allah gözlerini kör etsin

hayır yanlış anlamışsın öyle düşünmüyorum

arkadaşım ne düşünüyorsan söylesene

ne o öyle bu mu dıye karşındakini yargılayıcı bir ima ondan sonra ne düşünüyorsun deyince de yok bunu düşünmüyorum diyerek esrarengiz havalara bürünüyorsun

varsa fikrin açık açık konuş bak burada herkes fikrini söylüyor...

ben kocama Adriana Lima' yı göstermiştim bir kere gazetede çıkan birkaç fotoğrafını geniş vs. lik değil ki bu biraz dedikodu, biraz magazin, merak olayı yani. belki eşin de ondan bakıyordur bakar yani ne bileyim böyle şeyleri takmamak lazım diye düşünüyorum. etrafındaki kadınları yok edemeyeceğine göre ve insanoğlunda merak duygusu olduğu sürece bu duruma alışmalısın bence

Sen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musun? ne bu modernizm mi?

Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. Nerede geçti modernlik kelimesi? Benim orada demek istediğimi anlamamak için çok kasmışsınız belli ki.Modernizm değil, güvenlik. Belki büyük punto yardımcı olur.

Birine bu cümleleri söyleyen biridir asıl ezik. bi de kaşıntın varsa gel demişsin ya nası bi söz bu. sadece bu çirkin laf bile yeter senin kaliteni anlamaya.[/QUOTE]

Sana katılıyorum canım böylelerine cevap vermeye bile değimez
polemiğe giripte kendini bişey sanmasına fırsat vermeyelim herkes saygı duymasını bilecek
kapalı açık meselesi değil bana göre düşünce meselesi durum

bence bi arkadasin dedigi gibi sende bak.. onun yaninda oldugu zaman yada onun görebilecegi sekilde sende git yakisikli erkeklere bak, bakalim ozaman napacak esin?...
Bide artik umursamiyormus gibi yapin bence bi süre..hatta nebiliyim kendiniz diyin "ayy kiza bak etegi hic güzel degil" falan... hani artik onu tin'lamiyormussunuz gibi davranin..bakalim ozaman napacak...

baskada aklima bisi gelmiyo valla..cözüm olarak iyimi kötümü bilmiyorum.. hani umursamiyorum derken bide tümden elinden gitmesin...

allah yardimcin olsun.. sabir versin sana..

ben konu sahibi arkadaşıma katılıyorum
çok açık giyinip kendini teşhir eden kadınlar malesef böyle huzursuzluklara sebep oluyor
erkek nefsidir bakmasa bakar kadınlar az edepli olsa zaten erkeklerin böyle bir derdi olmayacak
çoğu kez biz bayanlar bile bakakalıyoruz değil ki erkekler

Sen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musun? ne bu modernizm mi?

şimdi de bu şekilde giyinen kadınların yaşadığı diğer ülkeleremi taktınız? modernizm miymiş bu.. evet öyle. kim ne istiyorsa onu giyer. kimse de giydiğinden ötürü tacizi tecavüzü hak etmez. hak ettiğini düşünen kadınların olması beni sinir ediyor, bunlar, bu zihniyetler çocuklarını da böyle yetiştirecekler, yazık ya çok yazık.

Eşin göz çapkını değil,gözü aç olabilir.
Sanıyorum kapalı bir kadınsın.En azından açık giyinmeyen diyelim...
Eğer kayınvalidenlerle oturmuyorsan,çocuğun da yoksa,evde mümkün olduğu kadar seksi giyinmeye çalış.
Evde yalnız yaşamıyorsanız,en azından odanızda seksi ve şık giyinebilirsin.

Dışarıdaki kadınların açık olması birşey ifade etmez.
Bahsettiğin yer,Bodrum filan değil,Samsun.
Düşündüğün gibi olsa,tatil yörelerinde erkekler etrafa bakmaktan duvarlara toslarlar.
Öyle birşey olmuyor :)

Bence sen isinle kayinpederinle ve gorumcenle ugrasmaktan kendini harap etmisisn ve kocninda hepsnei takdir etmesini istiyorsun kimseyel muhattap nolamsin istiyorusn snein sorunun pisikolojik bence kendinle ilgilen biraz guvenin gelsin cunku esin gosleirni kapatamaz ayrica goze yasak yok biliyorsun git biraz tatil ya kuafore git gez toz iraz esin calissin sne niye harap ediyon kendini boyle ufak tefek kiskancliklar insnai bezdiiri ayrica 3 snee cikmisisn farketmemissin kocana sorudunmu bende bir yanlisklikmi var cinsel yonden sorun mu var diye bunalrida bir konus hayatina yazik etme olan sana olur inan boyle her seye kizarsan kendin icin yasa bide ielrde cocugun olursa onun icin :)) kocanida sev ama cokta kicini kaldirma:))

"Az edepli olsalar"...Edep sınırı nerede başlayıp nerede bitiyor acaba? Size göre az edep nedir ? Dirseği geçmeyen bluz mu? Bana göre çıplak da gezse edepli olabilir. Erkek nefsiymiş.Bu nasıl bir mantık ya? Tecavüzcünün avukatlığı size pek yakışırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…