- 6 Ocak 2025
- 230
- 67
- 13
- 30
- Konu Sahibi pamukkalplikiz
-
Test bozuk olabilirdöngüm 24 gün
bugün 25. günüm
bundan 7 gün önce test yapmıştım, negatifti
biraz önce az bir idrar ile yaptım, böyle çıktı
kırmızı renk C çizgisine doğru gitmeye başladığı an T bu şekilde belirmeye başladı, C birkaç saniye geç belirdi
herhangi bir belirtim yok, adet belirtim bile yok
yumurtlamadan beri belim ağrıyordu, dünden beri geçti
bu sabah ağız çevremde birçok uçuk çıkartmış olarak uyandım ve birkaç gündür suya kanamıyorum, ağzım kupkuru
birde bazen peçeteye sildikçe gördüğüm yumurta akı kıvamı misali akıntı geliyor
marka: artımed
biliyorum iyi bir marka değil ama yakınımdaki eczanede sadece bunu bulabildim, sabah yine bir başka marka alıp deneyeceğim
ya bozuk ya da dediğim gibi idrar azdı, ondan da olabilirTest bozuk olabilir
Sonradan c çizgisi belli oldu mu yoksa bu şekilde mi kaldıya bozuk ya da dediğim gibi idrar azdı, ondan da olabilir
belli oldu hatta bakın, şuan böyleSonradan c çizgisi belli oldu mu yoksa bu şekilde mi kaldı
yarın veya ertesi sabah eğer olmazsam yeniden test yapacağımTest bozuk
Siz testi tekrar yapın o şekilde çıkması normal değilbelli oldu hatta bakın, şuan böyle
T çizgisi neredeyse silinmiş, yapalı yarım saat falan oldu ama ilki kadar net göremiyorum T’yi
Evet hem ilk idrar la yaparsan daha net sonuç veririr inslh hayırlı haberler alirsinyarın veya ertesi sabah eğer olmazsam yeniden test yapacağım
evet içim rahat etmedi zatenSiz testi tekrar yapın o şekilde çıkması normal değil
Allah gönlüne göre verir inslhevet içim rahat etmedi zaten
amin kuzum allah razı olsunEvet hem ilk idrar la yaparsan daha net sonuç veririr inslh hayırlı haberler alirsin
amin cümlemize inşallahAllah gönlüne göre verir inslh
Amin inslh yarın güzel haber verirsinamin cümlemize inşallah
ayyyyyyy inşallahAmin inslh yarın güzel haber verirsin
İnslh bu sefer doğru olarak gosteririr bende bekliyordum kan vermiştim bugün 4 çıkmıştı sonra da kahverngi leke gelmeyd başladı yani bende bu ayda olmadı ama Allah'ın izniyle sen güzel haber alirsinayyyyyyy inşallah
ama artık testlere de güvenemiyoruz ki, kaç aydır gördüğüm pozitiflerin haddi hesabı yok
4’ün yükselme ihtimali yok mudur ki?İnslh bu sefer doğru olarak gosteririr bende bekliyordum kan vermiştim bugün 4 çıkmıştı sonra da kahverngi leke gelmeyd başladı yani bende bu ayda olmadı ama Allah'ın izniyle sen güzel haber alirsin
İlk verdim 2 çıkmıştı ama o zman catlamadan 9gunde felandim bugün yine verdim 4 bilmiyorum belki yükselir ama kahverngi leke gelmesi akıntı seklinde beni düşündüren o oldu4’ün yükselme ihtimali yok mudur ki?
belki yerleşme akıntısıdır, inşallah öyledirİlk verdim 2 çıkmıştı ama o zman catlamadan 9gunde felandim bugün yine verdim 4 bilmiyorum belki yükselir ama kahverngi leke gelmesi akıntı seklinde beni düşündüren o oldu
Artık pek umut etmiyorum ya tuvalete gitmemde geliyor kahverengi leke sildgim zaman bu ayda olmadı kısmet degilmis benim inslh sen güzel haber alirsinbelki yerleşme akıntısıdır, inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?