Allah belamı versin benim

bende diyorum kaç gündür niye ceza almadım meğer hastaymışın geçmiş olsun.

Son sayfalara baktım üyelerin yarısı ceza yemiş. Aslında mesajlarda çok ters bir durum da yok gibi ama "kk kuralları" işte ne yaparsın... Sağı solu belli olmuyor. Bu arada benim de şikayet ettiğim mesajlar vardı hala işlem görmedi hatırlatayım gözden kaçmasın. Yok mesaj "kk kuralları" na uyar derseniz forumu hayvanat bahçesine çevirmekte zarar görmüyorum.

Bu arada son cezamdan sonra çok değiştim, içerdeyken düşünecek çok zamanım oldu... Senin yokluğunda neredeyse her başlıkta konu sahiplerine laf söylüyorlar inanamıyorum. Neyseki artık sen geldiğine göre böyle şeyler olmayacak. Ne güzel dedin "ilk taşı en masum olan atsın" diye. Işte herkes bizler gibi olamıyor, bazı şeyleri düşünemiyor, illa yönlendirilecekler...

Neyse konumuza dönelim... Konu sahibi arkadaş! Ben şahsen senin eski sevgilinle görüşmende sakıncalı bir durum görmüyorum... Sonuç olarak kocanın bundan haberi yok yani. Eski sevgilinle konuş, onu ikna et bol bol görüşün ama kocana söylemesin, o zaman sıkıntı olabilir işte. Bazı arkadaşlar kusura bakmasın ama aşk diye bir şey var. Nedir yani alt tarafı bir imza attı diye aşkına sahip çıkmayacak mı? Böyle zihniyetler yüzünden ilerleyemiyoruz, avrupa birliğine giremiyoruz. Iyi bari her aldatanı burda linç edelim o zaman... Böyle bir şey olabilir mi yahu?

Bundan böyle konu sahibi sahipsiz değil, bunu böyle bilin. Arkadaşa ters bir şey söyleyeni şikayet ederim... O kadar.
,

öyle yorumlar yapıyorlar ki artık konu açmaya bile korkuyosunuz yorumlar gerçekten çok etkiliyor ki bn çok zor şeyler yaşıyorum hayat bnm hayatım ama senaryo yazıyosun gibi deyimler daha bi çok igrenç igrenç ..burdada konu sahibine gerçekten çok yuklenilmiş yanlış bişey diil şua yaptıgı hangimiz duygularımıza hakim olabiliyoruzzz ki..tecrübelere dayanarak napması gerektigi üzerinde yorumlar yapılsın lutfen

Peki eski erkek arkadaşınızla ayrılma sebebiniz neydi acaba ?? şuanda evlisin diye bütün hayatını sevmedigin bi adamla geçirceksin diye bişey yok çok iyi düşün taşın tart bişeyleri kafandaa olmuyosa gerçekten sevmiyosan ayrıl fakat az da olsa bişeyler hissediyosan düzelir çok yeni evlisinizzzz

Bu kadar yüklenmeyin kadının üstüne evet şuanda yqanlış şeyler düşünüyor ama duygularını kontrol edemıyor şuanki eşinden ilgi görmüyor buraya raghatlamak için yazmş dikkat edersenz bnm allah belamı versn die bi iitamda bulunmuş kendine kızmışşş anlayışlı olun

tam sana göre bir konu :D dramatik senaryolar,entrika blablabla:27:

valla okadar dertli varmış ki kutundan yılan çıkmalar falan filan:ssz::ssz: Her konuya arkadaşlar yardım etmeye çalışıyor en sonunda konu sapıyor olaylar farklı yerlere gidiyor konu sahibnin samimiyetsizliği yalanlar dolanlar :36::36::36::36:
Ve ben bu konu sonunda acaba neler çıkacak gerçekten merak ediyorum izleyelim görelim arkadaşlar :ssz::ssz::ssz::53::53:

arkadaşım iki tane patavatsız kadın yüzünden hhala konumun samimiyetsizliginden bahsetmek sana düşmez !! O konu orda tarşılır burası başka bi insanın sayfasıı gidin orda devm edin çünki sizin saçma sapan yorumlarınızı okumuyorummmm
!!!!!!

