- 10 Kasım 2014
- 8.944
- 15.759
- 44
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Oğlu olduğunu okuyana kadar ergen sandım valla
46 yaşında
Saçma sapan şeyler yapıp ben bunları sorunca da senin meselen bunlar benim bunlara takacak zamanım yok diyor..
Delirecek insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlu olduğunu okuyana kadar ergen sandım valla
Bilemezsin. Benim eski eşim nişanlı iken eski sevgilisi ile buluşmaya şehir dışına gitmiş ve ben onu evde uyuyor sanıyordum o kadar güzel oynuyorlar. Üstelik bizim evlerimiz çok yakındı. Adam şehir dışına gidebilmiş. Arabada oturuyorum deyip pekala bir kadının evinde de uzanıyor olabilir. Bence whatsapp tan durum atıyor ve sizin görmenizi istemediği şeyler bunlarFarkederdim mutlaka buluşurdu ve ben bunu anında anlardım...amamher dakkasını biliyorum...hatta o beni kıskanıyordu aksam kardesimle cafeye gittim diye çünküo evdeydi...
Onu da sormuştum annenden mi gizliosun diye ama insana hiçbi zaman net cevap vermeyen biri bu tarz konularda...Annesinden benle görüşmesini gizlemesinin de mantıgı yok zaten...Cunku annesini de el üstünde tutan, sözünden çıkmayan biri değil, annesiyle mecburen yaşıyor zaten annesine de bana davrandıgı gibi bozuk uslup yaptıgı için bi akşam annesi bunu azarlamış işte evden cıkmıs gitmiş..
Neden siliyorsun esas sebep ne diye konunun üstüne gittim diye ilişkiyi mahveden oldum belanı versin lafını yedim..Biri mi var diye de onceden sormustum, senin bu düşüncenin belasını versin demişti
Bilemezsin. Benim eski eşim nişanlı iken eski sevgilisi ile buluşmaya şehir dışına gitmiş ve ben onu evde uyuyor sanıyordum o kadar güzel oynuyorlar. Üstelik bizim evlerimiz çok yakındı. Adam şehir dışına gidebilmiş. Arabada oturuyorum deyip pekala bir kadının evinde de uzanıyor olabilir. Bence whatsapp tan durum atıyor ve sizin görmenizi istemediği şeyler bunlar
Görüntülü mü aradınız? Arabadayım deyip evde bir köşeye geçip sesini boğuklaştıranı biliyorum da. Asla inanmayın. Çok güzel dolap çevirir onlarArabada otururken telde konusuyorduk ya 3 kez aradım...nasıl oldun iyi misin ayağına kontrol ettim yalnızdı yani...
Görüntülü mü aradınız? Arabadayım deyip evde bir köşeye geçip sesini boğuklaştıranı biliyorum da. Asla inanmayın. Çok güzel dolap çevirir onlar
Allah belanı versin denilmez ama evet sizinle sohbet edilemediği konusunda haklı.
Haklı veya haksız böyle dedektif gibi kurcalamalar çok can sıkıcı.
Hoşunuza gitmeyen bir şey varsa ayrılırsınız. Ne oldu kurcalayınca bir cevap bulabildiniz mi hayır? Kendinizi kötü hissetmekle kaldınız.
Ve evet bir işler karıştırmış.
Bir kere sorarım. Sonrasındaki açıklama beni tatmin ederse bir daha gözüm görmez. Etmezse de zaten o kişiye güvenmiyorum demektir. Kendimi böyle senaryolar kurarak yoramam. Sonucunda siz haksız çıktınız baksanıza.Kurcalamadım elindeyken hep aynı no gördüm dikkatli bakınca kendi numarammış...siz olsanız sormaz mısınız neden sildin diye? Dedektiflik mi bu?
Bir kere sorarım. Sonrasındaki açıklama beni tatmin ederse bir daha gözüm görmez. Etmezse de zaten o kişiye güvenmiyorum demektir. Kendimi böyle senaryolar kurarak yoramam. Sonucunda siz haksız çıktınız baksanıza.
Annesiyle kavga ettiğinde arabada kalmış. Gidecek yer bulamamış. Siz o yüzden hayatında başka kadın olmadığını düşünüyorsunuz. Ama bence bu bir belirti değil.
bu kadın ailesiyle yaşıyor olabilir. O yüzden gidememiş olabilir.
bu kadına kendisini farklı biri gibi gösteriyor olabilir. Sokakta kaldım gibi bişeyle karşısına çıkmak istemeyebilir.
bu kadın ya da kadınlarla çok samimi olmayabilir. arayıpta sana geliyorum Diyecek kadar samimi olmayabilir.
yani o kadar farklı sebepler olabilir ki.
. bu aldatmadığı için belirti değil.
bana da başkası ya da başkaları var gibi geldi. Bu işin içinde bir iş var. Açıklamaları bir tuhaf.
onu diyor bunu diyor ama sürekli telefondan isim gidiyor.
Sizi mutlu eden,guven veren,agzindan guzel sozler cikan bekar cocuksuz denginiz bir kisiye firsat verin derim. Bu bahsettiginiz kisi firildak. Kimseye hayri olmaz. Ustune cok gidince bela okumus. Bir tik otesi kufur ve siddet. Caniniz tatli olsun. Degmeyecek adamla ugrasmayin. Bosandigim eski esim bela okumadi,kufur etmedi. Cunku yapamaz. Bu kisi sevgiliyken bir tartismada bela okuyorsa siz cok yanlis bir kisiyle birliktesiniz.Evet ben de bunları düşündüm...
Sadece o değil tabi her gun her dakkasını biliyorum...değişik bi durumu hemen sezinleyen biriyim sonucta yok yani her gün evde
Daha once telefona bakmıştım ama hiçbişi bulamadım ne mesaj ne engellenen biri
Şimdi ben de ilişkim olduğu sırada buraya yazanlardan biriyim....
Fakat kk kadınları olarak hemen senaryo hatta felaket senaryoları kurma konusunda çok iyiyiz...
Burada yok hayatında biri var diyenlere de yükselip saçma davranmayın ha yoktur diyenlere de güvenmeyin....
Buradaki tek kriter mutlu muyum olmalı....
Bu durum belli ki sizin için önemli
Allah belanı versin dedıgıne göre o da artık bunalmış bu sorudan
zira herkes gibi ben de sevgılımle kavga edıyorum ve Allah belanı versin sözünü hiç kullanmadım o büyük bir radde....
açıklama sizi tatmin etmemiş e bence artık aynı soruyu sormaktan ziyade yol ayrımında direkt karar verin....