- 28 Mayıs 2024
- 698
- 253
- 18
- Konu Sahibi SayeBalaban
Aaa çok düşük değilmiş yüksek değil evet ama düşük te değil , sadece bir dost tavsiyesi vermek isterim MFK gerçekten çok olumlu güzel doğal gebelikler elde ediyor0.35 yaş 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa çok düşük değilmiş yüksek değil evet ama düşük te değil , sadece bir dost tavsiyesi vermek isterim MFK gerçekten çok olumlu güzel doğal gebelikler elde ediyor0.35 yaş 28
Mfk nedir ben hiç bilmiyorum pek yemek yiyen biri de değilim midemden rahatsızım ne yesem ağrıyor gün içinde 10bin adım atmaya calısıyorum anca bi o kadar bi de 2 - 3 lt su tüketmeye dikkat ediyorumAaa çok düşük değilmiş yüksek değil evet ama düşük te değil , sadece bir dost tavsiyesi vermek isterim MFK gerçekten çok olumlu güzel doğal gebelikler elde ediyor
Mehmet Fatih Karslı Ankara'da kadın doğum uzmanı ve perinatologMfk nedir ben hiç bilmiyorum pek yemek yiyen biri de değilim midemden rahatsızım ne yesem ağrıyor gün içinde 10bin adım atmaya calısıyorum anca bi o kadar bi de 2 - 3 lt su tüketmeye dikkat ediyorum
2.fotoda silik çizgi var yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin kan vermelisin inşallah hamilesindir bize de haber ver lütfenArkadaşlar merhaba öncelikle SAT 8 şubat Pcosum 2-3 ayda 1 adet görürüm mfk kullanmaya başladım son 2 aydır günü gününe oldum bu ay 3ncü ay adet görmedim ama yumurtlama belirtilerim de olmadı
13 mart ve 17 martta korunmasız ilişki oldu sadece
17 martta çok yoğun beyaz akıntım vardı yumurta çatlamamış dahi olsa sperm 72 sa kalabiliyor ya ona istinaden o günden aşırı şüpheliyim
22 mart cumartesi ciddi bir bel ve karın ağrısı sonucu azıcık kahverengi leke geldi sonra hiçbirşey gelmedi ve yerleşme kanamasına benziyordu
Benim şuan ciddi mide bulantılarım var arada göğüs sızlaması ve arada adet olacakmış gibi olan ama geçen ağrı , normalde aybaşı migrenim var o bile asla gelmedi ilişkilerin üzerinden 12 ve 8 gün geçti belki de şuan yeni kana geçiyor perşembe ya da cuma kan vereceğim ama şuan awox erken gebelik yaptım sizce test pozitif mi ? Efektli ve efektsiz ekledim Ya da erken mi davrandım idrara geçmez mi daha da beklemem mi lazım
Bende pcosum ama ara kanama olmuyor bence hamilesin cizgi var yaAy inşallah , umarım pcos ara kanaması değildirama adet falan da yok ortalıkta bakalım ya
Vereceğim inşallah , ilişkiden sonraki 10ncu günde yerleşme kanamasından sonraki 5nci günde kan vermiş olacağım çok mu erken2.fotoda silik çizgi var yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin kan vermelisin inşallah hamilesindir bize de haber ver lütfen
İnşallah yaBende pcosum ama ara kanama olmuyor bence hamilesin cizgi var ya
14.gunde test yapılıyor bence erken değil zaten ilk kana geçiyor sonra idrara geçiyor yerleşme kanaması yasadiysan farzedelim kanda varsa yüzde yüz çıkarVereceğim inşallah , ilişkiden sonraki 10ncu günde yerleşme kanamasından sonraki 5nci günde kan vermiş olacağım çok mu erken
Ya inşallah yaa bulantım vardı geçti belki de 2-3 hafta sonra başlayacak bilmiyorum ama içim içime sığmıyor çok garip hissediyorum14.gunde test yapılıyor bence erken değil zaten ilk kana geçiyor sonra idrara geçiyor yerleşme kanaması yasadiysan farzedelim kanda varsa yüzde yüz çıkar
Herkesin hamileliği çok farklı oluyor bence bulantı çokta güzel bişey değilYa inşallah yaa bulantım vardı geçti belki de 2-3 hafta sonra başlayacak bilmiyorum ama içim içime sığmıyor çok garip hissediyorum