Eski sevgilini düşünmek eşinize ihanet demektir.

Napmaya çalıştığınıza bian evvel kara verip ona göre yolunuzu çizmeniz gerekecektir.

Yoksa eşinize yazık adamın hakkına giriyorsunuz.

Böyl giderse kendinize ettiğiniz beddualar tutar çok geçmeden :ssz:

kıza cok agır seyler soylemıssınız ayıp ya ,
evet yanlıs yaptıgı seyler var eskı sevgılısyle konusmak gıbı
ama esıyle de anlasamadıkları noktalar var neden sorup yardımcı olmak yerıne dırek eskı sevgılısını aramasına odaklanıyorsunuz kı ?

arkadaşım iki tane patavatsız kadın yüzünden hhala konumun samimiyetsizliginden bahsetmek sana düşmez !! O konu orda tarşılır burası başka bi insanın sayfasıı gidin orda devm edin çünki sizin saçma sapan yorumlarınızı okumuyorummmm
!!!!!!

senin okuman için yazılmış bir yorum değil bu sanıyorum:36::36::36:

!!!!!!

senin okuman için yazıldıgını sanmıyorum:36::36::36:

hemen topa tutmayın ne olur ,önce bir anlayıp dinleyin ,

ben evlendim 1 haftalık evliyken eski sevgilim aradı ,o da yeni evliydi ,:50:
bana ne dedi biliyormusunuz ,şu anda yanımda yatan sen olmalıydın ,bu kadın değil sana dokunmalıydım ,:47:
biliyorum sende istemeyerek evlendin bende pişmanım dedi ,:47:
peki ben ne dedim ,şu anda eşimle evli olduğuma göre onu sevmişim ,o adammış ki benimle evlendi ,sen ne yaptın arkana bakmadan gittin ,adam olsaydın sevdiğini alsaydın,sonuna kadar mücadele etseydin ,7 yıl geçti üzerinden bir kez dahi aklıma gelmedi ,gelebirlidi ama ben müsade etmedim .
yani diyeceğim o ki ,adı üstünde eski sevgili ,adam olaydı seni alaydı da başkasıyla evlenmek zorunda kalmasaydın canım..

sen bence onu bırak ta evliliğindeki sorunları çözmeye çalış ,eşinle konuş ,elbet aşılmayacak sorunlar değildir,daha çok yenisiniz olmamalı bunlar şu anda ,bence dialog probleminiz var sizin ..konuşamıyorsunuz ,uzlaşamıyorsunuz ..

herkesin yazdıgını tek tek anlaya anlaya okudum.... dün gece bi dakika olsun uyumadım... net bi karar vermek istedim.. ve eşimden ayrılmaya karar verdim. ewet haklısınız belki bu aylıgı haketmedi belki ne umutlarla evlendi benimle ama atladıgınız bi nokta var oda sevseydi beni bugun hiç bişey böyle olmazdı ben burda size bu tarz seyler yazmak yerine evimi temizliyor yada evim için alışveriş yapıo vs vs olabilirdim... dün cok düşündüm olmayacak... hemen bu hafta bu konuya ilk fırsta buldugum anda cözüm getiricem... ayrılmak istedigimi söylicem. eski sevgili olayına gelince o benim evlendigimi bile bilmiyordu bilseydi nolurdu bilmem ama bilmiyordu bana ulaşabilecegi tek bi adres bi tlefon bırakmamıstım.. ayrı sehirde calısıo ayrı yerlerde yasıoduk... onunla neden bitti konusunda gelince ben ÇOK SEVDİM ONU KAYBETMEKTEN OKADAR KORKTUMKİ SONUNDA BASIMA GELDİ YOK YERE TARTISMALARIMIZ BÜYÜDÜ BRN ONU BIRAKIP BAŞKA SEHİRE GELDİM CALISMAYA AMA UNUTAMADIM İÇMDE YAŞADIM.. EŞİMLEDE TESADÜFEN TANISTIK BEN İŞİM BİTTİGİNDE BABA OCAGINA DÖNMEMEK İÇN EVLENMİŞTİM o neden evlendi bilemedim... anlayacagınız bitiyor.. beni yargılayan aşalıyan herkese sadece tek bişey söylüyıorum SINANMADIK ACI ÜZERİNE KONUSMAK HERZAMAN KOLAYDIR. yine teşekkür ederim

