- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi neyaptimben01
-
herkesin yazdıgını tek tek anlaya anlaya okudum.... dün gece bi dakika olsun uyumadım... net bi karar vermek istedim.. ve eşimden ayrılmaya karar verdim. ewet haklısınız belki bu aylıgı haketmedi belki ne umutlarla evlendi benimle ama atladıgınız bi nokta var oda sevseydi beni bugun hiç bişey böyle olmazdı ben burda size bu tarz seyler yazmak yerine evimi temizliyor yada evim için alışveriş yapıo vs vs olabilirdim... dün cok düşündüm olmayacak... hemen bu hafta bu konuya ilk fırsta buldugum anda cözüm getiricem... ayrılmak istedigimi söylicem. eski sevgili olayına gelince o benim evlendigimi bile bilmiyordu bilseydi nolurdu bilmem ama bilmiyordu bana ulaşabilecegi tek bi adres bi tlefon bırakmamıstım.. ayrı sehirde calısıo ayrı yerlerde yasıoduk... onunla neden bitti konusunda gelince ben ÇOK SEVDİM ONU KAYBETMEKTEN OKADAR KORKTUMKİ SONUNDA BASIMA GELDİ YOK YERE TARTISMALARIMIZ BÜYÜDÜ BRN ONU BIRAKIP BAŞKA SEHİRE GELDİM CALISMAYA AMA UNUTAMADIM İÇMDE YAŞADIM.. EŞİMLEDE TESADÜFEN TANISTIK BEN İŞİM BİTTİGİNDE BABA OCAGINA DÖNMEMEK İÇN EVLENMİŞTİM o neden evlendi bilemedim... anlayacagınız bitiyor.. beni yargılayan aşalıyan herkese sadece tek bişey söylüyıorum SINANMADIK ACI ÜZERİNE KONUSMAK HERZAMAN KOLAYDIR. yine teşekkür ederim
zaten yalnız kalıyorum... evde yalnızım. uyumadan uyumaya eşim geliyor sonra kalkıp işe gidiyor haberim bile olmuyor işe gittiginde gün içinde hiç haberleşmiyoruz konusmuyoruz... yani zaten yalnızım..
bak canm evet büyük konusmamk lazım insan baskasının basşına geldimi cok kolay yorum yapar fakat kendine geldiimi öle değil mantıklı düşünmeyiz coğu zamn duygularına esir oluyosun ama cok cabuk karar veriyosun tabiki senin kararın sevgilinle konusmak istiyosan boşanman ayrılman en mantıklısı tabiki inşallah pişman olmassın ...
keşke........... keşke.... bi şansım olsaydıda onun bana saydıgı cümleleri size izletecek bi şansım olsaydı. sadece bi dakikacık...!!! ama maalesef suan magdur taraf eşim göründüğü için bukonuda kendimi savunmanın bi manyıgı yok bunun bilincindeyim..
yalnız kalmak derken aynı zamanda uzaklaşmanı önermiştim bir süre. cicim ayları döneminde nasıl bu kadar iletişim kopukluğu yaşıyorsunuz ? yani düğün aşamasında ya da nişanlıyken falan sorunlarınız mı vardı çözemediğiniz de bu derece yansıdı evliliğinize ?
teşekkür ederim.. ancak zaten hersey ortada daha gülüm ccicim aylarında böyle bi hale gelmişsek bundan sonraada hayır gelmicektir..
Karşı tarafı dinleme şansımız olsaydı etki olmadan tepki olmaz kesinlik ile. Sen çok sevsen eşin aynı tepkiyi verse ne yapardın empati kur. Boşanma sebebi eşinin hal ve hareketleri olarak mı göstereceksin ? Daha önce de dediğim gibi ben eşine açırım sadece seni bilerek.
ne dememizi bekliyorsun arkadaşım kendine çok güzel yorum yapmışsın (
Aşk dediğin şey geçici bir algı bozukluğudur sadece, eğer onu beslemezsen geçeeeer gider. Eşini sevmeye çalış, şu anda eski aşkın alevlendiği için onu sıkıcı buluyorsun muhtemelen, ama evlenmeye karar verdiğine göre bir ısınma olmuştur başlangıçta muhakkak.
Eski sevgiliden kimseye hayır gelmez. Düşünme onu artık, konuşma, arama, bir süre sonra tamamen soğuyacaksın.
Eşinle kuracağın hayatı planlamaya ve gelecekteki güzellikleri hayal etmeye ayır vaktini, bebek yap, evini güzelleştir vs.
Üzme kendini ayrıca, erkekler senin yaptığını hep yapıyor, hiçbiri de suçluluk duymuyor bundan.
hayır.... eski sevgilimle görüşmeye devam etmiyorum. aylardırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr konusmadık bi kez olsun konusmadık. dün dayanamayıp fake bi hesaptan yazdım ona kimliğimi açıklamadım bile. ama o hemen tahmin etti sensin biliyorum dedi ama ben daha fazla uzatmadan cıktım konusmayı kestim. eşime gelince yeni evliyiz ama küsüz konusmuyoruz.. patavazsızlıgı yüzünden ayrı bile yatıyoruz.. o bana böyle davrandıkça eski sevgilim aklıma daha cok geliyor... kıyaslamalara başladım. o bana bunları yapmıyordu yapmazdı demelere başladımşimdi napıcam bilmiyorum.
Esinize acıdım. Siz eski sevgilinizle konuşmaya devam ederseniz Allah belanızı verecektir.
Konu sahibesi hem kendi hem eşi adına çok hatalı ve yanlış bir karar almış...
Telaffisi olan ama yine de çok büyük hata...
Lakin bu yorum nasıl bir yorumdur ya?
Ne olursa olsun insanlar çaresizliğinden gelip buraya konu açıyorlar..Bu nasıl bir tavırdır?
Biraz insaniyet, biraz had hudut yahu..Ayıptır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?