Allah icin yardim :((

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Konuyu hemen tasimayin lutfen ordan cevap alamiyorum bugun memlekete geldim evde mercimek corba 2 tabak yemek cekirdek cay aradan 2 saat gecti dondurma yedim sonra sogan kavurmasi ve sut sutten sonra buyuk abdeste lavaboya ciktim midem cikiyordu titreme geldi kusuyodum annem sicak su torbasi yapti yattim biraz ama hala karnim agriyor bu tamamen nasil gecer yardim edin lutfen

Gıda zehirlenmesi gibi bişi olabilir istifrah ettiniz mi hepsini cıkardınızmı
Bişi de dokunmuş olabilir

Mideni usutmussun, korkma. Bana da oluyor. Karnini sicak tut. Sicak birseyler ic. Kusmak rahatlatacaktir. Bir keresinde uc gun falan surmustu ama genelde sabaha duzelirim.

Mideni usutmussun, korkma. Bana da oluyor. Karnini sicak tut. Sicak birseyler ic. Kusmak rahatlatacaktir. Bir keresinde uc gun falan surmustu ama genelde sabaha duzelirim.
Tesekkur ederim ama ben de mide bulantisi yok karnim agriyor ve afedersiniz lavaboda cok fena oluyorum

Kendini kustur. Midendekiler çıkarsa rahatlarsın. Kalanı da ishalle atarsın zaten. Bol su iç.

Bence mideye fazla yüklenmissin cok karistirmissin nane limon cayi icsen iyi gelir

O kadar şeyi 2 saat içerisinde yersen ishal olursun titreme gelir soğuk terlersin bağırsakların halay çeker. Mercimek inanılmaz ishal yapar 2 tabak almışsın. Süt de direkt bağırsak düşmanı. Yani normal gıda zehirlenmesi yok. Nane limon mideye iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…