Allah belamı versin benim

bak canm evet büyük konusmamk lazım insan baskasının basşına geldimi cok kolay yorum yapar fakat kendine geldiimi öle değil mantıklı düşünmeyiz coğu zamn duygularına esir oluyosun ama cok cabuk karar veriyosun tabiki senin kararın sevgilinle konusmak istiyosan boşanman ayrılman en mantıklısı tabiki inşallah pişman olmassın ...

zaten yalnız kalıyorum... evde yalnızım. uyumadan uyumaya eşim geliyor sonra kalkıp işe gidiyor haberim bile olmuyor işe gittiginde gün içinde hiç haberleşmiyoruz konusmuyoruz... yani zaten yalnızım..

yalnız kalmak derken aynı zamanda uzaklaşmanı önermiştim bir süre. cicim ayları döneminde nasıl bu kadar iletişim kopukluğu yaşıyorsunuz ? yani düğün aşamasında ya da nişanlıyken falan sorunlarınız mı vardı çözemediğiniz de bu derece yansıdı evliliğinize ?

teşekkür ederim.. ancak zaten hersey ortada daha gülüm ccicim aylarında böyle bi hale gelmişsek bundan sonraada hayır gelmicektir..

Karşı tarafı dinleme şansımız olsaydı etki olmadan tepki olmaz kesinlik ile. Sen çok sevsen eşin aynı tepkiyi verse ne yapardın empati kur. Boşanma sebebi eşinin hal ve hareketleri olarak mı göstereceksin ? Daha önce de dediğim gibi ben eşine açırım sadece seni bilerek.

çok kısa nişanlılık dönemi yaşadık. az denecek kadar kısa. ama sorun vardı ewet gecmişimi fazla kurcalayan bi insandı. övgü değil kesinlikle yanlış anlamayın beni bana yakısmadıgını kendiside söylerdi sık sık nasıl senin gibi biri benimle evlenir dedi. çok şaşkınım dedi biraz paranoya vardı sanırım. gecmişimi çok kurcaladı bişey bulamadı. sık sık kalbimi kırardı sonra gönllümü alırdı ama o aldıgını sanardı. bu noktaya nasıl geldik bende bilemedim..

teşekkür ederim.. ancak zaten hersey ortada daha gülüm ccicim aylarında böyle bi hale gelmişsek bundan sonraada hayır gelmicektir..

ya canım bak herkesin evliliği güllük gülistanlık değil emin ol sevgilinle evlenseydin bile eşinle yaşadığın sorunları yaşayabilirdin yaşardın da emin ol o sana daha cok batardı beni unuttumu baskasımı var diye acı cekerdi yani sevdğin insanla evlendiğinde aynı sorunlarla karsılasabilirsin buna hazır ol..

inanın karsı tarafı dinleseniz kesin ben haksız çıkardım. en yakınlarıma bile öyle haller sergiliyorki ben bile sasırıyorum ben cokmu kötüyüm diyorum.. annem bile ya kızının ayrılmasını istermi.. ben hiç bişey anlatmadım ama annem bile ne hissettiyse artık bana dedi AYRILMAK İSTERSEN SAKIN DÜŞÜNME BİAN BİLE MUTLU DEĞİLSİN BİLİYORUM nekaddar kısa sürede ayrılırsan okadar cabuk atlatırsın dedi. ne ayrılıgı anne dedim ama ana yüreği işte ne hissettiyse artık...

baba evine dönmemek için evlendim demişsin, boşanınca nereye döniceksin ayrı ev mi tutacaksın sevgiline mi döneceksin bi B planın var mı

Bu konu bana şu eşinin eski sevgilisini arayan koca konusunu hatırlattı
Neden bilmiyorum :26:

Konu sahibi çok sık karar verip değiştiren biri bence
Evet yanlış karar olabilir ama oda hiç çaba vermiyor evliliğine
Bir şeyler yanlış başlarsa o şekilde devam eder diye bir şey yok
Konuşa konuşa çözün sorunlarınızı
Bir yuva çabuk kurulmaz da, yıkılmaz da...

