Allah affetsin vebali boynuna

Hey allahm! Nasıl bir terbiyesizlik bu ya... Resmen beyin yoksulluğu yaşıyor o adam. İki sene niye seninle birlikte olmuş. Adam yerine koyup cevap verme sen buna. Ulaşmasında sen yoluna bak. Hayırlısıyla kazan üniversiteyi ve git. Hiç bir şey için geç değil.

Erkekler yaşar her bir şeyi sana gelince bilse de kaldıramıyorum bahaneleridir en büyük. Artık kimseye üzdürme kendini yaşın genç en iyisi uzaklaşman uni kazan dişini sık çalış:KK43: Bunların en kaldırabiliyorum diyeni bile belli zaman sonra bahane eder çıkar karşına..... kalmadı mı anlayışlı iyi erkek ya.

zaten son konusmamız öyle oldu. allah büyük insallah karsına böyle böyle insan cıkar dedim. dedigi daha igrenc. sen bana beddua edicegine kendi lekelerini nasıl temizliycegini düsün dedi.

sen lekeli filan degilsin..o odunun kalbi lekeli,gozu kor.
hic muhattap alma bu adami,heryerden engelle.
Okumak icin mumkunse baska sehire git.

Erkekler yaşar her bir şeyi sana gelince bilse de kaldıramıyorum bahaneleridir en büyük. Artık kimseye üzdürme kendini yaşın genç en iyisi uzaklaşman uni kazan dişini sık çalış:KK43: Bunların en kaldırabiliyorum diyeni bile belli zaman sonra bahane eder çıkar karşına..... kalmadı mı anlayışlı iyi erkek ya.

2 yıldır aklımdan cıkmıyor diyordu zaten ama bunu insanin kaldırıp kaldıramıycagını bilmesi zor degil keske en basında düsünüp gitseydi. simdi üzücü bu denli deger verdigim insanin icini, igrencligini görmek.

ne yazık ki evet. beni üzen de bu bunu bildiginde veya kabullenemedigin de gitseydi keske. 2 sene sonrasında degil

Bakire degilim diyip 1 kere oldu vs deyip onunlada evlenmeden iliskiye girmen .. hala akillanmamis oldugunu ve onunla yaptigin icin gecmiste bicok iliskin oldugunu dusunmesine sebebiyet vermiş oyuzden "eski hayatin" lafini kullanmiş eger bakire olmadigini soyleseydin ve iliski yasamasaydin gercekten pisman oldugunu dusunurdu ve devam edebilirdi
Haa bana kalmadi senin ne yapip yapnayacagin veya nasil dusundugunu bilemem ama erkek arkadasinin dusunceleri 3 assa 5 yukari boyle ve boyle olurdu emin ol

Bakire degilim diyip 1 kere oldu vs deyip onunlada evlenmeden iliskiye girmen .. hala akillanmamis oldugunu ve onunla yaptigin icin gecmiste bicok iliskin oldugunu dusunmesine sebebiyet vermiş oyuzden "eski hayatin" lafini kullanmiş eger bakire olmadigini soyleseydin ve iliski yasamasaydin gercekten pisman oldugunu dusunurdu ve devam edebilirdi
Haa bana kalmadi senin ne yapip yapnayacagin veya nasil dusundugunu bilemem ama erkek arkadasinin dusunceleri 3 assa 5 yukari boyle ve boyle olurdu emin ol
iyide buna karar vermek 2 yıl sürer mi? üstelik benimle ne kadar kavga etti baska yere gitmiyceksin baska sehir vs ben kendime inaniyorum diyerek. igrenc gercekten aklıma geldikce igreniyorum

Kızlar saat 03:47 . facebook ta hoslanmadıgı biri eklemisti kabul ettim. babamla olan cocukluk fotografımı begenmis bunu gördü sanırım mesaj attı.
sen gercekten kahpesin diye.
insan hic mi uslanmaz.
" bitti iliski " dedim sadece. neyin kafası acaba biriyle iliskini bitirip bu denli hükmetmek.

Kızlar saat 03:47 . facebook ta hoslanmadıgı biri eklemisti kabul ettim. babamla olan cocukluk fotografımı begenmis bunu gördü sanırım mesaj attı.
sen gercekten kahpesin diye.
insan hic mi uslanmaz.
" bitti iliski " dedim sadece. neyin kafası acaba biriyle iliskini bitirip bu denli hükmetmek.
Bitti diyo takip ediyor sirf acigini arayip evet iyiki bitirmisim diyebilmek için.şuan bence vicdan azabi cekiyo haksizlik yaptiginin farkında ama geçmişi kabullenemeyeceginj de biliyor vazgeçme asamasinda.
Size tavsiyem sizi bu duruma getiren bile bile ciktigi yolda yalniz birakan birini her turlu engelleyin yabanci mesajlara cevap vermeyin hattinizi değiştirin haber alamasin sizden.ve yolunuza devam edin.öncelikle sinaviniza calisin bütün ilginizi snva verin geleceğinizi kurtarin sonrasi zaten doğrukkişi elbet bulur sizi.bide evlenseydiniz o zaman yüzüne vururdu küçük görürdü bu mantigiyla daha çok uzulurdunuz şuan bitmesi belki de daha iyi.

