allah gözlerini kör etsin

avamlıktan bahseden senmisin :) kumaşını iyice belli ettin,senın gibi kenar mahalle kızları böyle görüşme talebi eder işte.eleştirilerinden belli,sadece kavga istiyorsun sen,egonu burdan tatmin etmeye çalışıyorsun.ama söyleyeyim olmuyor dahada itici oluyorsun.ben senin yorumlarını okudukça zekandan bile şüphe ediyorum.çünkü konu sahiplerinin bahsettiği konudan hep alakasız yorumlar yapıyorsun.

neyse seninle yeterince zamanımı harcadım.sen şimdi o alakasız yorumlarını yapmaya devam et.eziklik varsa içte kim derse desin dimi...:)

gider bende poposu guzel erkek unlunun resmini masaustu yaparım insan cok rahatlıyor boyle karsılık verince anlasınlar

Son düzenleme:
ilginç...çok ilginç hemde... ben asla böyle geniş olamam...

geniş yerine "kıskanç olmayan" ya da "rahat" kelimelerini tercih ederdim ama neyse.şu var,benim yanımda bir kanlı canlı bir kadına bakarsa sinirlenirim tabi ama bu yaptığı saygısızlıktır...ama tutup shakira ya baktı diye hilal cebeci ye baktı diye de beddua etmem,edemem saçma geliyor...

foruma yeni üye olmama rağmen seni farketmem hiç zor olmadı..o kadar belli ki toplum içinde çok silik ve ezik bir yapın olduğu...insanlar dertlerini sen eleştir ,dalga geç geç diye yazmıyor..yazdıklarını okurken bile iğreti oluyorum senden..sana uyarım konuyu on kere oku ondan sonra yorumunu yap ..çünkü cımbızla art niyet arayıp o cümleleri bulup egonumu tatmin ediyorsun..ama yanlış adrestesin...anladığını umarım..[/QUOTE]

Birine bu cümleleri söyleyen biridir asıl ezik. bi de kaşıntın varsa gel demişsin ya nası bi söz bu. sadece bu çirkin laf bile yeter senin kaliteni anlamaya.

kadınların ağzından böyle cümleler duyunca gerçekten üzülüyorum ben ne demek mini etek açık saçık giyenlere bizler bakmıyormuyuz ben kendı adıma bakmıyorum neden bakayım onda olan bende olmayan ne ki 2 mizde kadınız en nihayetinde ...insanlar üstüne ne yakıştırıyorsa giyinsin neden bakayım....yani erkeğin bakması normal öylemi kadınlarda açık sacık giyinmesin erkeklerin gözleri fırlıyor yuvalarından...

bir erkegin bir kadina bakmasi icin acik giyinmesi gerekmez 2004 umreye gittim , sadece yüzüm acikti yengemle beraberdik , yolda yürüdük mü laf atmayan kalmiyordu masallah türkiye öpücük atan mi dersin valla mübarek yer baktik ki burda yüz aciklik mini etek hükmünde bizde yüzümüzü tamamen kapattik ancak kurtulduk. yani acik kapalilik da göreceli bisey , hem erkegi kesmiyor carsafa girsen bile ayni o görüntüdeki gibi hatta daha cezbedici, eskiden kadinin carsafin altindan topugu görünse ne siirler yazilirmis bir topuk ugruna , simdi hersey ortada merak edecek bisey de kalmadi ya.

yani adamin gözü disardaysa hicbir firsati kacirmaz Allah güzel ahlak versin insana , nefis iste kimi akli ile hareket eder kimi de nefsinin esiri olur.
bende almanyadayim burda havalar isindimi sokaga ciktik mi bacaktan gözümüz kamasiyor hepsi sortlu bacaklarida uzun pürüssüz bide benim esim hic bakmaz mesala yani ben rastlamadim , baksa ne yaparim hic....benim bile dikkatimi cekiyorsa adam da bakar , bakmasa daha iyi ama napcaksin bence üzmeyin kendinizi esinizin üstüne gittikce ondaki bakma istegi daha da cogalcaktir , unutmayin ki yasakalr her zmana cekicidir.

eşinin yaptığı hiç hoş değil ama birde bakmak var bakmak var dikkat çekici birşey gördüğümüzde biz de bayan olarak kendimizi tutamayabiliyoruz, diğer problemlerini de üzerine bindirerek biraz takıntı haline getirmişsin gibime geldi bana. Yeni huylarını görüyorum demişsin insan belli yaştan sonra böyle huy edinmez ya hep bakıyodu sen farketmiyordun ya da şimdi abartıyorsun kafana taktığın için. Ki bundan kaçış yok tv de görmese gazetede, orda görmese yolda . eger içine düşcek kadar abartıp bakmıyorsa çok sorun etme derim. Birde mahrem yerlerini açık tarzında yorumunu da sinirden ve bu olaya bu kadar hassas baktığın için yazdığını düşünüyorum. Birde sana tavsiyem izmire pek uğrama derim kesin boşarsın :)

bir ilgiden, sevgiden yoksun kalma kaygısı taşıyor olabilirsiniz..bu hem size hemde ilişkinize zarar verir.hayatınızı hem kendinize hemde eşinize çekilmez hale getirmeyin.yoğun yaşanılan kıskançlık duygusu zamanla paranoyaya çevirir..kıskançlığınızın kaynağını bulup,bu kıskançlık duygunuzdan biran önce kurtulmanız bundan sonraki yaşantınızı kolaylaştıracaktır.eşinizle daha fazla vakit geçirerek,aktivitelerde bulunun,sosyalleşin..

