• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için bakın bi

Stres üzüntü mideye vurabilir, o yüzden kusmuş olabilirsiniz ben üzülünce stres yapınca direk mide ağrısı bulantı kusma yaşıyorum

Üşü
Arkadaşlar 2 kere felan konu açmıştım bilgi sahibi olmak için. Tekrar hatırlatayım. 2 eylülde geri çekilmeli ilişkim oldu. Adetim 5 gün gecikti ve 15 eylülde adet oldum. ( Rengi süresi miktarı vs aynıydı. ) Adetim bittikten 10 gün sonra test yaptım negatif çıktı. 27 günde bir adet oluyorum ve tekrar adet oldum tam gününde. 2 gün önce bitti. Ardından test yaptım yine negatif. Bugün midem bulantı 4 kez art arda kustum. Yardım edin lütfen
Rahat bırakın artık kendinizi. Üşütmüşsünüzdür veya stres yaptığınız içindir.

CanıM kullanmasaydın hamileysen bi de sakat doğum olur felan 😅 tövbe estağfurullah. Kızım git bi ıhlamur iç miden geçsin bir sene sonra da gelip buraya konu açma hamilemiyim diye
Ya bu ishal mide bulantısı kusma belirtilerde varya o yüzden taktım

Ya bu ishal mide bulantısı kusma belirtilerde varya o yüzden taktım
Korona testi yaptırmalısın bence gebelikle alakalı bi durum değil belli ki dalga geçmeye gelmişsin ama öyle değilse bile hamile değilsin 2 defa adet olmuşsun test neden yapıyosun 🤷🏻‍♀️ bence bulantı kusmal ishal vs korona testi yaptırmalısın 😌

Back