- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Gıda zehirlenmesi gibi bişi olabilir istifrah ettiniz mi hepsini cıkardınızmıKonuyu hemen tasimayin lutfen ordan cevap alamiyorum bugun memlekete geldim evde mercimek corba 2 tabak yemek cekirdek cay aradan 2 saat gecti dondurma yedim sonra sogan kavurmasi ve sut sutten sonra buyuk abdeste lavaboya ciktim midem cikiyordu titreme geldi kusuyodum annem sicak su torbasi yapti yattim biraz ama hala karnim agriyor bu tamamen nasil gecer yardim edin lutfen
Istifra etmedim midem bile bulanmiyor karin agrisi varGıda zehirlenmesi gibi bişi olabilir istifrah ettiniz mi hepsini cıkardınızmı
Bişi de dokunmuş olabilir
Tesekkur ederim ama ben de mide bulantisi yok karnim agriyor ve afedersiniz lavaboda cok fena oluyorumMideni usutmussun, korkma. Bana da oluyor. Karnini sicak tut. Sicak birseyler ic. Kusmak rahatlatacaktir. Bir keresinde uc gun falan surmustu ama genelde sabaha duzelirim.
Bagırsakları bozmuş olabilir ya yediğinizden ya havalardan yel aldı iseniz büyük abdeste çıkınca rahatlama olurIstifra etmedim midem bile bulanmiyor karin agrisi var
Hmm. O zaman ben yanlis yonlendirmiyim. Acile bir git istersen.Tesekkur ederim ama ben de mide bulantisi yok karnim agriyor ve afedersiniz lavaboda cok fena oluyorum
Biliyorum ama hastane 2 saat uzskliktaTıp diye bir şey var kullan onu.
Tesekkur ederim ama mide bulanim sifir karnim agriyorBuradan yardim olur mu yahu.
Cok kotuyseniz bir acile gidin isterseniz. Zehirlenmedir belki.
Bence mideye fazla yüklenmissin cok karistirmissin nane limon cayi icsen iyi gelirKonuyu hemen tasimayin lutfen ordan cevap alamiyorum bugun memlekete geldim evde mercimek corba 2 tabak yemek cekirdek cay aradan 2 saat gecti dondurma yedim sonra sogan kavurmasi ve sut sutten sonra buyuk abdeste lavaboya ciktim midem cikiyordu titreme geldi kusuyodum annem sicak su torbasi yapti yattim biraz ama hala karnim agriyor bu tamamen nasil gecer yardim edin lutfen
Tesekkurler midem hic bulanmiyor karnim agriyor ve lavaboda bagirsaklarim ve midem cikcakmis gibi hissediyorumKendini kustur. Midendekiler çıkarsa rahatlarsın. Kalanı da ishalle atarsın zaten. Bol su iç.
Evde kalmamis ev bizim de degilBence mideye fazla yüklenmissin cok karistirmissin nane limon cayi icsen iyi gelir
Olabilir ayaklarimda sicak su torbasi var omuz sali karnimda sarili bir de pike varYediğiniz gıdalar hep gaz yapan şeyler, gaz sancısı çekiyorsunuz muhtemelen. Karın ve ayaklarınızı sıcak tutmaya çalışın
Sanirim cok kotu olursam giderimmercimekte, sütte, soğan da gaz yapar.
ondandır o fenalık.
ama dayanamıyorsan 2 saatlik yolu gitmen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?