- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi neyaptimben01
herkesin yazdıgını tek tek anlaya anlaya okudum.... dün gece bi dakika olsun uyumadım... net bi karar vermek istedim.. ve eşimden ayrılmaya karar verdim. ewet haklısınız belki bu aylıgı haketmedi belki ne umutlarla evlendi benimle ama atladıgınız bi nokta var oda sevseydi beni bugun hiç bişey böyle olmazdı ben burda size bu tarz seyler yazmak yerine evimi temizliyor yada evim için alışveriş yapıo vs vs olabilirdim... dün cok düşündüm olmayacak... hemen bu hafta bu konuya ilk fırsta buldugum anda cözüm getiricem... ayrılmak istedigimi söylicem. eski sevgili olayına gelince o benim evlendigimi bile bilmiyordu bilseydi nolurdu bilmem ama bilmiyordu bana ulaşabilecegi tek bi adres bi tlefon bırakmamıstım.. ayrı sehirde calısıo ayrı yerlerde yasıoduk... onunla neden bitti konusunda gelince ben ÇOK SEVDİM ONU KAYBETMEKTEN OKADAR KORKTUMKİ SONUNDA BASIMA GELDİ YOK YERE TARTISMALARIMIZ BÜYÜDÜ BRN ONU BIRAKIP BAŞKA SEHİRE GELDİM CALISMAYA AMA UNUTAMADIM İÇMDE YAŞADIM.. EŞİMLEDE TESADÜFEN TANISTIK BEN İŞİM BİTTİGİNDE BABA OCAGINA DÖNMEMEK İÇN EVLENMİŞTİM o neden evlendi bilemedim... anlayacagınız bitiyor.. beni yargılayan aşalıyan herkese sadece tek bişey söylüyıorum SINANMADIK ACI ÜZERİNE KONUSMAK HERZAMAN KOLAYDIR. yine teşekkür ederim
bak canm evet büyük konusmamk lazım insan baskasının basşına geldimi cok kolay yorum yapar fakat kendine geldiimi öle değil mantıklı düşünmeyiz coğu zamn duygularına esir oluyosun ama cok cabuk karar veriyosun tabiki senin kararın sevgilinle konusmak istiyosan boşanman ayrılman en mantıklısı tabiki inşallah pişman olmassın ...