Bilmiyorum arkadaşlar .her ne kadar kendi özel görüşüm olsada karşı görüşlerede uslupda hata yapmamaya çalışrım . o yüzden yadırgadım belkideaeben arkadaş genelleme yapmadı bu tür yorumlar yapanlara tepkisi
valla üslubum bunlara az. küfür etmediiğıme dua etsin bu aşağılklar
birileride senin inancın için ve senin ailene bu lafları etse ne dersin.Bilmiyorum arkadaşlar .her ne kadar kendi özel görüşüm olsada karşı görüşlerede uslupda hata yapmamaya çalışrım . o yüzden yadırgadım belkide
tabiki etme hakkı yok hem fikirim bu konuda oky..birileride senin inancın için ve senin ailene bu lafları etse ne dersin.
alevi değilim,ama insanların namusuna inancına kimse hakaret edemez.
valla hakaret edene yumuşak olamam ,gereken cevabı alır.. bu adamlarla konuşamazsın zaten. konuşmayı anlayacak kapasiteleri yok çünkü. düşüncelerinden fışkırıyor bu.tabiki etme hakkı yok hem fikirim bu konuda oky..
inan karşılaştım oky . tepkim hep kendi üslübümla konuşmak oldu .sonuçda karşını hakareti, benimde hakaret etmemi gerektirmiyor .yoksa aynı kefeye düşerim ..
size doyum olmaz iyi günler
valla hakaret edene yumuşak olamam ,gereken cevabı alır.. bu adamlarla konuşamazsın zaten. konumayı anlayacak kapasiteleri yok çünkü.
yüzüme tokat atana diğer yanını çevirip burayada vur diyecek ,hz isa değilim ben.
vurana vururum. buda benim.
Bilmiyorum arkadaşlar .her ne kadar kendi özel görüşüm olsada karşı görüşlerede uslupda hata yapmamaya çalışrım . o yüzden yadırgadım belkide
bak aslında çok yumuşak tabiatlıyım,reelde tanıyanlar beni böyle tanımlar. ancak,birilerine yapılan hakarete ,hele namusa yapılan hakarete,iftiraya gelince orada gözüm döner benim.çok sertttt
birileride senin inancın için ve senin ailene bu lafları etse ne dersin.
alevi değilim,ama insanların namusuna inancına kimse hakaret edemez.
bak aslında çok yumuşak tabiatlıyım,reelde tanıyanlar beni böyle tanımlar. ancak,birilerine yapılan hakarete ,hele namusa yapılan hakarete,iftiraya gelince orada gözüm döner benim.
'Alevi değilsin ki sana ne oluyor dedi. İnsan değilsin ki sana nasıl anlatayım dedim.'
Aziz Nesin
Tepki vereceğiz ki, böyleleri sussun.
Susmak bazen asalet değil sinmişliğin göstergesi.
'Alevi değilsin ki sana ne oluyor dedi. İnsan değilsin ki sana nasıl anlatayım dedim.'
Aziz Nesin
Tepki vereceğiz ki, böyleleri sussun.
Susmak bazen asalet değil sinmişliğin göstergesi.
Canım nasıl yeni duyarsın....mumsöndü oyunu oynuyorlar diyen bir bskan vardı hatırlamadın mıBu mum olayını da yeni yeni öğrendim
millet ortalık karıştırmaya ne meraklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?