ben ne yaptım kızlar... başkasını sevdigimi bildigim halde bi başkasıyla evlendim... ayrılalı 9 ay oldu bende yeni evliyim... 3 haftalık ama eşimle ilk günden beri sorunlarımız var.. çok patavazsız bi insan MIŞ... hepsi bi yana ben eski sevdigimi aklımdan cıkaramıyorum.. en kötüsü dün onunla konuştum :( kızlar allah belamı versin benim napıcam ben

hiç bir şey son değildir.evlendim artık kaçışım yok demeyin.. gerçekten sevemiyorsanız bu evlilik devam etmemeli. evlendim ama keşke evlenmeseydim başkasını seviyorum diyorsanız ayrılın. 3 aylık evlilikte çok mutlu olmanız gerekirken bu duyguları yaşamak her saniye bir ölümdür. bir işkencedir. yazık etmeyin kendinize. eşinizede tabii.
ha ayrılırkende eski sevgili benle olur beraber oluruz diye ayrılmayın. sadece sevmediğiniz bir insanla hayat geçmeyeceği için ayrılın. eski sevgilinin üzerine hayaller kurarak yapmayın bunu. çünkü hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. sizinle beraber olmakta istemeyebilir. bunuda göz önüne alarak sadece sevmediğiniz için ayrılın.

İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın eşin seni sevseydi bu halde olmazdık diyorsun sen eşini sevseydin çaba gösterirdin. Suç eşinin tamam boşan kurtul o adamdan.

hiç bir şey son değildir.evlendim artık kaçışım yok demeyin.. gerçekten sevemiyorsanız bu evlilik devam etmemeli. evlendim ama keşke evlenmeseydim başkasını seviyorum diyorsanız ayrılın. 3 aylık evlilikte çok mutlu olmanız gerekirken bu duyguları yaşamak her saniye bir ölümdür. bir işkencedir. yazık etmeyin kendinize. eşinizede tabii.
ha ayrılırkende eski sevgili benle olur beraber oluruz diye ayrılmayın. sadece sevmediğiniz bir insanla hayat geçmeyeceği için ayrılın. eski sevgilinin üzerine hayaller kurarak yapmayın bunu. çünkü hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. sizinle beraber olmakta istemeyebilir. bunuda göz önüne alarak sadece sevmediğiniz için ayrılın.

inanın aklımda ayrılimde eski esvdigime dönim diye bi düşünce yok.. onunla artık olmayacagını biliyorum ama dediğiniz gibi en azından sevmedigim bi insanla yaşamaktansa ayrılık ikimiz için en hayırlısı. ben bi hata yaptım onunla evliyken eskiyi gündeme getirdim ama daha fazla hata yapmamam için en dogru karar ayrılık olacak...

