- Konu Sahibi llllpocahontasllll
İnanılmaz bir şey ya yaşadıklarımın nerdeyse aynını yaşamışsın hatta geçen gün buraya da yazmıştım,geçmiş olsun ikimize de canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanılmaz bir şey ya yaşadıklarımın nerdeyse aynını yaşamışsın hatta geçen gün buraya da yazmıştım,geçmiş olsun ikimize de canım
okurken kendi yaşadıklarım geçti gözümün önünden, bende buna benzer bi olay yaşadım hatta konu da açmmıştım burayaişte tek fark ben ilk kez yakaladım 1 aylık bir ayrılığın ardından -ki o ayrılık dediğim zaman içinde de kendisi bana barışma mesajları atıyodu hala..- bende face den yakaladım bana dio ki "senin yüzünden sen uzaklaştırdın beni kendinden" bide face şifresini vermedim bi süre delirdi şifre derdine düştü salak..
ve "Allah cezamı versin herşeye inanıyorum" gibi bişe yazmışsın orda koptumçok safız aslında yalan sölediğini biliyoruz ama inanmak istiyoruz sevdiğimiz için ve inanıyoruzda karşı tarafta "aman nasılsa ben allem ederim kallem ederim bunu kandırırım herşeye inanıyo zaten" diye düşünüyo
geçmiş olsun bu arada![]()
pislikler işteikimize de geçmiş olsun canım. ne çok benzer varmış benimle aynı bunları yaşayan şaşırdım doğrusu.. ben bi tek benim şahsiyetsize özgü bir mallık sanıyordum bunu demek diğer erkekler de aynıymış.
Tatlım yaşadıklarımın nerdeyse aynını yaşamışsınbelki benimkisi biraz daha ağır olabilir.Umarım şimdi hayatında herşey yolundadır.