• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah icin yardim :((

O kadar şeyi 2 saat içerisinde yersen ishal olursun titreme gelir soğuk terlersin bağırsakların halay çeker. Mercimek inanılmaz ishal yapar 2 tabak almışsın. Süt de direkt bağırsak düşmanı. Yani normal gıda zehirlenmesi yok. Nane limon mideye iyi gelir
Mercimekten 5 kasik ictim biraktim 2 tabak hedigim sey oturtma ve pilavdi

Mercimekten 5 kasik ictim biraktim 2 tabak hedigim sey oturtma ve pilavdi
Kardeş her türlü çok yemişsin kaç kilosun sen de pilav oturtma iki tabak yiyon 2 saat sonra da bi o kadr şey yiyon. El insaf bağırsaklar napsın

Sütün son kullanma tarihi geçmiş olabilir mi acaba bakıp mı içtiniz?
Bir de ben karın ağrısında bol su içerim, tuzsuz yağsız patates haşlaması yerim, ağrı kesici parol atarım. Bir de sıcak su torbası ile ayaklarımı sıcak tutarım sakın karnınıza koymayın ama.

Sütün son kullanma tarihi geçmiş olabilir mi acaba bakıp mı içtiniz?
Bir de ben karın ağrısında bol su içerim, tuzsuz yağsız patates haşlaması yerim, ağrı kesici parol atarım. Bir de sıcak su torbası ile ayaklarımı sıcak tutarım sakın karnınıza koymayın ama.
Ayni sutten kucuk bir cocuk icti o normal sut gaz yapti ben de

Benim annem 155 boyun da 85 kiloydu ve ona şişman diyene ne kadar kızıyodu anlatamam. Sonra mide kanseri oldu bi anda 40 kiloya indi şimdi zayıfsın diyenlere de kızıyo 😜 neyse konumuz bu değil. Yani şey zayıf değilsin ve alacak bi yapın var. Dikkat et yediklerine. Bu kadar lifli şeyleri ard arda yersen bi de acılı falan normal o mide de insan midesi sonuçta işkembe değil 😶

Back