Gebeliğe Hazırlık Allah aşkına bi cevap verin hamile miyim acaba (test fotoğraflı)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sizce hamile miyim

• Ankete Katılan
    20
Kızlar test negatif , çok şaşkınım o kadar emindim ki o kadar çok belirtim var ki erken de olduğunu düşünmüyorum , olsa sizce çıkar mıydı erken mi davrandım ikinci ilişkiyi baz alırsak
17 martı baz aldığında 11 gün oluyor ve olsaydı 20 küsürlerde bile olsa çıkardı diye düşünüyorum. Canını sıkma diğer ay olur sen yumurtlamanı takip et

Canım kan vermişmiydin peki?

Merhaba kanamanız mı oldu yoksa lekelenme mi benim 2 gündür azar azar kahverengi akıntım oluyor . Günde bir günlük ped dolmuyor bile

Çok geçmiş olsun üzüldüm çok zorlu bir imtihan sabrı zor gerçekten...
Sanırım soguknevalee dediği gibi progesteron hormonu böyle yaptı regl olacağım bundan herhalde ama tükendim artık
Bari tükendiğim noktada gelsin

Kaç gün oldu gecikmeniz benim gecikmenin 8. Gününde negatifti benimde belirtilerim vardı ve bugün 30 değer ile pozitifi gördüm. Bekleyin bence
Gecikme olayı yok pcosum belirsiz oluyor canım , ama ilişkiden sonraki günleri hesapladım uygulama 4 gün sonra gecikme gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…