- 26 Nisan 2019
- 5.383
- 8.906
- 198
- Konu Sahibi BaharKara12
Her kusan hamile olsa ohoo dünya nüfusu patlar :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bide zayıflama çayı kullanıyorumStres üzüntü mideye vurabilir, o yüzden kusmuş olabilirsiniz ben üzülünce stres yapınca direk mide ağrısı bulantı kusma yaşıyorum
Rahat bırakın artık kendinizi. Üşütmüşsünüzdür veya stres yaptığınız içindir.Arkadaşlar 2 kere felan konu açmıştım bilgi sahibi olmak için. Tekrar hatırlatayım. 2 eylülde geri çekilmeli ilişkim oldu. Adetim 5 gün gecikti ve 15 eylülde adet oldum. ( Rengi süresi miktarı vs aynıydı. ) Adetim bittikten 10 gün sonra test yaptım negatif çıktı. 27 günde bir adet oluyorum ve tekrar adet oldum tam gününde. 2 gün önce bitti. Ardından test yaptım yine negatif. Bugün midem bulantı 4 kez art arda kustum. Yardım edin lütfen
Şaka mı yapıyorsun Canım kesin hamilesinCanım 2 gün önce yaptım testi. Yani ilişki üstünden 46 gün sonra. Yapınca 3 4 dk bekledim sonra attım. Olsa direk çıkarmıydı bu kadar sürede
CanıM kullanmasaydın hamileysen bi de sakat doğum olur felanBen bide zayıflama çayı kullanıyorum
Bir anlık korktum sadeceBu arkadaş da diğerleri gibi göklerden ilahi bir sesin hamile değilsin demesini bekliyor :)
Ya bu ishal mide bulantısı kusma belirtilerde varya o yüzden taktımCanıM kullanmasaydın hamileysen bi de sakat doğum olur felantövbe estağfurullah. Kızım git bi ıhlamur iç miden geçsin bir sene sonra da gelip buraya konu açma hamilemiyim diye
Bir anlık=46 günBir anlık korktum sadece
46 gün geçti ya ilişkinin üstünden, test yapınca 2 3 dakika içinde çıkarmı hemenBir anlık=46 gün
Korunmasız ve yasak ilişkiydi sanırımBir anlık korktum sadece
Canım yeter artık aynı şeyleri sorma . Söylediklerine göre hamile olma ihtimalin yok46 gün geçti ya ilişkinin üstünden, test yapınca 2 3 dakika içinde çıkarmı hemen
Korona testi yaptırmalısın bence gebelikle alakalı bi durum değil belli ki dalga geçmeye gelmişsin ama öyle değilse bile hamile değilsin 2 defa adet olmuşsun test neden yapıyosunYa bu ishal mide bulantısı kusma belirtilerde varya o yüzden taktım
Bi dr gitsen?46 gün geçti ya ilişkinin üstünden, test yapınca 2 3 dakika içinde çıkarmı hemen
Ay valla cinnetlik CinnetnurKorunmasız ve yasak ilişkiydi sanırım![]()
Ben kocamla fingirderken korkuyorum kazaya kurban giderim diye bunlar hiç korkmuyor hiçAy valla cinnetlik Cinnetnur![]()