• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

28.09 :kk77:

Sabah / 2 haş. yumurta + domates + salatalık + zeytin + peynir
Öğlen / muzlu yoğurtlu yulaf
Ara / çizi kalan yrm paket
Akşam / 2 belki 3 sarma belki de 4 :KK48: bilemedim şuan
I IRMAKK70

9.000 adım ve akşam halay :halay: kına var tey tey @_LA_PATYA_
Döktür forever döktür:halay:

Merhaba arkadaslar beni bu sekilde kabul ettiginiz icin cok tesekur ederim dua edin telefonum gelsin bende bu durumdan yoruldum :(
Menum
Sabah
Yarim elma
Kahvalti
Haslanmis yumurta
Domates yarim tane
Sekersiz cay 1tane
Öglen
1 tabak aşure
Gece kizi cayi ictim
1 avuc cekirdek
Aksam
1 tabak etsiz cig köfte
Marul salatalik aci biber yaninda yedim
1 bardak ayran ictim
Birazdan maden suyu icerim
Sade maden suyu limon sıkıp icerim
I IRMAKK C cizen_bayan

Moon Light Moon Light ya çok sevindim daha güzel sonuçlar alacaksın emin ol :KK76: bizle ol, kararlı ol :KK53:
I IRMAKK70 kızzz pilav noldu :KK48::KK48: yulaf candır :KK200: ben direk yoğurtla yiyorum karştırıp hafif yumuşuyor, bazen badem katıyorum içine ve tabi ki meyve de :kk77: 2 aydır sıkılmadım :KK48:
C cizen_bayan işte bunları duymak istiyor insan bu sayfada :halay: daha miniklere inşallah :KK49:benimkiler bol gelmeye başladı alışveriş yapmam lazım :KK76:
Kışın diyet yapmakta güzelmiş :rapci:

Sizleyim canim. Buraya katılmakla cok dogru bi karar verdigime inanıyorum:KK200:

Günaydın kızlar iş yoğunluğundan buraya pek fazla uğrayamıyorum şu yoğunluğum azalsın daha aktif olucam inşallah @_LA_PATYA_ dü dediğim gibi 1 saat spor yaptım ama iyileşene kadar yapmayı düşünüyorum çünkü spordan sonra çok üşüyorum iyileşemem diye çok korkuyorum. Ve menümde değişiklik oldu akşam balık salata yazmıştım 2 parmak kadar palamutu ve az bi salata yedim midem daha fazlasını kaldırmıyor artık . sabah tartıldım -800 ile geldim çok sevinçliyimmm:halay::halay:

Back
X