- Konu Sahibi neyaptimben01
,bende diyorum kaç gündür niye ceza almadım meğer hastaymışın geçmiş olsun.
Son sayfalara baktım üyelerin yarısı ceza yemiş. Aslında mesajlarda çok ters bir durum da yok gibi ama "kk kuralları" işte ne yaparsın... Sağı solu belli olmuyor. Bu arada benim de şikayet ettiğim mesajlar vardı hala işlem görmedi hatırlatayım gözden kaçmasın. Yok mesaj "kk kuralları" na uyar derseniz forumu hayvanat bahçesine çevirmekte zarar görmüyorum.
Bu arada son cezamdan sonra çok değiştim, içerdeyken düşünecek çok zamanım oldu... Senin yokluğunda neredeyse her başlıkta konu sahiplerine laf söylüyorlar inanamıyorum. Neyseki artık sen geldiğine göre böyle şeyler olmayacak. Ne güzel dedin "ilk taşı en masum olan atsın" diye. Işte herkes bizler gibi olamıyor, bazı şeyleri düşünemiyor, illa yönlendirilecekler...
Neyse konumuza dönelim... Konu sahibi arkadaş! Ben şahsen senin eski sevgilinle görüşmende sakıncalı bir durum görmüyorum... Sonuç olarak kocanın bundan haberi yok yani. Eski sevgilinle konuş, onu ikna et bol bol görüşün ama kocana söylemesin, o zaman sıkıntı olabilir işte. Bazı arkadaşlar kusura bakmasın ama aşk diye bir şey var. Nedir yani alt tarafı bir imza attı diye aşkına sahip çıkmayacak mı? Böyle zihniyetler yüzünden ilerleyemiyoruz, avrupa birliğine giremiyoruz. Iyi bari her aldatanı burda linç edelim o zaman... Böyle bir şey olabilir mi yahu?
Bundan böyle konu sahibi sahipsiz değil, bunu böyle bilin. Arkadaşa ters bir şey söyleyeni şikayet ederim... O kadar.
öyle yorumlar yapıyorlar ki artık konu açmaya bile korkuyosunuz yorumlar gerçekten çok etkiliyor ki bn çok zor şeyler yaşıyorum hayat bnm hayatım ama senaryo yazıyosun gibi deyimler daha bi çok igrenç igrenç ..burdada konu sahibine gerçekten çok yuklenilmiş yanlış bişey diil şua yaptıgı hangimiz duygularımıza hakim olabiliyoruzzz ki..tecrübelere dayanarak napması gerektigi üzerinde yorumlar yapılsın lutfen