Son düzenleme:
ne dememizi bekliyorsun arkadaşım kendine çok güzel yorum yapmışsın (

Senı kınıyorum yaptığın şeyden dolayı madem başkasını sevıyordun neden evlendin eşinin ne günahı var aynı şey sana yapılsa hoşuna gider mi ? Evlilik çocuk oyuncağımı ya bir de başka hesaptan konuşuyorsun diğeriyle ya boşan ya da kendine çeki düzen ver bence karşındaki insana haksızlık etme !

Evliligin kader isi olduguna inaniyorum.onun icin neden sorularini sacma buluyorum.
Ben bi mantik evliligi yaptim.
Sevdigim insani ailem istemedi
Sonra yurtdisinda yasayan biri cikti karsima sadece bu degil bir cok ailevi sorunlarimda vardi
Uzaklasmak adina cok kisa bir surede evlendim. Esimde yasinin gectigini dusunerek evlenmek istiyordu.
Yani ikimizde mantik evliligi yaptik. Ask yoktu aramizda.
İlk aylar cok zorlandik birbirimize ustunluk kurma cabamiz vs. Bir cok sorun oldu.
Ama yuva kolay dagilmiyor. Sabrettik duzelttik zamanla birbirimize asik olduk.
Simdi Allah'ima sukurler olsun diyorum o psikolojiyle boyle bir sey yaptim ama cok iyi bir insan karsima cikardi.
Erkeklerin her zamanki okuzlukleri haricinde gayet guzel bir evliligimiz var.
Daha koklu bir sevgimiz olduguna inaniyorum. Ayni ev icinde seffaf tanidik cunku birbirimizi.
İlk zamanlarki siddetli problemler oldugunda benimde aklima eski erkekardasim gelmisti.
Olur insanlik halidir, birlikte olup aldatmiyorsunya. Zaten farkindasin hatanin bir daha yapmayacaksin.
Tabiki hosbirsey degil ama seni anliyorum. Bunun icin ayrilmaya gerek yok daha yeni evli sendromu yasiyorsunuz.
Biraz sabir gerek, herseyin duzelecegi inancindayim. Herkes sanki korkutuk asik mi evleniyor?

Çok güzel yazmışşın arkadaşım...
Konu sahibinin yaptığı savunulcak bişey değil oda farkında zaten yaptığının saçma ve kötü bişey olduğunun ama bazı arkadaşlar Allh belanı verir versin falan yazmıs..
Bence kimse büyük konuşmasın... Ben yapmam demeyin sırf böyle dediğiniz için Allh öyle bir yedirirki o cümleyi size...

ya yazik kiza tamam yaptigi tabiki bir hata ama ne sartlarda evlendi ne gibi bir hayati var bilmiyorsunuzki....esine cilve yapip askim bebegim deyipte gidip eskisiyle görümüyoki bu kiz...zaten sorunlari var belli ayrida yatiyolarmis belki bununda etkisiyle eski arkadasina olan icindeki ask tekrar kiprasmis...hatan suki onunla görüsmeye calismak bu isi ayril kocandan ondan sonra yap yazik onunda bir gururu var yeni evliymisiniz onunda belki hayalleri vardi hepsi suan suda yüzüyo anlasilan aklinda o varken üstelik onunla konusacak kadarda gözün karaysa ayril kendi yoluna git kocam dedigin adama yazik....daha bu kadarlik evliyken yatak ayiprip eski sevgiliyle chat yapiyliyosa bu evlilik kurtulmaz zaten zarar vermeden ayril bence

Aklın eskisinde olduğu için kocan ne yapsa batacak. Konuşması bile...

Boşansan bile eski sevgilinle evlenebilecek misin? Evlensen bile geçmişini yüzüne vurmayacakmı senin? O zaman mutlu olabilecek misin?

Yapman gerek zaman her şeyin ilacıdır. Eskisiyle kesınlıkle iletişim kurma. Belki şimdiki kocan daha hayırlıdır.

Nerde ne konuştuğunu bilmiyor olabilir, sen tatlı dille uyar onu. Güzellikle yataklarınızı ayırmadan halledin konuları.

