• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allah gözlerini kör etsin

başlıkta yazdığınız ''Allah gözlerini kör etsin '' dediğiniz eşinizmi...:31:

Son düzenleme:
ben konu sahibini anlıyorum valla
çok zor bi durumdu
sevgilim (eski ) varken aynı sıkıntıyı ben de yaşıyordum
şimdi ayrıyız ve kafam rahat
hayatımda yeni biri var, ben çevremdeki kızlara deli gibi bakarken o kızların varlığından bile haberdar değil bu benim için büyük bi şans oldu
umarım Allah bi an önce onun da sorununa çözüm getirir.. Amin..

foruma yeni üye olmama rağmen seni farketmem hiç zor olmadı..o kadar belli ki toplum içinde çok silik ve ezik bir yapın olduğu...insanlar dertlerini sen eleştir ,dalga geç geç diye yazmıyor..yazdıklarını okurken bile iğreti oluyorum senden..sana uyarım konuyu on kere oku ondan sonra yorumunu yap ..çünkü cımbızla art niyet arayıp o cümleleri bulup egonumu tatmin ediyorsun..ama yanlış adrestesin...anladığını umarım..

:)canımsın...

yüzyüze görüşelim gör o ezik ve silik yapımı:)

artık takıntı haline gelmis ama kadınların giyimleriyle alakası yok bu durumun emin olun bakmak isteyen adam internettende bakıyormus iste ne farkederki belki o anda sinirle insan boylede dusunebilir ama sorun sizin esinizde cevredeki kadınların giyiminde degil sizde kendinize bakın bir giyinin kusanın kuafore gidin kendinize guveniniz gelsin bırakın o sizi kıskansın dursun bu kıskanclık duygusu insanı bitirir hayattan zevk alamaz konuma getirir daha fazla kendinize kotuluk etmeyin

$burka.jpg

bu hanımlarımız da açık saçık giyinmeden arzı endam edenler

sonuç erkeğin zihniyetidir bu konu daha fazla tartışılmaz sanırım bunu da gördükten sonra...

isteyen üstüne tıklayarak daha büyük görebilir erkeklerin bakışlarını...

Son düzenleme:
silik ve ezik pea:9: boşver canım ban geliyo yoksa....:ssz:

Eki Görüntüle 451585

bu hanımlarımız da açık saçık giyinmeden arzı endam edenler

sonuç erkeğin zihniyetidir bu konu daha fazla tartışılmaz sanırım bunu da gördükten sonra...

isteyen üstüne tıklayarak daha büyük görebilir erkeklerin bakışlarını...

biride ayaklara bakıyor:53: ne kadar kapanırsan okdr iyi degil yani bakan adam her sekilde bakıyor :31:

ben pek önermiyorum benimle yüzyüze görüşmeni,silik olan sen hepten yok olursun.ama halen kaşıntım var diyorsan buyur gel...

ben tavsiyelere pek kulak asmam önermesen de farketmez yani,farklı bir amacım yok sadece tanışalım gör diyorum,nasıl bir yapım var:)
şu kaşıntı meseleleri pek bir avam gelmiştir bana hep...yetişkin insanlarız,konuşuruz anlaşırız:)

neyse canım görüşme talebimi reddediyorsan daha fazla cevap vermiycem sana,choose your weapon:9::9::9:

Açık giyinen mi suçlu onlara bakan eşinmi suçlu onun tartışmasına girmeyeceğim. Tabi sana da saygım sonsuz herkezin kişiliğidir bu ancak eşin bakarsa baksın takılmasana bu kadar üstüne düştükçe daha çok dikkatini çeker daha çok bakmak ister bide şöyle düşün bakıyor ve geçiyor sonuçta seni aldatmıyor. Valla biz nişanlımla yeri geliyor yolda yürürken ben gösteriyorum dalga geçip gülüşüyoruz...Nişanlım iki işte çalışıyor akşamları barda dolayısıyla ne kızlar geliyor geçiyor ve eminim bakıyordur yada kıbrısta okudu aynen orda da ne kızlar vardı oooo ben bunları kafayı takıp kurulsaydım kendimden olurdum şahsen.. Aynı şekilde ben yeri gelir mini de giyerim askılıda ayriyeten Afyonda okudum ( tabi orda giyinişime dikkat ederdim) parmağımda yüzük olmasına rağmen ne bakışlara mağruz kalırdım e şimdi oda kurup kafayımı yesin...
Bence relax ol bakışlarını uygulamaya çevirmediği sürece sıkıntı yok...:52:

