- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi yenisamsunlu
-
foruma yeni üye olmama rağmen seni farketmem hiç zor olmadı..o kadar belli ki toplum içinde çok silik ve ezik bir yapın olduğu...insanlar dertlerini sen eleştir ,dalga geç geç diye yazmıyor..yazdıklarını okurken bile iğreti oluyorum senden..sana uyarım konuyu on kere oku ondan sonra yorumunu yap ..çünkü cımbızla art niyet arayıp o cümleleri bulup egonumu tatmin ediyorsun..ama yanlış adrestesin...anladığını umarım..
:)canımsın...
yüzyüze görüşelim gör o ezik ve silik yapımı:)
:)canımsın...
yüzyüze görüşelim gör o ezik ve silik yapımı:)
dövecek galiba:)
yok sadece görüşmeye davet ettim...görsün siliği eziği diye:) ne dövmesi ya,kadına şiddete hayır
Eki Görüntüle 451585
bu hanımlarımız da açık saçık giyinmeden arzı endam edenler
sonuç erkeğin zihniyetidir bu konu daha fazla tartışılmaz sanırım bunu da gördükten sonra...
isteyen üstüne tıklayarak daha büyük görebilir erkeklerin bakışlarını...
ben pek önermiyorum benimle yüzyüze görüşmeni,silik olan sen hepten yok olursun.ama halen kaşıntım var diyorsan buyur gel...
ben pek önermiyorum benimle yüzyüze görüşmeni,silik olan sen hepten yok olursun.ama halen kaşıntım var diyorsan buyur gel...
nedense bazı kapalı bayanların bu modda olduğu bir gerçek,kendileri kapalı diye hepimiz kapanmak zorunda mıyız? açık saçık kadınlar,her yerleri belli,kıskanıyorum vs vs...eğer bu kadar kaldıramıyosan iran'a git mutlu mesut yaşa kocanla,ya da sen de açıl kocan açıklara bakıyosa...
bu mantığı anlamıyorum,herkes kendi giyiminden sorumludur...kimsenin kimseye karışmaması lazım...bi de hilal cebeci'nin poposuna baktı diye allah gözlerini kör etsin diyosunuz ki kocanıza hak saklasın yani...
hilal cebecinin resimleriyle karşılaştığımda ben de bakıyorum açıkçası,ya da esra ceyda cicişlerin resimleriyle videolarıyla karşılaştığımda,çünkü dikkat çekici,merak ediyo insanın bakası geliyo...bunun yüzünden adamı sapık gibi göstermeyin...sizin tek derdiniz heralde sizden güzel ve seksi kadınlara katlanamıyorsunuz,istiyosunuz ki kocanız at gözlüğü takmış gibi hep size bakakalsın... ben de nişanlımın hep beni beğenmesini güzel bulmasını isterim ama shakira'nın poposunu izledi diye de kızmam adama:)çünkü ben kız halimle bakıyorum o mu bakmıycak?
bana normal geliyo...
ilginç...çok ilginç hemde... ben asla böyle geniş olamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?