Canım neden ilişkinin başında yapsın sen neden kendin gibi görüyorsun ki. Erkekler bizim gibi düşğnmüyor malesef. Daha yaşın 21 hayatta neler çıkar karşına. Bizler sevgiden değil gurudan, geçmiş zamandan ve hata olduğunu düşündüğümüş şeylere oalan pişmanlıktan kendimizi harap ediyoruz. Hayattan bugün zevk almazaan yarın almayı unutursun... olmuş bitmiş, nefret etmek de yanlış. Sen anlaammışsın niyetini bu senin suçun değil ki. Yada diyelim iyi niyetli insan bu değişiyor. Zaman içinde sevdiklerinden soğuyabiliyorsun. buda olabilir. Yani düşünsene seni hep geçmişinle sorgulayan ve güvemi olmayan bir insanla birlikte olarak knedine hakret etmiş olursun. Öncelikli olan kendinizsiniz, skendinizei iyi hissettiren insanlarla birlikte olun. Kendisini iyihissettirecekğiniz insanlarla değil. Herk3sin dengi var bu hayatta ve insanın başına neler neler geliyOr. Sadece kalkıp sirkelenip yoluna devam etmek. Herşeyin hesabına, mantığına, nedenine takılırsan oooo. Dünyada mantığını kullanan insan o kadar az ki. Uzun oldu ama. Boşuna kendini üzmüş ve özgüvenini zedeletmişsin. Sen kendin ol yeter...

Canım neden ilişkinin başında yapsın sen neden kendin gibi görüyorsun ki. Erkekler bizim gibi düşğnmüyor malesef. Daha yaşın 21 hayatta neler çıkar karşına. Bizler sevgiden değil gurudan, geçmiş zamandan ve hata olduğunu düşündüğümüş şeylere oalan pişmanlıktan kendimizi harap ediyoruz. Hayattan bugün zevk almazaan yarın almayı unutursun... olmuş bitmiş, nefret etmek de yanlış. Sen anlaammışsın niyetini bu senin suçun değil ki. Yada diyelim iyi niyetli insan bu değişiyor. Zaman içinde sevdiklerinden soğuyabiliyorsun. buda olabilir. Yani düşünsene seni hep geçmişinle sorgulayan ve güvemi olmayan bir insanla birlikte olarak knedine hakret etmiş olursun. Öncelikli olan kendinizsiniz, skendinizei iyi hissettiren insanlarla birlikte olun. Kendisini iyihissettirecekğiniz insanlarla değil. Herk3sin dengi var bu hayatta ve insanın başına neler neler geliyOr. Sadece kalkıp sirkelenip yoluna devam etmek. Herşeyin hesabına, mantığına, nedenine takılırsan oooo. Dünyada mantığını kullanan insan o kadar az ki. Uzun oldu ama. Boşuna kendini üzmüş ve özgüvenini zedeletmişsin. Sen kendin ol yeter...

ya cok sagolun üsenmeden yazmıssınız. dediklerinizin farkindayim yani tam artık devam edeyim diyorum. böyle pat diye mesaj gelmis oluyor. hayır madem salıyorsun ortaya niye ilgilenirsin. ilginc gercekten erkeklerin yapıları..

Canım bu insanı doğasında var. Suçlu olmak istememek. Vicdan meseledi. Ama yanlış kullanılmış vicdan. Emin ol hiç biri senin için değil. Hepsi kendini daha iyi hissetmek için. O mesaj atmış olsada sen kendine verdiğin değerle en azından sana olan güven eksikliği yüzğnden bitir. Benim iki ilişkim güven yüzünden bitti. Ve ikisinde hayatımda büyğk yeri vardı. Benim mutlu olduğum şeylerle mutlu olamadıkları ve bana güvenmedikleri için. Ve şuan aban sonsuz gğvenen biri ile evliyim.

Canım bu insanı doğasında var. Suçlu olmak istememek. Vicdan meseledi. Ama yanlış kullanılmış vicdan. Emin ol hiç biri senin için değil. Hepsi kendini daha iyi hissetmek için. O mesaj atmış olsada sen kendine verdiğin değerle en azından sana olan güven eksikliği yüzğnden bitir. Benim iki ilişkim güven yüzünden bitti. Ve ikisinde hayatımda büyğk yeri vardı. Benim mutlu olduğum şeylerle mutlu olamadıkları ve bana güvenmedikleri için. Ve şuan aban sonsuz gğvenen biri ile evliyim.

Allah ayırmasın. sanmıyorum vicdan oldugunu. görüyor sinirleniyor söverek rahatlıyor garip gercekten

o kadar pisman oldum ki fedakarlık yaptıgım insandan bunu yasamak. kaldı ki 2 sokak öteye bile gitmedim sırf rahatsız olmasın diye. insanlar, daha dogrusu kalpler ilginc.insanlarin icinin ne kadar cirkin oldugu dıstan gözükse keske

Benim bir arkadasimin basina da benzeri geldi bu olayin. aylarca cok iyi aralari hic lafini dahi etmiyor sondra birden paranoyalar basliyor sen beni aldatiyorsu, sen zaten oyle bir insansinlar falan. Kufurler hakaretler... kiz alttan aldikca daha da uzerine gidiyor en son ayriliyorlar takinti yapiyor kapisina falan dayaniyor. Zor kurtuldu.

Sen de kurtulduguna sukret. Seni bilen taniyan guya seven adam sen bakire degilsin pissintavirlarina girmez. Girdiyse de seni hak etmiyordur zaten. Sen de bak onune, boylesinden hayir gelmez. Emin ol karsina daha duzgun, sana saygili adamlar cikar gencsin daha. Gecmis olsun diyorum...

Sen baştan kendini dürüstçe göstermişsin. İlk başta kandırıp sonra zar diktirip nikah masasuna oturtsaydın senden iyisi olmazdı. Boşversene böylesine üzülmeye değmez. Eğer kabullenemiyorsa 2 sene devam etmicekti. Tamamen saygısızca hareketler ya sen geleceğini toparlamaya vir an önce o ortamdan kurtulmaya bak. Nefes alacağın bir yere git üniversite için

X