- 14 Şubat 2025
- 123
- 30
- 13
- 29
- Konu Sahibi Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs
-
Awox yalancı çıkarmıyor pozitif
Canım gebelik var gözüküyor
Awox da belli oluyor mu çizgiAwox yalancı çıkarmıyor pozitif
Pazartesi yapıcam nöbetçi eczanede yoktuCanım gebelik var gözüküyornormal kaset testtede yap istersen
Kan da verebilirsiniz tabi ama gebelik var hayırlı olsunPazartesi yapıcam nöbetçi eczanede yoktu
Negatif çıkmasından korkuyorumKan da verebilirsiniz tabi ama gebelik var hayırlı olsun
Kanda zaten kesinleşir hayırlısı neyse o olsun siz kanda kesinleştirin benceNegatif çıkmasından korkuyorum
Çok net benm ıcn o daAwox da belli oluyor mu çizgi
Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin. Pozitif canım19 gündür adetim gecikiyor 2 gün önce Awox test yaptım silik çizgi çıktı umudum yoktu ama bugün bebe time erken gebelik testi yaptım ilk dakikalarda ikinci çizgi çıktı, varmı acaba. Biliyorum bebe time test yanıltabiliyor ama bu sanki var gibi ya. Üsteki Awox alttaki bebe time lütfen yorum yapın
19 gün çok uzun bir süre19 gündür adetim gecikiyor 2 gün önce Awox test yaptım silik çizgi çıktı umudum yoktu ama bugün bebe time erken gebelik testi yaptım ilk dakikalarda ikinci çizgi çıktı, varmı acaba. Biliyorum bebe time test yanıltabiliyor ama bu sanki var gibi ya. Üsteki Awox alttaki bebe time lütfen yorum yapın
Genel olarak adetim hiç düzenli değildir zaten geç yumurtlama olamazmı,19 gün çok uzun bir süre
Neden kan vermediniz çoktan varsa ciksr zaten
Testin bence bu kadar gecikmeye silik bile
Genel olarak adetim hiç düzenli değildir zaten geç yumurtlama olamazmı,
Maşallah
Düzenli değilse yumurtlama da geç olmuştur kafanıza takmayın bence yarın kan tahlili yaptırın buraya tekrar yazın bizi de haberdar edin inşallah bebişin seninledirGenel olarak adetim hiç düzenli değildir zaten geç yumurtlama olamazmı,
Öyle mi diyorsunuz adetim çok geçtiğine rağmen testler silik umutsuzum, inşallah yanılırımMaşallahbence pozitif bebek el sallıyor anneciğim buradayım diye Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah
Bence silik değil alttaki gayet net görünüyor umutsuz olmayın bence kan verin içiniz rahat etsinÖyle
Öyle mi diyorsunuz adetim çok geçtiğine rağmen testler silik umutsuzum
Bir kaç gün geçsin kan vermeye gideceğimBence silik değil alttaki gayet net görünüyor umutsuz olmayın bence kan verin içiniz rahat etsin
Nasıl isterseniz ama bence gebesiniz iki gün sonra yaptığınız net baya belirginleşmiş bebeğiniz buradayım diyorBir kaç gün geçsin kan vermeye gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?