- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
-
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
Elantrık faturası cok gelmesin
E iyi hoş da ablam kirada oturuyomuşAyfonu zara poseti ve kalici ojesinide mi gormedin
Silmis fotoyu gozumle gordum telefonda da nicki yaziyordu :)Demeee laa demeeeeee
valla fırlatıyom telefonu sinirimden
Sonra koşup yakalıyom düşmeden
Gaçahh çekerik elantrığı
Silmis fotoyu gozumle gordum telefonda da nicki yaziyordu :)
Ev telefonu varsa onu firlat sen elindekine kiyma
Olecek paramiz bile yok agahahaCarpılırsak nolacüüüü
Kefen paramız bile yoh
Mezar parası hele
Ev telefonunu sattım ben hurdacıya
Param yoğudu napam
Carpılırsak nolacüüüü
Kefen paramız bile yoh
Mezar parası hele
Yurtdisinin fakiri demek olsun tokiye falan girerler insallahE iyi hoş da ablam kirada oturuyomuş
Olecek paramiz bile yok agahaha
Evet kira da oturuyorum. Çünkü burda ev almak istemiyorum Burdaki evler 1 milyon dolara yakin ama tabiri caizse g.. kadar. Ben ilerde Türkiye de ev almak istiyorum:)E iyi hoş da ablam kirada oturuyomuş
2000 TL dediği 500$ bile değil zaten yurtdışında da iphone ucuz(züğürt tesellisi)Yurtdisinin fakiri demek olsun tokiye falan girerler insallah
Off yazik terlik firlat sen ya dikkat et kirma biseyi koltuga dogru at :))Ev telefonunu sattım ben hurdacıya
Param yoğudu napam
Kocaları da mı satsak kız
Para etmez ki
Bizim gibi kerizlere kakalamışlar işte
Evet kira da oturuyorum. Çünkü burda ev almak istemiyorum Burdaki evler 1 milyon dolara yakin ama tabiri caizse g.. kadar. Ben ilerde Türkiye de ev almak istiyorum:)
Off yazik terlik firlat sen ya dikkat et kirma biseyi koltuga dogru at :))
Saka saka :)Evet kira da oturuyorum. Çünkü burda ev almak istemiyorum Burdaki evler 1 milyon dolara yakin ama tabiri caizse g.. kadar. Ben ilerde Türkiye de ev almak istiyorum:)