Bir de bu ay 2 ilişki oldu sadece , yani ilkinde mi acaba döllendi yumurtanın döllenip rahime tutunması ne kadar sürüyor bilginiz var mıHerkesin hamileliği çok farklı oluyor bence bulantı çokta güzel bişey değil![]()
Belirtilerin varsa ben dibine kadar yaşadım mide bulantısı hariç ama sol kasık batması rahimde baskı iğne saplamasi afedersiniz kabızlık gaz problemi yumurtlama döneminde akıntım olurdu hamile kaldığım ay olmadı adete 5 gün kala başladı akıntı problemi göğüs şişmesi ve damar belirginlesmesi yorgunluk uykusuzluk baş ağrısı iştahsızlık koku hassasiyeti ağızda değişik tatlar grip gibi olmuştum ama sonu kötü bitti hem keseyi hemde bebeği düşürdümYa inşallah yaa bulantım vardı geçti belki de 2-3 hafta sonra başlayacak bilmiyorum ama içim içime sığmıyor çok garip hissediyorum
1 ila 3 gün arası değişiyorBir de bu ay 2 ilişki oldu sadece , yani ilkinde mi acaba döllendi yumurtanın döllenip rahime tutunması ne kadar sürüyor bilginiz var mı
Şöyle bişey ne kadar yaptığının çok önemi yok tutunması önemliBir de bu ay 2 ilişki oldu sadece , yani ilkinde mi acaba döllendi yumurtanın döllenip rahime tutunması ne kadar sürüyor bilginiz var mı
Çok geçmiş olsun ben de ilkinde düşük yaptım zor bir süreçBelirtilerin varsa ben dibine kadar yaşadım mide bulantısı hariç ama sol kasık batması rahimde baskı iğne saplamasi afedersiniz kabızlık gaz problemi yumurtlama döneminde akıntım olurdu hamile kaldığım ay olmadı adete 5 gün kala başladı akıntı problemi göğüs şişmesi ve damar belirginlesmesi yorgunluk uykusuzluk baş ağrısı iştahsızlık koku hassasiyeti ağızda değişik tatlar grip gibi olmuştum ama sonu kötü bitti hem keseyi hemde bebeği düşürdüm
Aynen öyle o kadar çok denedik bunda böyle oldu tuttuysa nasibi var gerçekten , ben perşembe vereyim test inşallahŞöyle bişey ne kadar yaptığının çok önemi yok tutunması önemli
Benimde ilkti Şubat'ta düşük yaptım beklemedeyim şuan ama böyle birilerinin hamile olduğunu duyunca görünce umutlaniyorum ya mutlu oluyorum rabbim herkese annelik duygusunu tatmayi nasip etsin inşallahÇok geçmiş olsun ben de ilkinde düşük yaptım zor bir süreç
Her nasip vaktine esirdir unutma ablamin şiddetli parçalı kanaması oldu bebeği düşürdüm sandı sağlıklı bı şekilde dünyaya geldi oğlu ben 1 gün yaşadım kanama 1 parça geldi ve düşürdüm 3 gün sonra tekrar kanama oldu ama ilk kanamada düşürdüm nasibi olan tutunuyor bırakmıyor nasibi olmayan gidiyorAynen öyle o kadar çok denedik bunda böyle oldu tuttuysa nasibi var gerçekten , ben perşembe vereyim test inşallah
Ay çok teşekkür ederim hemen inceleyeceğimMehmet Fatih Karslı Ankara'da kadın doğum uzmanı ve perinatolog
Tüp bebekle bile çocuğu olmayanlar onun doğal takviyeleriyle hamile kalıyor ama herşey resmi ve çok değerli takviyeler ben onu kullandım 3ncü ayımda bu durumu yaşadım gerçi daha belli değil ama amh düşük olanlar instada sürekli yayınına katılıyorlar
Aynen öyle çok doğru söylediniz vallaHer nasip vaktine esirdir unutma ablamin şiddetli parçalı kanaması oldu bebeği düşürdüm sandı sağlıklı bı şekilde dünyaya geldi oğlu ben 1 gün yaşadım kanama 1 parça geldi ve düşürdüm 3 gün sonra tekrar kanama oldu ama ilk kanamada düşürdüm nasibi olan tutunuyor bırakmıyor nasibi olmayan gidiyor
Rica ederim ne demekkAy çok teşekkür ederim hemen inceleyeceğim![]()