Katılıyorum özellikle kendinize bakma konusunda

[QUOTE

özguven hıhı haklısın tatlım rahat ol sen[/QUOTE]

Tabıkı rahatım hıc oyle bır derdım yok tatlım sende rahat ol. Kendıme bugunude dunude zehır edemem. Onume bakarım gecer gıderım. Gereksız kaprıslerle kıskanclıklarla ılıskımın duzenını bozmam. Affedılmeyecek kusur saydıgım seyler var elbet. Ama bırıne baktı dıye yırtmam kendımı. Anlasılmayan bır sey?

Eşiniz Sizin Üst Model olduğunuzu Kabül Etti Madem Bu İçinizi Rahatlatmadı mı ?
Birde Madem Eli Sopalısınız Eşinizin Sizden Korkuyo Olması Lazım
Siz En İyisi Eşinize Bir Meydan Dayağı Çektirin
Yada Vazgeçtim Bence Siz Bir Psikoloğa Görünün
Yoksa Bu Gidişle Daha Fazla Dayanamazsınız Siz Bu Adama
Mazallah Elinizde Kalır !!!

kenar mahalle kızı? zekadan şüphe etmek, ezik? editörler görmüyormu bunu? bu forumda hakaret etmek serbestmi oldu?

ayrıca şu forumdaki ilk mesajını da bana yazman beni onore etti:)bunu kutlamak için sizi kenar mahallemize bekleriz...
ya kavgayi kim nerden çıkarttı valla anlamadım:)ufacık tefecik kızım ben ne kavgası:)

neyse benim canım kendine iyi bak.

bakmıyorum diyen kadın yalan söyler. bakıyoruz kıyafetine eteğine herşeyine. kapalılarada bakıyoruz bak şöyle bağlamış şu tarikattan diyorum ben. etrafımdaki tüm kız arkdaşlarımda öyle. herkes birbirinin kıyafetine ayakkabısına bakar. mini giymişse erkeklerin bakışlarını görürüz gşymiş miniyi birde erkeklere bakma diyor deriz hatta aramızda. gerçeklerle yüzleşin biraz.

herşeyin aşırısı zarar aşırı kıskanclık paranoya olmana sepep olmuş bence dedektif gibi izlemek felan bunu takıntı haline getirmişşin.biraz ferah tut kendini derim zararın kendine dokunuyor.eşinin göz çapkınlığı aşırı derecede ise bu seni rahatsız eder elbette.ama baska insanların bunda sucu yok.bakan adam her halukarda bakıyor.mesela benim eşimde geçenlerde jennifer lopez in bir filmine denk geldi hayranlıkla bakıyor tepki verdim kızımmmmm o jennifer lopez dedi baya baya hayranıymış meğerse dedim sana sümüğünü atmaz sil azının salyalarını dedim.sende alakaranlıktaki kurt adamı beyeniyorsun ne yani dedi bana bende ama o aynı sen ben senin benzerini beyeniyorum dedim gülüştük yani gercekten izleyen varsa benim eşim alakaranlık filmindeki kurtadama okadar çok benzer. biraz relax sakin ol kendine özgüvenin olsun baktığı kişiler hilal cebeci vs bakar geçer sen üstüne gittikce cazip hale getirirsin bırak dedektif gibi takip etmeyi rahat ol biraz.kıskanç degilmisiniz diyceksin belki elbet kıskandığımız şeyler olur ama kıskanclık var kıskanclık var ayırt etmek gerek neyi kıskandığını secip abartmıycaksın.

Eşler aynı yerde çalışınca durum farklı oluyor, onun günlük davranışlarını da görüyorsunuz. Şunu söyleyebilirim, ben diyelim ki çalışıyorum, iş yerinde espri yapılıyor, gülüyorsun, canın çok sıkkın oluyor, yemekte çayda vs. ayak üstü kadın veya erkek fark etmez konuşuyorsun...Şimdi eşi düşün, kocan bir kadına derdini anlatıyor, onun yüzüne bakarak, espri yapılıyor gülüyor....Bunlar bizde ne kadar doğalsa erkeklerde de o kadar doğal...Sınırları korumak şartıyla...Göz bu bakacak tabi ki, ha dönüp dönüp bakıyorsa o ayrı...Göz çapkını olması için hep gözlerin arayışta olması, uzun süre bakması gerekir bence...Rahat olmak, kendine güvenmek önemli olan...Biz nasıl görünüyoruz dışarıdan? Çoğunlukla erkek esnaf var, fırına, kasaba, markete gidiyorsun, bir şey istiyorsun soruyorsun, teşekkur ediyorsun...Bunları yaparken adamların yüzüne bakıyorsun...Bunlar doğal günlük iletişimler sadece...Eğer böyle olmazsa herkes yere bakarak konuşur:) Takip etmeyi bırak bence, biraz olağan gör, kantarın topuzunu kaçırırsa da tatlı sert kulağını çek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…