herkesin yazdıgını tek tek anlaya anlaya okudum.... dün gece bi dakika olsun uyumadım... net bi karar vermek istedim.. ve eşimden ayrılmaya karar verdim. ewet haklısınız belki bu aylıgı haketmedi belki ne umutlarla evlendi benimle ama atladıgınız bi nokta var oda sevseydi beni bugun hiç bişey böyle olmazdı ben burda size bu tarz seyler yazmak yerine evimi temizliyor yada evim için alışveriş yapıo vs vs olabilirdim... dün cok düşündüm olmayacak... hemen bu hafta bu konuya ilk fırsta buldugum anda cözüm getiricem... ayrılmak istedigimi söylicem. eski sevgili olayına gelince o benim evlendigimi bile bilmiyordu bilseydi nolurdu bilmem ama bilmiyordu bana ulaşabilecegi tek bi adres bi tlefon bırakmamıstım.. ayrı sehirde calısıo ayrı yerlerde yasıoduk... onunla neden bitti konusunda gelince ben ÇOK SEVDİM ONU KAYBETMEKTEN OKADAR KORKTUMKİ SONUNDA BASIMA GELDİ YOK YERE TARTISMALARIMIZ BÜYÜDÜ BRN ONU BIRAKIP BAŞKA SEHİRE GELDİM CALISMAYA AMA UNUTAMADIM İÇMDE YAŞADIM.. EŞİMLEDE TESADÜFEN TANISTIK BEN İŞİM BİTTİGİNDE BABA OCAGINA DÖNMEMEK İÇN EVLENMİŞTİM o neden evlendi bilemedim... anlayacagınız bitiyor.. beni yargılayan aşalıyan herkese sadece tek bişey söylüyıorum SINANMADIK ACI ÜZERİNE KONUSMAK HERZAMAN KOLAYDIR. yine teşekkür ederim

bence eşinle bir süre ayrı kalın belki evliliğin adaptasyon döneminde olduğunuzdan ve cinsellik yaşamadığınızdan tam anlamıyla kendini evli gibi hissetmiyorsun. aslına bakarsan ben senin eski sevgilini hala unutamadığını sanmıyorum tabii bunu en iyi sen bilirsin ama şu aşamada vereceğin karar da duyguların da gerçeği yansıtmıyor olabilir. senin bir süre yalnız kalıp düşünmeye ve dinlenmeye ihtiyacın var bence. böyle bir imkanın var mı ? aile, akraba ya da arkadaş yanlarına gidip bir süre uzaklaşıp düşünebileceğin bir ortam yaratabilir misin ?

İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın eşin seni sevseydi bu halde olmazdık diyorsun sen eşini sevseydin çaba gösterirdin. Suç eşinin tamam boşan kurtul o adamdan.

keşke........... keşke.... bi şansım olsaydıda onun bana saydıgı cümleleri size izletecek bi şansım olsaydı. sadece bi dakikacık...!!! ama maalesef suan magdur taraf eşim göründüğü için bukonuda kendimi savunmanın bi manyıgı yok bunun bilincindeyim..

Arkadaşım bu konuda eşini suçlama eger eşin seni sevseydi bu evlilik yine yürümezdi çünkü sevgi tek taraflı olmaz sen eşini sevmiyorsun evliliginizin yürümesi için ikinizinde birbirini sevmesi gerek neyse artık bir karar vermissin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

bence eşinle bir süre ayrı kalın belki evliliğin adaptasyon döneminde olduğunuzdan ve cinsellik yaşamadığınızdan tam anlamıyla kendini evli gibi hissetmiyorsun. aslına bakarsan ben senin eski sevgilini hala unutamadığını sanmıyorum tabii bunu en iyi sen bilirsin ama şu aşamada vereceğin karar da duyguların da gerçeği yansıtmıyor olabilir. senin bir süre yalnız kalıp düşünmeye ve dinlenmeye ihtiyacın var bence. böyle bir imkanın var mı ? aile, akraba ya da arkadaş yanlarına gidip bir süre uzaklaşıp düşünebileceğin bir ortam yaratabilir misin ?

zaten yalnız kalıyorum... evde yalnızım. uyumadan uyumaya eşim geliyor sonra kalkıp işe gidiyor haberim bile olmuyor işe gittiginde gün içinde hiç haberleşmiyoruz konusmuyoruz... yani zaten yalnızım..

Back
X