• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah icin yardim :((

Benim annem 155 boyun da 85 kiloydu ve ona şişman diyene ne kadar kızıyodu anlatamam. Sonra mide kanseri oldu bi anda 40 kiloya indi şimdi zayıfsın diyenlere de kızıyo 😜 neyse konumuz bu değil. Yani şey zayıf değilsin ve alacak bi yapın var. Dikkat et yediklerine. Bu kadar lifli şeyleri ard arda yersen bi de acılı falan normal o mide de insan midesi sonuçta işkembe değil 😶
Annenize cok gecmis olsun hemen iyilesir umarim aslinda uzun sutedir diyet yapiyorum hedefim 55 kilo bugun bozdum sonuc bu

Annenize cok gecmis olsun hemen iyilesir umarim aslinda uzun sutedir diyet yapiyorum hedefim 55 kilo bugun bozdum sonuc bu
İşte şaşırmış olmalı uzun süre yemek görmeyen mide bağırsak çok şaşırtma zavallıları 😁 annem için çok teşekkür ediyorum :)

Yediğiniz hiç bir şeyden değil bence. Uzun zamandır diyet yapıyorum demişsiniz. Mide küçülmeye başladı muhtemelen ama siz bu kadar yeyince sindiremedi bir anda. Ondan oldu bence

Yediğiniz hiç bir şeyden değil bence. Uzun zamandır diyet yapıyorum demişsiniz. Mide küçülmeye başladı muhtemelen ama siz bu kadar yeyince sindiremedi bir anda. Ondan oldu bence
Mantikli bundan sonra diyeti bozmayacagim diyet dedigim dengeli besleniyodum ve gercekten bugun sabah kahvalti mideme tas gibi oturdu o zamandan beri karin agrim vardi ama titreme usume mide cikmasi gibi seyler yoktu aksam oldu

Süt mercimek bunlar bağırsakları harekete geçirir bi iki gün duruma göre perhiz yapın...nane limon da iyi gelir

sevgili konu sahibi bi gaz çıkarsan olay çözülcek. illa tuvaletini yapmana da gerek yok.
ayaklarını sıcak tut. vücut ısınınca gaz çıkar rahatlarsın sabaha kadar. hiç geçmiyosa mecbur hastane..

sevgili konu sahibi bi gaz çıkarsan olay çözülcek. illa tuvaletini yapmana da gerek yok.
ayaklarını sıcak tut. vücut ısınınca gaz çıkar rahatlarsın sabaha kadar. hiç geçmiyosa mecbur hastane..
Karnimin agrisi gecti lavaboya ciktim ve duzelmisti herkese tesekkurler

Laktoz intoleransınız olabilir, benim oğlumda da var süt ve süt ürünleri tükettikten 2 saat sonra ishal başlıyor. Laktozsuz süt içeren ürünler deneyin
Olabilir sutten once karin agrim vardi ta sabahtandi ama boyle terleme olmadi ve afedersiniz lavaboda normaldim midem cikacak gibi oldu sutten sonra

Back