Herkesin eksileri artıları vardır, onunda patavatsızlık gibi kötü bir huyu olmuş olabilir, ama sende onun karşısında mükemmel biri değilsin, daha eski sevgilini unutmadan evlenmişin ve hiç dürüstçe değil. Birde bu taraftan bak canım.

Esinize acıdım. Siz eski sevgilinizle konuşmaya devam ederseniz Allah belanızı verecektir.

Konu sahibesi hem kendi hem eşi adına çok hatalı ve yanlış bir karar almış...
Telaffisi olan ama yine de çok büyük hata...

Lakin bu yorum nasıl bir yorumdur ya?
Ne olursa olsun insanlar çaresizliğinden gelip buraya konu açıyorlar..Bu nasıl bir tavırdır?
Biraz insaniyet, biraz had hudut yahu..Ayıptır..

Canım inan ikilemde kalmak ne demektir cok iyi bilirim..
zamanında ben de cok buyuk seyler yasadım..
6 yıllık birlikteliğim vardı..
ve 6 yıl boyunca ona hem ana hem baba oldum..
Yeri geldi maddi olarak ihtiyaclarını karsıladım..
Hep sorumluluk asılamaya calıstım..
Ama olmadı hiç bir sey düzelmedi..
o yerinde saydı ben ise o yerin altına girdim her gün...
Artık anne baba olmak istemiyordum ben..
Ben birinin çocugu olmak istiyordum..
Ben ogretmek değil ..artık birinden bişeyler ogrenmek istiyordum..
antidepresanlar kullandım ve daha neler neler tahmin bile edemezsin..
O donemde senin yaptıgın hatayı ben de yaptım..
Eski sevgilim degildi..yeni biriydi..ama sanki bana iyi geliyordu..
Yaptıgım cok yanlıştı biliyordum..Su an bunu okuyan da konu sahibini desteklıyorum sanmasın..
Sadece basımdan geceni anlatıp yol gostermek için soyluyorum bunları..
Ve ben nişanlımdan ayrıldım..Çünkü biliyordum sonu yoktu..Bitmiştim çünkü..
Onun bir türlü iş bulamama sürecleri...onun sorunları..peki ben?sahi ne oldu bana?
Ben diye bir şey kalmamıştı..
Ha ne oldu şu an gonlumun kaydıgı insanla nişanlıyım..
Ama sanma hersey güllük gülistanlık..Vicdan azabı cekmiyor muyum?
yeri geliyor oyle bir cekiyorum kii tahmin edemezsin...
Ama bir krar aldıysam geriye bakmamaya calısıyorum..
Ben nişanlıydım..sen ise evlisin canım..Yuva yıkmak kolay degil...
nişanlı olsaydın evet zor olurdu ama evliyken cok daha zor..
Bence biraz uzak kalın..iyice düşünün..
Yorumculara da nacizane tavsiyem desteklemıyorsanız bıle bunu güzellikle anlatın..
kimsenin gercekten neler yasadıgını bilemeyiz..
Bazı arkadaslar ne güzel yazmış..Kınadıgın basına gelir diye..
uzun oldu ama yazmak istedim sadece...umarım hakkında hayırlısı olur güzelim..

Şimdi siz bunu yazınca bana haddimi mi bildirdiniz, hududumu mu cizdiniz? Kötü içerik butonunu kullanıp şikayet etseydiniz keşke. Ne geldiyse başıma insani duygularımdan geldi zaten.

Hakaret mi etmişim, küfür mü?

bu konuyla ilgili destek almam gerektgi şart... uzun yıllardır evli insanların yazdıkları beni inanılmaz etkiliyor.. düşüncelerim arapsacı gibi olmuş. acaba larda kaybolmuş durumdayım. gercekten hatalı olmama ragmen beni anlayıp yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ederim. yaptıgım savunulur bişey değil bilincindeyim ve buna ragmen buraya geldim . ancak herseye ragmen yardımlarınız verdiginiz fikirler için teşekkür ederim Allah razı olsun.. profosyonel destek almak için uğrasıcam arastırıcam. bu gerekli sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…