• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allah gözlerini kör etsin

bazen insanları anlamıyorum. kadın bir derdini paylaşmış, belli ki canına tak etmiş paylaşmış. beddua etmiş. biraz empati yapıp; üzülme, beddua etme bak beddua edenin başına geri döner, erkek bu hepsi aynı, napalım sende başka şeylerle uğraş, boşver vs diye telkinde bulunmak varken (sağolsun aralarda bir kaç arkadaş telkinde bulunmuş) kadının derdine dert eklenmiş oldu. aslında bu paylaşımlardan sonra kocasını unutmuş durumda sanırım. yeni dertlerle uğraşmakta...
açık veya kapalı önemli değil benim için, ne söylediği de önemli değil. o kadar sıkıntıda olmasa zaten kocasına laf atmazdı.
kafa yapısı uysun uymasın bir çözüm yolu aramış biz KADINLARDAN. ama bulamamış durumda olduğunu görüyorum :19:

böyle şeyleri okudukça derdimi paylaşım gelmiyor :19:

inan benim için hiç sorun değil,yazık ya,rahatlayacaksa saysın bırak...sinirlendiğim şeyler farklı benim,konu sahibine leyben'den çok sinirlendim emin ol:9:

Leybende ikinci üyelik kokusu alıyorum, yeni üye ilk msjını sana atıyor :1: Sanki bi husumetiniz var gibi :D

bazen insanları anlamıyorum. kadın bir derdini paylaşmış, belli ki canına tak etmiş paylaşmış. beddua etmiş. biraz empati yapıp; üzülme, beddua etme bak beddua edenin başına geri döner, erkek bu hepsi aynı, napalım sende başka şeylerle uğraş, boşver vs diye telkinde bulunmak varken (sağolsun aralarda bir kaç arkadaş telkinde bulunmuş) kadının derdine dert eklenmiş oldu. aslında bu paylaşımlardan sonra kocasını unutmuş durumda sanırım. yeni dertlerle uğraşmakta...
açık veya kapalı önemli değil benim için, ne söylediği de önemli değil. o kadar sıkıntıda olmasa zaten kocasına laf atmazdı.
kafa yapısı uysun uymasın bir çözüm yolu aramış biz KADINLARDAN. ama bulamamış durumda olduğunu görüyorum :19:

"Üzülme canım geçer" sizin için yeterli bir telkin mi? Herkes doğru üslupla kendi yorumunu yapıyor kime ne?

bakmıyorum diyen kadın yalan söyler. bakıyoruz kıyafetine eteğine herşeyine. kapalılarada bakıyoruz :emir_bebek:bak şöyle bağlamış şu tarikattan diyorum ben. etrafımdaki tüm kız arkdaşlarımda öyle. herkes birbirinin kıyafetine ayakkabısına bakar. mini giymişse erkeklerin bakışlarını görürüz gşymiş miniyi birde erkeklere bakma diyor deriz hatta aramızda. gerçeklerle yüzleşin biraz.

kişi ne bilirse kendinden bilirmiş diyorum bende yalan söyleme gibi bir durumum neden olsun ...ayrıca bakmak zorundamıyım ki banane ne giyerse giysin nasıl dısarı cıkıyorsa cıksın demekki dikkatımı cekmiyor kımse, kimsenın ayakkabısı cantası etegı umrumda değil ki ben kendıme bakarım yakışanı giyerim ....

benım yolda yürürken tek baktığım şey anne kucaklarındaki bebişler.... onlara bakında bir gün benımde anne olacagım günler aklıma geliyor

Bir arkadaş doğru söylemiş, Samsun hiç de öyle rahat bir yer değil. Aksine yüksek suç oranları nedeniyle insanlar genelde tedirgin modda. Açık saçık tanımınızı da merak ettim, kısa kollu t-shirt müdür? Dizüstü etek midir? Sizin kocanızın bakacağı varmış. Kara çarşaflı da olsa rüzgar estiğinde poposunun belli olan şekline bakacak belki ? Kimi örtmeye niyet edip geldiniz buraya? Ya da bizim ne dememizi bekliyorsunuz? Püüü utanmaz arlanmaz, koca düşmanı açık saçık kızlar mı diyelim? Ay canım haklısın, giyollaaa kısacık etekleri gocişlerimizi baştan çıkarıyollaaa mı diyelim? Sen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musun? Ben öyle bir ülkede 2 yıl yaşadım. Yani gündem kürtajdır türbandır aldı başını gidiyor diye hepiniz cesaret bulup ahlak zabıtası kesildiniz.

