yaa beni düsün. nasıl sinirli kin dolu oldugumu.ne kadar muhatap olursan, o kadar cok seni yaralayacak laf sarfedecek.. ne konus ne sana ulasmasina musaade et.. cok sinirlendim, kustah herif..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa beni düsün. nasıl sinirli kin dolu oldugumu.ne kadar muhatap olursan, o kadar cok seni yaralayacak laf sarfedecek.. ne konus ne sana ulasmasina musaade et.. cok sinirlendim, kustah herif..
o zaman hic bi sekilde muhatap olma, o yazsa bile..yaa beni düsün. nasıl sinirli kin dolu oldugumu.
daha yazıcagını zannetmiyorum zaten anca yine sövmek icin yazar. yoksa öyle bir adamın böyle birseyden utanicagini hic sanmiyorumo zaman hic bi sekilde muhatap olma, o yazsa bile..
zaten son konusmamız öyle oldu. allah büyük insallah karsına böyle böyle insan cıkar dedim. dedigi daha igrenc. sen bana beddua edicegine kendi lekelerini nasıl temizliycegini düsün dedi.
Erkekler yaşar her bir şeyi sana gelince bilse de kaldıramıyorum bahaneleridir en büyük. Artık kimseye üzdürme kendini yaşın genç en iyisi uzaklaşman uni kazan dişini sık çalış Bunların en kaldırabiliyorum diyeni bile belli zaman sonra bahane eder çıkar karşına..... kalmadı mı anlayışlı iyi erkek ya.
Kim vurduysa vurdu onami takildin canım. Kurtulduguna sevin bence.Hayatin yolun geleceğin acik olsun.Bide küfür etmiş ayyy sinir oldum...Sen daha degerlisin bence kendi karakter ini ortaya koymuş. Şükür ki evlenmeden gördün.ben degil o vurmus oldu..
ne yazık ki evet. beni üzen de bu bunu bildiginde veya kabullenemedigin de gitseydi keske. 2 sene sonrasında degil
iyide buna karar vermek 2 yıl sürer mi? üstelik benimle ne kadar kavga etti baska yere gitmiyceksin baska sehir vs ben kendime inaniyorum diyerek. igrenc gercekten aklıma geldikce igreniyorumBakire degilim diyip 1 kere oldu vs deyip onunlada evlenmeden iliskiye girmen .. hala akillanmamis oldugunu ve onunla yaptigin icin gecmiste bicok iliskin oldugunu dusunmesine sebebiyet vermiş oyuzden "eski hayatin" lafini kullanmiş eger bakire olmadigini soyleseydin ve iliski yasamasaydin gercekten pisman oldugunu dusunurdu ve devam edebilirdi
Haa bana kalmadi senin ne yapip yapnayacagin veya nasil dusundugunu bilemem ama erkek arkadasinin dusunceleri 3 assa 5 yukari boyle ve boyle olurdu emin ol
Bitti diyo takip ediyor sirf acigini arayip evet iyiki bitirmisim diyebilmek için.şuan bence vicdan azabi cekiyo haksizlik yaptiginin farkında ama geçmişi kabullenemeyeceginj de biliyor vazgeçme asamasinda.Kızlar saat 03:47 . facebook ta hoslanmadıgı biri eklemisti kabul ettim. babamla olan cocukluk fotografımı begenmis bunu gördü sanırım mesaj attı.
sen gercekten kahpesin diye.
insan hic mi uslanmaz.
" bitti iliski " dedim sadece. neyin kafası acaba biriyle iliskini bitirip bu denli hükmetmek.
Canım neden ilişkinin başında yapsın sen neden kendin gibi görüyorsun ki. Erkekler bizim gibi düşğnmüyor malesef. Daha yaşın 21 hayatta neler çıkar karşına. Bizler sevgiden değil gurudan, geçmiş zamandan ve hata olduğunu düşündüğümüş şeylere oalan pişmanlıktan kendimizi harap ediyoruz. Hayattan bugün zevk almazaan yarın almayı unutursun... olmuş bitmiş, nefret etmek de yanlış. Sen anlaammışsın niyetini bu senin suçun değil ki. Yada diyelim iyi niyetli insan bu değişiyor. Zaman içinde sevdiklerinden soğuyabiliyorsun. buda olabilir. Yani düşünsene seni hep geçmişinle sorgulayan ve güvemi olmayan bir insanla birlikte olarak knedine hakret etmiş olursun. Öncelikli olan kendinizsiniz, skendinizei iyi hissettiren insanlarla birlikte olun. Kendisini iyihissettirecekğiniz insanlarla değil. Herk3sin dengi var bu hayatta ve insanın başına neler neler geliyOr. Sadece kalkıp sirkelenip yoluna devam etmek. Herşeyin hesabına, mantığına, nedenine takılırsan oooo. Dünyada mantığını kullanan insan o kadar az ki. Uzun oldu ama. Boşuna kendini üzmüş ve özgüvenini zedeletmişsin. Sen kendin ol yeter...
Canım bu insanı doğasında var. Suçlu olmak istememek. Vicdan meseledi. Ama yanlış kullanılmış vicdan. Emin ol hiç biri senin için değil. Hepsi kendini daha iyi hissetmek için. O mesaj atmış olsada sen kendine verdiğin değerle en azından sana olan güven eksikliği yüzğnden bitir. Benim iki ilişkim güven yüzünden bitti. Ve ikisinde hayatımda büyğk yeri vardı. Benim mutlu olduğum şeylerle mutlu olamadıkları ve bana güvenmedikleri için. Ve şuan aban sonsuz gğvenen biri ile evliyim.
o kadar pisman oldum ki fedakarlık yaptıgım insandan bunu yasamak. kaldı ki 2 sokak öteye bile gitmedim sırf rahatsız olmasın diye. insanlar, daha dogrusu kalpler ilginc.insanlarin icinin ne kadar cirkin oldugu dıstan gözükse keske