Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canımcım cok cok teşekkür ederim duaların icin. Allah hepimizin dualarını kabul etsin insallah eve gelir gelmez korkak biri olarak sizlere hikayemi yazacagım. İyi ki varsın. Cok teşekkürlera.s.
Canımcımmm selam nasıl olayım ben halen ayaktayım uyku yok... Heyecan, korku hersey var ya insallah sağ salim bebeklerimize kavusalım güzelim ya :) Seninde hayırlı zamanda hersey dilediğin gibi olsun arkadasım. Güzel haberlerimizi insallah yazarız. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Metropolitan Florance da olacagım canım. Ya sen nerede olacaksın?
CANIM ÇOKK SAGOLASIN BEN ÖZELDE DEĞİL SAMATYA DEVLET HASTANESİNDE OLCAM. EŞİM ORDA GÖREV YAPTIGI İÇİN DEVLETTE OLACAGIZ ASLINDA ÖZEL ÇAPA MİLLET HASTANESİNDE OLACAKTIK AMA BAKTIK HOŞUMUZA GİTMEDİ YENİDOGAN YOGUN BAKIMI BİLE YOK. İŞTE ÖYLE ZATEN MUAYENEYE HEM ÖZELPOİLKLİNİGE HEM DEVLETE GİDİYORDUK, AMA BEN ÇOOK MEMNUNUM DEVLET HASTANESİ DAHA İYİ ÇOOK İLGİLENİYORLAR TEMİZ HERKESE TAVSİYE EDERİMM. SENİNDE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SENİNDE HAYIRLI GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ. a.s.
CANIM ÇOKK SAGOLASIN BEN ÖZELDE DEĞİL SAMATYA DEVLET HASTANESİNDE OLCAM. EŞİM ORDA GÖREV YAPTIGI İÇİN DEVLETTE OLACAGIZ ASLINDA ÖZEL ÇAPA MİLLET HASTANESİNDE OLACAKTIK AMA BAKTIK HOŞUMUZA GİTMEDİ YENİDOGAN YOGUN BAKIMI BİLE YOK. İŞTE ÖYLE ZATEN MUAYENEYE HEM ÖZELPOİLKLİNİGE HEM DEVLETE GİDİYORDUK, AMA BEN ÇOOK MEMNUNUM DEVLET HASTANESİ DAHA İYİ ÇOOK İLGİLENİYORLAR TEMİZ HERKESE TAVSİYE EDERİMM. SENİNDE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SENİNDE HAYIRLI GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ. a.s.
Önemli olan zaten canım özel ya da devlette olması değil yeter ki hersey istediğin gibi gönlünce gitsin ve eşinin orada görevli olması zaten orayı özel kılıyor canım. Özel ihtimam göstereceklerdir. Canım benim dualarınızı eksik etmeyinnnnn. İnsallah aranıza geldiğimde detay detay yazacağım.Bu arada ağrıların nasıl oldu? Öpüyorum...a.s.
Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inş.
sana şimdi zaman geçmiyo ama bebeğini kucağına aldıktan sonra
zaman denen şeyi unutacaksın bir bakacaksın günler su gibi geçmiş
bende neredeyse 3,5 ay önce doğum yaptım. ilk kucağına aldığında
bizim yerimize de kokla annesi kuzucuğunua.s.
EVET HAKLISIN DEVLETTE YAKINI VARSA ÖYLE VE BENDE SAĞLIKÇI OLDUGUM İÇİN BELKİDE NEYSE DUALARIMIZ SENİNLE GENİTAL AGRIM HALA VAR ŞİMDİ BİDE SOL GÖGSÜM ÇOOK SERT VE ODA AGRIYO BENDE DUŞ ALDIM RAHATLAMAK İÇİN FAKAT AGRIM HALA DEVAM ARTI SIVI GELDİ HERHALDE SÜT BEZLERİ DOLUYO SONUÇTA ÇOOK AZIMIZ KALDI, BENİMDE BÜYÜK İHTİMAL BU HAFTA DOGUM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN HADİ SENDE UYMASANDA UZAN DİNLEN CANIM YARINA DİNÇ KALKARSIN VALLA YARIN MUAYENEM VE İŞ YERİNE GÖTÜRMEM GEREKEN EVRAK OLMASA SENİ GÖRMEK İSTERDİM :teytey: HASTANEYE GELİRDİM AMA ÇOOK İŞİMİZ VAR BEBİŞİMİZİN EKSİKLERİ VAR AMA SEN MERAK ETME TÜM NİSAN ANNELERİ OLARAK HEP YANINDAYIZ, NEDE OLSA NİSAN AYININ İLK ANNESİ SEN OLACAKSINN a.s.
Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inş.
sana şimdi zaman geçmiyo ama bebeğini kucağına aldıktan sonra
zaman denen şeyi unutacaksın bir bakacaksın günler su gibi geçmiş
bende neredeyse 3,5 ay önce doğum yaptım. ilk kucağına aldığında
bizim yerimize de kokla annesi kuzucuğunua.s.
EVET HAKLISIN DEVLETTE YAKINI VARSA ÖYLE VE BENDE SAĞLIKÇI OLDUGUM İÇİN BELKİDE NEYSE DUALARIMIZ SENİNLE GENİTAL AGRIM HALA VAR ŞİMDİ BİDE SOL GÖGSÜM ÇOOK SERT VE ODA AGRIYO BENDE DUŞ ALDIM RAHATLAMAK İÇİN FAKAT AGRIM HALA DEVAM ARTI SIVI GELDİ HERHALDE SÜT BEZLERİ DOLUYO SONUÇTA ÇOOK AZIMIZ KALDI, BENİMDE BÜYÜK İHTİMAL BU HAFTA DOGUM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN HADİ SENDE UYMASANDA UZAN DİNLEN CANIM YARINA DİNÇ KALKARSIN VALLA YARIN MUAYENEM VE İŞ YERİNE GÖTÜRMEM GEREKEN EVRAK OLMASA SENİ GÖRMEK İSTERDİM :teytey: HASTANEYE GELİRDİM AMA ÇOOK İŞİMİZ VAR BEBİŞİMİZİN EKSİKLERİ VAR AMA SEN MERAK ETME TÜM NİSAN ANNELERİ OLARAK HEP YANINDAYIZ, NEDE OLSA NİSAN AYININ İLK ANNESİ SEN OLACAKSINN a.s.
Canım maalesef o ağrılar kacınılmaz ama sabret senin de az kaldı hayırlısı ile. İnsallah güzel haberlerle gelirsin mutlu problemsiz acısız agrısız doğumların olsun. Allah meleğini sağlık sıhhatle almak nasip etsin canım. Bu arada beni cok duygulandırdın hastaneye gelme fikrin ile sağol canım biliyorum ki yanımdasınız ve iyi ki varsınız. Cooooook cokkkkk sevgiler öpüyorum. a.s.
VALLA YAKIN OLDUKTAN SONRA BİRBİRİMİZİ GÖRMEYE MORAL VERMEYE GELSEK ÇOOK İYİ OLUR BEN ÇOOK İSTERİM , AMA İŞTE ZAMAN VE MEKAN ÖNEMLİ İNŞALLAH SENİNDE KOLAY GECER DOGUMUN BEBİŞİN DOGUNCA BİRDE BİZİM İÇİN ÖPP ALLAH YARDIMCIN OLSUN a.s.