Gebeliğe Hazırlık Allah aşkına bi cevap verin hamile miyim acaba (test fotoğraflı)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sizce hamile miyim

• Ankete Katılan
    20
Bence hamilesiniz ya...testte de görüyorum. Hadi digerleri neyse de yerlesme kanaması gibi kanama yalancı belirti olmaz ki

Ay inşallah , umarım pcos ara kanaması değildir ama adet falan da yok ortalıkta bakalım ya
Pcos kanaması oluyor mu onu bimiyordum.
Ama insan hisseder bence. Uzun zmandır deniyorsanız bu ay diger aylardan farklıysa bence belirtiler doğru yani. Öyle hissettim inşallah öyledir

Yerleşme kanaması olduktan 3-5 gün sonra daha net cıkar test bende öyle olmuştu

Yerleşme kanaması olduktan 3-5 gün sonra daha net cıkar test bende öyle olmuştu
Ya bu konuda net bilgiye ihtiyacım vardı çok sağolun ben okudum yazıda yerleşme olduktan sonra Beta Hcg yükseliyormuş
Siz söyledikten sonra da düşündüm 3 gün geçmiş , perşembe günü de sabahtan kan vermeyi düşünüyodum 5nci güne denk geliyor

Pcos kanaması oluyor mu onu bimiyordum.
Ama insan hisseder bence. Uzun zmandır deniyorsanız bu ay diger aylardan farklıysa bence belirtiler doğru yani. Öyle hissettim inşallah öyledir
Ya bulantım çok kötüydü mesela bugün yok ama ara ara yokluyor kafam çok bitkin kasıklarda sancılanmalar sızlanmalar göğüs sızlaması... Adet belirtisi gibi değil daha değişik
Pcosta ara kanamalar oluyor bazılarında
Ben de sizin gibi hissediyorum :)

Efektli testinde çizgi var gibi istersen sabah ilk idrarla tekrar yap sonra da persembe kan verirsin. Bana da dua et bu ay değerlendirdim bakalım bekliyorum :)

Fitpaket Adalis Advictor Tırodoxın Minera Flora Detoks sirkesi Antox
Benim metabolizmam çok yavaştı toparladı biraz
Bende fodega ve advictor kullanıyorum da bu ay famera da kullandım adetlerim benimde çok düzensiz senin gibi 20 mm oldu ilk defa yumurtam çatlatma iğnesi oldum bekliyorum belki tutar bir umut

Efektli testinde çizgi var gibi istersen sabah ilk idrarla tekrar yap sonra da persembe kan verirsin. Bana da dua et bu ay değerlendirdim bakalım bekliyorum :)
Ay inşallah sizin de olumludur sizin süreç nasıl şuan ?
Ya ben yarın negatifi görürsem vazgeçerim kan testinden diye korkuyorum benim psikoloji biraz oynak

Ay inşallah sizin de olumludur sizin süreç nasıl şuan ?
Ya ben yarın negatifi görürsem vazgeçerim kan testinden diye korkuyorum benim psikoloji biraz oynak
Bence sen beni dinle sabah yap test ben kasımda düşük yaşadım zorunlu kürtaj gelişim durmuş 9 haftalık zannederken 6buçuk haftalıktı. Kürtajdan 37 gün sonra regl oldum regl düzenli ama döngümün 25.gününde regl olmaya başladım amh da düşük çıktı. Hamile kalabiliyorsun yumurta takibi yapalım dedi doktorum bu ay takibe aldık değerlendirdik erken yumurtluyormuşum bakalım progesteron hormonuna bakılacak 21.günümde ona göre çatlama olup olmadıgı anlaşılacak. Bekliyoruz baya karışık

Bende fodega ve advictor kullanıyorum da bu ay famera da kullandım adetlerim benimde çok düzensiz senin gibi 20 mm oldu ilk defa yumurtam çatlatma iğnesi oldum bekliyorum belki tutar bir umut
Ayy hadi inşallahhh
Ben hiç yumurta takibi yaptırmadım ama size şöyle bahsedeyim
Pcosum regl hep düzensiz mfk ilk ayda ben 22 gün regl oldum simsiyah kırmızıya bile dönmedi 2nci ay da azıcık oldum 3ncü ay da bu düzgün şöyle bi 3 ay adet olamadım yani ama eğer hamileysem MFK gerçekten mucizevi

Gerçekten karışık umarım süreç lehine çok güzel devam eder
Ben ne yumurta takibi ne de çatlıyo mu baktırmadım öyle düzensiz adet takılıyodum doktorları pek sevmiyorum da :)

Ama bence çizgi var gibi sizde öyle gördüm ben

Ve awoksun yalancı çıkardığını gormedim

Gerçekten karışık umarım süreç lehine çok güzel devam eder
Ben ne yumurta takibi ne de çatlıyo mu baktırmadım öyle düzensiz adet takılıyodum doktorları pek sevmiyorum da :)
Biz düşükten sonra amh düşük oldugunu öğrenince mecbur gittik çünkü elimi çabuk tutmam gerekiyormuş erken menapoz yaşama durumu demek oluyormuş ya yumurta dondurma ya planlı gebelik dedi doktor

Biz düşükten sonra amh düşük oldugunu öğrenince mecbur gittik çünkü elimi çabuk tutmam gerekiyormuş erken menapoz yaşama durumu demek oluyormuş ya yumurta dondurma ya planlı gebelik dedi doktor
Amh kaç acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…