- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 373
- 38
- Konu Sahibi yenisamsunlu
-
inan benim için hiç sorun değil,yazık ya,rahatlayacaksa saysın bırak...sinirlendiğim şeyler farklı benim,konu sahibine leyben'den çok sinirlendim emin ol
bazen insanları anlamıyorum. kadın bir derdini paylaşmış, belli ki canına tak etmiş paylaşmış. beddua etmiş. biraz empati yapıp; üzülme, beddua etme bak beddua edenin başına geri döner, erkek bu hepsi aynı, napalım sende başka şeylerle uğraş, boşver vs diye telkinde bulunmak varken (sağolsun aralarda bir kaç arkadaş telkinde bulunmuş) kadının derdine dert eklenmiş oldu. aslında bu paylaşımlardan sonra kocasını unutmuş durumda sanırım. yeni dertlerle uğraşmakta...
açık veya kapalı önemli değil benim için, ne söylediği de önemli değil. o kadar sıkıntıda olmasa zaten kocasına laf atmazdı.
kafa yapısı uysun uymasın bir çözüm yolu aramış biz KADINLARDAN. ama bulamamış durumda olduğunu görüyorum
böyle şeyleri okudukça derdimi paylaşım gelmiyor
bakmıyorum diyen kadın yalan söyler. bakıyoruz kıyafetine eteğine herşeyine. kapalılarada bakıyoruzbak şöyle bağlamış şu tarikattan diyorum ben. etrafımdaki tüm kız arkdaşlarımda öyle. herkes birbirinin kıyafetine ayakkabısına bakar. mini giymişse erkeklerin bakışlarını görürüz gşymiş miniyi birde erkeklere bakma diyor deriz hatta aramızda. gerçeklerle yüzleşin biraz.
Bir arkadaş doğru söylemiş, Samsun hiç de öyle rahat bir yer değil. Aksine yüksek suç oranları nedeniyle insanlar genelde tedirgin modda. Açık saçık tanımınızı da merak ettim, kısa kollu t-shirt müdür? Dizüstü etek midir? Sizin kocanızın bakacağı varmış. Kara çarşaflı da olsa rüzgar estiğinde poposunun belli olan şekline bakacak belki ? Kimi örtmeye niyet edip geldiniz buraya? Ya da bizim ne dememizi bekliyorsunuz? Püüü utanmaz arlanmaz, koca düşmanı açık saçık kızlar mı diyelim? Ay canım haklısın, giyollaaa kısacık etekleri gocişlerimizi baştan çıkarıyollaaa mı diyelim? Sen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musun? Ben öyle bir ülkede 2 yıl yaşadım. Yani gündem kürtajdır türbandır aldı başını gidiyor diye hepiniz cesaret bulup ahlak zabıtası kesildiniz.
bazen insanları anlamıyorum. kadın bir derdini paylaşmış, belli ki canına tak etmiş paylaşmış. beddua etmiş. biraz empati yapıp; üzülme, beddua etme bak beddua edenin başına geri döner, erkek bu hepsi aynı, napalım sende başka şeylerle uğraş, boşver vs diye telkinde bulunmak varken (sağolsun aralarda bir kaç arkadaş telkinde bulunmuş) kadının derdine dert eklenmiş oldu. aslında bu paylaşımlardan sonra kocasını unutmuş durumda sanırım. yeni dertlerle uğraşmakta...
açık veya kapalı önemli değil benim için, ne söylediği de önemli değil. o kadar sıkıntıda olmasa zaten kocasına laf atmazdı.
kafa yapısı uysun uymasın bir çözüm yolu aramış biz KADINLARDAN. ama bulamamış durumda olduğunu görüyorum
böyle şeyleri okudukça derdimi paylaşım gelmiyor
Leybende ikinci üyelik kokusu alıyorum, yeni üye ilk msjını sana atıyorSanki bi husumetiniz var gibi
Bir arkadaş doğru söylemiş, Samsun hiç de öyle rahat bir yer değil. Aksine yüksek suç oranları nedeniyle insanlar genelde tedirgin modda. Açık saçık tanımınızı da merak ettim, kısa kollu t-shirt müdür? Dizüstü etek midir? Sizin kocanızın bakacağı varmış. Kara çarşaflı da olsa rüzgar estiğinde poposunun belli olan şekline bakacak belki ? Kimi örtmeye niyet edip geldiniz buraya? Ya da bizim ne dememizi bekliyorsunuz? Püüü utanmaz arlanmaz, koca düşmanı açık saçık kızlar mı diyelim? Ay canım haklısın, giyollaaa kısacık etekleri gocişlerimizi baştan çıkarıyollaaa mı diyelim? nSen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musu? Ben öyle bir ülkede 2 yıl yaşadım. Yani gündem kürtajdır türbandır aldı başını gidiyor diye hepiniz cesaret bulup ahlak zabıtası kesildiniz.
Bir arkadaş doğru söylemiş, Samsun hiç de öyle rahat bir yer değil. Aksine yüksek suç oranları nedeniyle insanlar genelde tedirgin modda. Açık saçık tanımınızı da merak ettim, kısa kollu t-shirt müdür? Dizüstü etek midir? Sizin kocanızın bakacağı varmış. Kara çarşaflı da olsa rüzgar estiğinde poposunun belli olan şekline bakacak belki ? Kimi örtmeye niyet edip geldiniz buraya? Ya da bizim ne dememizi bekliyorsunuz? Püüü utanmaz arlanmaz, koca düşmanı açık saçık kızlar mı diyelim? Ay canım haklısın, giyollaaa kısacık etekleri gocişlerimizi baştan çıkarıyollaaa mı diyelim? Sen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musun? Ben öyle bir ülkede 2 yıl yaşadım. Yani gündem kürtajdır türbandır aldı başını gidiyor diye hepiniz cesaret bulup ahlak zabıtası kesildiniz.
düşmanım çok benim gardaşmmmerrrvvve olduğundan şüphelenmedim değil aslında:)
"Üzülme canım geçer" sizin için yeterli bir telkin mi? Herkes doğru üslupla kendi yorumunu yapıyor kime ne?
Sen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musun? ne bu modernizm mi?
Sen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musun? ne bu modernizm mi?
mesaj tekrarı olmuşSen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musun? ne bu modernizm mi?
mesaj tekrarı olmuşSen hiç tül eteğin içine şeffaf külot giyen ve tecavüze uğramayan kadınların olduğu bir ülke hayal edebiliyor musun? ne bu modernizm mi?
gerçekten böyle mi düşünüyosun?gerçekten böyle mi düşünüyosun yoksa sadece trollük mü yapıyosun?
tül eteğin içine şeffaf çamaşır giyen kadınlar tecavüze uğrarsa anormal değil yani bu??? bu mu?
yolda yürürken dikkat et...her an karşına birileri cıkarlar yazdıklarından analizini yapıyorlar ya sevgili kenar mahalle kızı ya sahi hangi mahalle bu belkı karsılasmıslıgınız vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?