Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yumırtlamamdan 6 gün geçti dünden beri sırtım belim ağrıyor tiroit ilacı da kullanıyorum ve sarı pütüttülü akıntım vat acaba bebek yerleşiyor mu hamilemiyim sizce
Kızlar yumırtlamamdan 6 gün geçti dünden beri sırtım belim ağrıyor tiroit ilacı da kullanıyorum ve sarı pütüttülü akıntım vat acaba bebek yerleşiyor mu hamilemiyim sizce
Canım ben yumurtlamanın 12.gunu silik çizgi gördüm daha erken senin ama belirtilerin o yönde bende erken belirti hissettim beyaz akıntım vardı baş dönmesi vardı
Canım bı gebelik testi yapsaydın keşke adetinde gecikmiş [/QUOTE yanlış okudunuz galiba yumurtlamdan 6 gün geçti bebek döllenmeden sonra 6-12 sonra rahme yerleşir bunu biliyorum ama sırtım belim ağrıyor acaba hamilemiyim bide akıntım çok değil kahverengi sarı karışık pütüttülü ni akıntı
Canım ben yumurtlamanın 12.gunu silik çizgi gördüm daha erken senin ama belirtilerin o yönde bende erken belirti hissettim beyaz akıntım vardı baş dönmesi vardı
Karnım ağrıyor bugün de yemekte birden başım döndü sürekşi üşüyorum ayaklarım buz gibi bazen de çok terliyorum 2 3 gündür bu belirtiler var bide çok susuyorum
Karnım ağrıyor bugün de yemekte birden başım döndü sürekşi üşüyorum ayaklarım buz gibi bazen de çok terliyorum 2 3 gündür bu belirtiler var bide çok susuyorum
İnşallah ama daha yumurtlamdan 6 gün geçikti daha 9 gün var adetime hiç bi sorunum yok sadece tiroit var 5.6 oda daha yumurtlama olmadan 7 gün önce ilaca başlamıştım inşallah vardır dualrınıxn eksik etmeyin inşallah