Bir arkadaş doğru söylemiş, Samsun hiç de öyle rahat bir yer değil. Aksine yüksek suç oranları nedeniyle insanlar genelde tedirgin modda. Açık saçık tanımınızı da merak ettim, kısa kollu t-shirt müdür? Dizüstü etek midir? Sizin kocanızın bakacağı varmış. Kara çarşaflı da olsa rüzgar estiğinde poposunun belli olan şekline bakacak belki ? Kimi örtmeye niyet edip geldiniz buraya? Ya da bizim ne dememizi bekliyorsunuz? Püüü utanmaz arlanmaz, koca düşmanı açık saçık kızlar mı diyelim? Ay canım haklısın, giyollaaa kısacık etekleri gocişlerimizi baştan çıkarıyollaaa mı diyelim? Sen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musun? Ben öyle bir ülkede 2 yıl yaşadım. Yani gündem kürtajdır türbandır aldı başını gidiyor diye hepiniz cesaret bulup ahlak zabıtası kesildiniz.

acık sacıktan kastı sanırım kolsuz badi düşük bel pantolon ya da kapri ve arkadan dışacı cıkan iç çamaşır

bir kadın bir derdine çare ararken diğer kadınları rencide ediyorsa orada dursun lütfen...

açık saçık giyinenlere eleştiri var ama ayy canım bak çok üzgünmüş diyemem ben kımseye...

bir açık kadında kapalıyı rencide ederse vah vah aklı başından gitmiş de ondan yazmış demem.

bu çünkü konuşmak gibi ağızdan kaçan birşey değil klavyede bunu yazmak için insan düşünüp efor sarfediyor...

bu eforuda doğru düzgün sarfetsin herkes... açık saçık diye tabir ettiği kadınlardan yardım isteyecek o kadında aman hemen ne demek diyecek...öyle olmuyor bence...

Bir arkadaş doğru söylemiş, Samsun hiç de öyle rahat bir yer değil. Aksine yüksek suç oranları nedeniyle insanlar genelde tedirgin modda. Açık saçık tanımınızı da merak ettim, kısa kollu t-shirt müdür? Dizüstü etek midir? Sizin kocanızın bakacağı varmış. Kara çarşaflı da olsa rüzgar estiğinde poposunun belli olan şekline bakacak belki ? Kimi örtmeye niyet edip geldiniz buraya? Ya da bizim ne dememizi bekliyorsunuz? Püüü utanmaz arlanmaz, koca düşmanı açık saçık kızlar mı diyelim? Ay canım haklısın, giyollaaa kısacık etekleri gocişlerimizi baştan çıkarıyollaaa mı diyelim? nSen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musu? Ben öyle bir ülkede 2 yıl yaşadım. Yani gündem kürtajdır türbandır aldı başını gidiyor diye hepiniz cesaret bulup ahlak zabıtası kesildiniz.

Sen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musun? ne bu modernizm mi?

samsunda açık saçık bi giyinin bakın bakalım
benım arkadaşım yeşilurttan karşıdaki yurda geçerken (arada sadece bir ana cadde var) kış vaktı o soğukta ne kadar açık giyinebilir bir adamın tacizine uğradı şok olduk

ve samsunun suç oranı gerçekten çok yuksek ve haberlerde takip ederseniz hangı konuda suç işlendiğinide görürsünüz...

düşmanım çok benim gardaş:9::9::9::9:mmmerrrvvve olduğundan şüphelenmedim değil aslında:)

yolda yürürken dikkat et...her an karşına birileri cıkarlar yazdıklarından analizini yapıyorlar ya sevgili kenar mahalle kızı ya sahi hangi mahalle bu belkı karsılasmıslıgınız vardır :D

Son düzenleme:
bir samsunlu olarak öncelikle halkımı savunmaya geçecem.bizim memlekette öyle milletin iştahını kabartacak cıblaklar olmaz.gerçi ben uzun zamandır gitmedim ama yoktur zannetmem.:50:ikinci olarak da bence biraz abartıyorsun gibi.belki eşin seni uyuz etmek için yapıyordur.belki de gerçekten bakıyordur.ama bu durum seni bu kadar derpresyona sokacak sağlığını bozup kilo verdirecek bişey değil ki.güzel insana kadın erkek farketmez bakılır.ben de bakarım valla.ama öyle şehvetli vs değil.Allahım ne güzel yaratmışsın diye hayran hayran hatta bazen bön bön bakarım.:53::52:eşim bazen beni sinirlendirmek ve o sinirli halimle oynaşmak için fashion tv açar ben duyayım diye uf yavrum felan der.:47::47:

"Üzülme canım geçer" sizin için yeterli bir telkin mi? Herkes doğru üslupla kendi yorumunu yapıyor kime ne?

tabiki haklısın. sadece konuyu ve yorumları görünce dikkatimi çekti. birden kendimi yerine koydum.
yoksa kime ne ve tabi bana da ne.

Sen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musun? ne bu modernizm mi?

gerçekten böyle mi düşünüyosun?gerçekten böyle mi düşünüyosun yoksa sadece trollük mü yapıyosun?

tül eteğin içine şeffaf çamaşır giyen kadınlar tecavüze uğrarsa anormal değil yani bu??? bu mu?

Sen hangı kafada yasıyorsun yahu?? Tul etegın ıcıne seffaf don gıyersek tecavuz kacınılmaz ve haklımı yanı??? Nasıl ınsanlarsınız nasıl kadınlarsınız. Bır kadın bır kadına her ne olursa olsun bunu nasıl hak gorur. Sen gıymıyorsun yada gıyemıyorsun o yuzden gıyınebılen butun kadınlar tü kaka ve her turlu kotulugu hakedıyor. Icınızı katran kaplamıs ne dıyeyım....

Back