- Konu Sahibi yenisamsunlu
-
Genıslık mı bu ozguven mı?? Bende sınırlar cızmem esıme. O zaten benımle evlı oldugu ıcın bılır nerede durması gerektıgını. Ayrıca oyle hatunlar varkı taşlar. Bende bakıyorum onlara ne guzeller dıye. Varsın kocamda baksın. Baktıgıyla kalıyor nasıl olsa.[/QUO,
özguven hıhı haklısın tatlım rahat ol sen
ben tavsiyelere pek kulak asmam önermesen de farketmez yani,farklı bir amacım yok sadece tanışalım gör diyorum,nasıl bir yapım var:)
şu kaşıntı meseleleri pek bir avam gelmiştir bana hep...yetişkin insanlarız,konuşuruz anlaşırız:)
neyse canım görüşme talebimi reddediyorsan daha fazla cevap vermiycem sana,choose your weapon
geniş yerine "kıskanç olmayan" ya da "rahat" kelimelerini tercih ederdim ama neyse.şu var,benim yanımda bir kanlı canlı bir kadına bakarsa sinirlenirim tabi ama bu yaptığı saygısızlıktır...ama tutup shakira ya baktı diye hilal cebeci ye baktı diye de beddua etmem,edemem saçma geliyor...
ilginç...çok ilginç hemde... ben asla böyle geniş olamam...
UOTE=pea;25240024]nedense bazı kapalı bayanların bu modda olduğu bir gerçek,kendileri kapalı diye hepimiz kapanmak zorunda mıyız? açık saçık kadınlar,her yerleri belli,kıskanıyorum vs vs...eğer bu kadar kaldıramıyosan iran'a git mutlu mesut yaşa kocanla,ya da sen de açıl kocan açıklara bakıyosa...
bu mantığı anlamıyorum,herkes kendi giyiminden sorumludur...kimsenin kimseye karışmaması lazım...bi de hilal cebeci'nin poposuna baktı diye allah gözlerini kör etsin diyosunuz ki kocanıza hak saklasın yani...
hilal cebecinin resimleriyle karşılaştığımda ben de bakıyorum açıkçası,ya da esra ceyda cicişlerin resimleriyle videolarıyla karşılaştığımda,çünkü dikkat çekici,merak ediyo insanın bakası geliyo...bunun yüzünden adamı sapık gibi göstermeyin...sizin tek derdiniz heralde sizden güzel ve seksi kadınlara katlanamıyorsunuz,istiyosunuz ki kocanız at gözlüğü takmış gibi hep size bakakalsın... ben de nişanlımın hep beni beğenmesini güzel bulmasını isterim ama shakira'nın poposunu izledi diye de kızmam adama:)çünkü ben kız halimle bakıyorum o mu bakmıycak?
bana normal geliyo...
ya allah aşkına söyleyin. mini etek giyen açık sacık giyinenelre bizler bakmıyormuyuz erkeklerde doğal olarak gözleri kayıyor. bunları kendine dert etmek yerine daha ılımlı yaklaşsan daha iyi bence. hatta benim eşim kıskandığımı anlayınca iyice abartır beni sinirlendirmek hoşuna gidiyormuş onu kıskandığımı görmek felan. dur dedim ben nabıyorum kendime geldim bir anda. şimdi eşimden önce ben bakıyorum açana bakarlar valla erkeklerin cins kıyafetlerinede bakıyorum ne iğrenç hiç yakışmamış gibi birde yorum yaparız güleriz eşimle. bazende onalırn gözüyle bişeyleri görmek lazım.
Katılıyorum özellikle kendinize bakma konusundaartık takıntı haline gelmis ama kadınların giyimleriyle alakası yok bu durumun emin olun bakmak isteyen adam internettende bakıyormus iste ne farkederki belki o anda sinirle insan boylede dusunebilir ama sorun sizin esinizde cevredeki kadınların giyiminde degil sizde kendinize bakın bir giyinin kusanın kuafore gidin kendinize guveniniz gelsin bırakın o sizi kıskansın dursun bu kıskanclık duygusu insanı bitirir hayattan zevk alamaz konuma getirir daha fazla kendinize kotuluk etmeyin
kızlar aynı dert bendede var
deli oluyorum bu duruma foruma yazmayı bile çok düşündüm
eşimin kalça ve bacak hastası bi erkek olduunu yeni öğrendim
aynı iş yerindeyiz beni kuaföre bıraktı işe geldi takip programı kurmuştum pcye
aman alahım geldim ne göreyim mini etekli spiker isimli bi video izlemiş
hilal cebecinin poposuyla ilgili video deli oldum
yüzüne vurdum neler yapım neler
sonuç tabiki olumsuz yetersizmiyim dedim hayır yeterlisin ama baktım diyo
erkeğim yaparım vs vs
dayanayıp ağzını burnunu kırcaktım
elimde üst model var fakat ben alt modele baktım diyo
böyle bi insan görünümlü yaratığa nasıl ders verebilirim.
avamlıktan bahseden senmisin :) kumaşını iyice belli ettin,senın gibi kenar mahalle kızları böyle görüşme talebi eder işte.eleştirilerinden belli,sadece kavga istiyorsun sen,egonu burdan tatmin etmeye çalışıyorsun.ama söyleyeyim olmuyor dahada itici oluyorsun.ben senin yorumlarını okudukça zekandan bile şüphe ediyorum.çünkü konu sahiplerinin bahsettiği konudan hep alakasız yorumlar yapıyorsun.
neyse seninle yeterince zamanımı harcadım.sen şimdi o alakasız yorumlarını yapmaya devam et.eziklik varsa içte kim derse desin dimi...:)
kenar mahalle kızı? zekadan şüphe etmek, ezik? editörler görmüyormu bunu? bu forumda hakaret etmek serbestmi oldu?
avamlıktan bahseden senmisin :) kumaşını iyice belli ettin,senın gibi kenar mahalle kızları böyle görüşme talebi eder işte.eleştirilerinden belli,sadece kavga istiyorsun sen,egonu burdan tatmin etmeye çalışıyorsun.ama söyleyeyim olmuyor dahada itici oluyorsun.ben senin yorumlarını okudukça zekandan bile şüphe ediyorum.çünkü konu sahiplerinin bahsettiği konudan hep alakasız yorumlar yapıyorsun.
neyse seninle yeterince zamanımı harcadım.sen şimdi o alakasız yorumlarını yapmaya devam et.eziklik varsa içte kim derse desin dimi...:)
kadınların ağzından böyle cümleler duyunca gerçekten üzülüyorum ben ne demek mini etek açık saçık giyenlere bizler bakmıyormuyuz ben kendı adıma bakmıyorum neden bakayım onda olan bende olmayan ne ki 2 mizde kadınız en nihayetinde ...insanlar üstüne ne yakıştırıyorsa giyinsin neden bakayım....yani erkeğin bakması normal öylemi kadınlarda açık sacık giyinmesin erkeklerin gözleri fırlıyor yuvalarından...
kenar mahalle kızı? zekadan şüphe etmek, ezik? editörler görmüyormu bunu? bu forumda hakaret etmek serbestmi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?