cocuk kaybolmuş. Bnde adanaliyim aklima diretk siz geldiniz. İsimlerini yazdim aşağıya kayip icin okunacak dua var mi.bilmiyorum sizde dua ederseniz icinizden geldigi gibi inşallah bulunsunlar annelerin yuregi yanmasin. Rabbim kimseyi böyle bi imtihanla sinamasin çocukların isimleri
SERDAR UYANİK
KADİR CİFCİ
İsmen dua ederseniz bu çocuklar için tum kayıp cocuklar hasta cocuklar icin inşallah Rabbim.yol gostersn
Canim.bulunan çocuklar adanadaki kayiplar haberiniz olsun tek tek yazmayi dusunuyorum. Yanlis anlasilmis ve su an bana yalan.haber yaptigimla ilgili soylemler geliyor. Ben belirtmistim Adana diye hatta bnde adanaliyim diye. Boyle hassas bi konuda yalan soyleyerek ortaligi karistirma gibi bi niyet.neden olsun onu da anlamadim
USTTEDE DE BELİRTTİGİM GİBİ KAYİP COCUKLAR ADANA DA KİLER. DİGER KAYİPLARLA KARİSTİRİLMİS VE YALAN HABER VERİP ORTALİGİ KARİSTİRİLMAKLA SUCLANİYORUM. ALLAHTAN YAZİLANLAR DURUYOR.
Kendimi ifade etme ihtiyaci duyuyorum msjlar geliyor o yuzden helal olsun canim olur oyle seylerYa canim kusura bakma ben tokat sanmisim. Inan kusura bakma. Hakkini helal et.
Ben yeni gördüm okuyorum kuzum hemenBurak için 11 fatiha 11 ihlas okuyoruz
-Mavi
adra @Elif @Belissa
Çok zor .
Dualarımızı eksik etmeyelim , Rab katında kimin duasının o an geri çevrilmeyeceğini bilemeyiz.
Burak için 11 fatiha 11 ihlas okuyoruz
-Mavi
adra @Elif @Belissa
Çok zor .
Farkındayım.Bulunan ne? Biz hasta burak icin okuyoruz. O çocuklar ayri canim..