- Konu Sahibi yenisamsunlu
-
yiğidin harman olduğu yerden geliyorumkarşılaşmışızdır...
hayır yanlış anlamışsın öyle düşünmüyorum
Sen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musun? ne bu modernizm mi?
foruma yeni üye olmama rağmen seni farketmem hiç zor olmadı..o kadar belli ki toplum içinde çok silik ve ezik bir yapın olduğu...insanlar dertlerini sen eleştir ,dalga geç geç diye yazmıyor..yazdıklarını okurken bile iğreti oluyorum senden..sana uyarım konuyu on kere oku ondan sonra yorumunu yap ..çünkü cımbızla art niyet arayıp o cümleleri bulup egonumu tatmin ediyorsun..ama yanlış adrestesin...anladığını umarım..
Eki Görüntüle 451585
bu hanımlarımız da açık saçık giyinmeden arzı endam edenler
sonuç erkeğin zihniyetidir bu konu daha fazla tartışılmaz sanırım bunu da gördükten sonra...
isteyen üstüne tıklayarak daha büyük görebilir erkeklerin bakışlarını...
Leybende ikinci üyelik kokusu alıyorum, yeni üye ilk msjını sana atıyorSanki bi husumetiniz var gibi
Sen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musun? ne bu modernizm mi?
pis gözlüler
gerçekten böyle mi düşünüyosun?gerçekten böyle mi düşünüyosun yoksa sadece trollük mü yapıyosun?
tül eteğin içine şeffaf çamaşır giyen kadınlar tecavüze uğrarsa anormal değil yani bu??? bu mu?
ben konu sahibi arkadaşıma katılıyorum
çok açık giyinip kendini teşhir eden kadınlar malesef böyle huzursuzluklara sebep oluyor
erkek nefsidir bakmasa bakar kadınlar az edepli olsa zaten erkeklerin böyle bir derdi olmayacak
çoğu kez biz bayanlar bile bakakalıyoruz değil ki erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?