Allah başka dert vermesin. Ama benimki de böyle bisey yardım edin

Kızlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Sağolun var olun. Rabbim herkese ne dilerse onu versin insallah. Eşimle ilk dogum günü olduğu icin jest yapmak istedi allah yukari da ve bilir benim gerçek dusuncelrimi hepinize iyi geceler.

Diyorum ben kıyamıyorum o kadar para harcamanı istemiyorum diye. Sene de bir kez soguk günün bisey olmaz diyor. Ama bizler ev hanımları hep düşünürüz ev kirası ev masrafları falan diye bilirsin

19 yıllık evlilikten sonra ne istiyorsan al derim....sonra pişman olursun aldırmaya alıştır sen almadıkça hürmete geçeceğini düşünme

Konu populerliğini yitirdi
Kapıyı cekıp cıkıyorum
Belki baska trol gelir

Kiyamiyorsan 2000 yerine 1000 liralik hediye alsaydin. Hala neye ağladığını arıyorum du bakalım

2000 mi? empati yapıyorum, 2000 liraya ne alınabilir??? Ay yok bulamadım. Kusura bakmayın ama eşiniz çok cimri. Bir doğum günü hediyesi en az 10000 lira olmalı. Gece gece çok üzüldüm sizin için. Bu adamla evli kalmak istediğinize emin misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…