nedense bazı kapalı bayanların bu modda olduğu bir gerçek,kendileri kapalı diye hepimiz kapanmak zorunda mıyız? açık saçık kadınlar,her yerleri belli,kıskanıyorum vs vs...eğer bu kadar kaldıramıyosan iran'a git mutlu mesut yaşa kocanla,ya da sen de açıl kocan açıklara bakıyosa...
bu mantığı anlamıyorum,herkes kendi giyiminden sorumludur...kimsenin kimseye karışmaması lazım...bi de hilal cebeci'nin poposuna baktı diye allah gözlerini kör etsin diyosunuz ki kocanıza hak saklasın yani...
hilal cebecinin resimleriyle karşılaştığımda ben de bakıyorum açıkçası,ya da esra ceyda cicişlerin resimleriyle videolarıyla karşılaştığımda,çünkü dikkat çekici,merak ediyo insanın bakası geliyo...bunun yüzünden adamı sapık gibi göstermeyin...sizin tek derdiniz heralde sizden güzel ve seksi kadınlara katlanamıyorsunuz,istiyosunuz ki kocanız at gözlüğü takmış gibi hep size bakakalsın... ben de nişanlımın hep beni beğenmesini güzel bulmasını isterim ama shakira'nın poposunu izledi diye de kızmam adama:)çünkü ben kız halimle bakıyorum o mu bakmıycak?
bana normal geliyo...

ilginç...çok ilginç hemde... ben asla böyle geniş olamam...

ilginç...çok ilginç hemde... ben asla böyle geniş olamam...

Genıslık mı bu ozguven mı?? Bende sınırlar cızmem esıme. O zaten benımle evlı oldugu ıcın bılır nerede durması gerektıgını. Ayrıca oyle hatunlar varkı taşlar. Bende bakıyorum onlara ne guzeller dıye. Varsın kocamda baksın. Baktıgıyla kalıyor nasıl olsa.

benım sevgılımde beyonce konseri izliyor hatunun poposu malum sizce sadece sesini mi dinliyor ben bakıyorum kadının poposuna o mu bakmayacak baksın istediği kadar kedi ciğer hesabı sonuçta bakar geçer

bende çok yakışıklı erkek görsem bende bakarım ve geçerim bakmam dıyen yalan söylüyordur

kaç kadın biscolata reklamı çıkınca kanalı çevirmiştir ben çevirmem bilhassada bakarım..sevgilim de bilir ne olcak dövecek mi benı ya da ben mı onu döveyım gözü çıkasıca mı diyeyim...

kendinize güvenin, öyle olsa nice taş gibi kadınlar aldatılıyor

erkek aldatacaksa gözünüzün yaşına bakmaz aldatır...engel olamazsınız buna...

Son düzenleme:
ya allah aşkına söyleyin. mini etek giyen açık sacık giyinenelre bizler bakmıyormuyuz erkeklerde doğal olarak gözleri kayıyor. bunları kendine dert etmek yerine daha ılımlı yaklaşsan daha iyi bence. hatta benim eşim kıskandığımı anlayınca iyice abartır beni sinirlendirmek hoşuna gidiyormuş onu kıskandığımı görmek felan. dur dedim ben nabıyorum kendime geldim bir anda. şimdi eşimden önce ben bakıyorum açana bakarlar valla erkeklerin cins kıyafetlerinede bakıyorum ne iğrenç hiç yakışmamış gibi birde yorum yaparız güleriz eşimle. bazende onalırn gözüyle bişeyleri görmek lazım.

evlenmeden önce yapmıyor muydu yeni mi fark ettiniz? ayrıca güzel kadın görünce erkekler bakar bu bi gerçek gözüne mil çekemezsin ya?:27:
ayrıca ben de bakıyorum güzel kadın görünce bunun için beddua etmeyin döner dolaşır sizi bulur:20::20::20:

Back