• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için bakın kızlar çok acil

Eda1905

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
171
57
13
27
Kızlar yumırtlamamdan 6 gün geçti dünden beri sırtım belim ağrıyor tiroit ilacı da kullanıyorum ve sarı pütüttülü akıntım vat acaba bebek yerleşiyor mu hamilemiyim sizce

Kızlar yumırtlamamdan 6 gün geçti dünden beri sırtım belim ağrıyor tiroit ilacı da kullanıyorum ve sarı pütüttülü akıntım vat acaba bebek yerleşiyor mu hamilemiyim sizce
Canım bı gebelik testi yapsaydın keşke adetinde gecikmiş

Canım ben yumurtlamanın 12.gunu silik çizgi gördüm daha erken senin ama belirtilerin o yönde bende erken belirti hissettim beyaz akıntım vardı baş dönmesi vardı

Canım bı gebelik testi yapsaydın keşke adetinde gecikmiş
[/QUOTE yanlış okudunuz galiba yumurtlamdan 6 gün geçti bebek döllenmeden sonra 6-12 sonra rahme yerleşir bunu biliyorum ama sırtım belim ağrıyor acaba hamilemiyim bide akıntım çok değil kahverengi sarı karışık pütüttülü ni akıntı

Canım ben yumurtlamanın 12.gunu silik çizgi gördüm daha erken senin ama belirtilerin o yönde bende erken belirti hissettim beyaz akıntım vardı baş dönmesi vardı
Bende hiç bi sorun yok sadece troit var onun içinde ilaç kullanıyorum ilk defa bu kadar erken bir belirti oldu

Benimde gebelik belirtimde beyaz kucuk bir akinti olmustu ve sol kasik agrisi yasamistim.gebelik olabilir

Benimde gebelik belirtimde beyaz kucuk bir akinti olmustu ve sol kasik agrisi yasamistim.gebelik olabilir
Karnım ağrıyor bugün de yemekte birden başım döndü sürekşi üşüyorum ayaklarım buz gibi bazen de çok terliyorum 2 3 gündür bu belirtiler var bide çok susuyorum

Karnım ağrıyor bugün de yemekte birden başım döndü sürekşi üşüyorum ayaklarım buz gibi bazen de çok terliyorum 2 3 gündür bu belirtiler var bide çok susuyorum
Sizi umitlendirmek istemem ama bunlar gebelik belirtisi

Sizi umitlendirmek istemem ama bunlar gebelik belirtisi
İnşallah ama daha yumurtlamdan 6 gün geçikti daha 9 gün var adetime hiç bi sorunum yok sadece tiroit var 5.6 oda daha yumurtlama olmadan 7 gün önce ilaca başlamıştım inşallah vardır dualrınıxn eksik etmeyin inşallah

Back