ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ivett baklava ile oyle anlastik.

Corekci nazi unuttun.
Yinemiiii çöreklerim
Çöreği katmeri bitmiyor ki bir ara çok güzel gidiyordu oysa N naz5403
Sorma canım ya nazarmı oldum acaba(boğazı tutmayıp kendimce aklama yapıyorum)
Kacamak bakani kacamak yapiyor.
Yaramadı bakanlık bana
Zaten N naz5403 ne zaman kacamak bakani oldu ondan sonra basladi kacamaklara oncesinde superr gidiyordu Aceba kacamak bakanligi gorevini yanlis mi anladi
Demi yaaaa bencede(ay ne güldüm buna baya bildiğiniz sesli)
O zaman değiştirelim ne dersiniz sen menüleri gayet güzel idare ediyorsun C cizen_bayan oraya mı alsak
Valla bencede olur
C cizen_bayan i kacamak bakani yaparsan ben o baklavayi ruyamda gorurum ancakGecen hafta aksam yemeginde cacikla 3 kasik pilav yemistim bir araba dolusu laf etti aksam pilav mi yenir diye
Hepimizi hizaya getirir (kız atmakla falan tehdit eder o demedi demeyin)
Benide ya bi adapte olamıyorum okuldan açlık tavan yorgun ve sinirli geliyorum. Bugün Allah’tan oğlum sınıfta bensiz durdu çok mutlu oldum
13.09.2018 Menü

Sabah / 2 haş. yumurta + peynir
Öğlen / muzlu yoğrtlu yulaf ezmesi
Ara / türk kahvesi - mandalina
Akşam / yarım por. yeşil mercimek

Su ve yürüyüş devam
I IRMAKK70
Süper ötesi menü canım
Ellerine emeğine sağlık canım
Sonunda bitti

Menümü paylaşayım çok iyi değil yine
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
Azıcık sucuklu yumurta
Domates salatalık
2dilim peynir
4zeytin
1dilim ekmek
Çay

Ara
1şeftali
1avuç leblebi

Öğlen akşam bir (saat4te)
Ev yapımı
3dilim pizza

Sade kahve
Yeşil çay

45dakika yürüyüş yapıldı
C cizen_bayan I IRMAKK70

Siz kilo verin ben grafikle gostereyim. Yalniz forever da da ne hirs varmis. %10 u yapistirmis.

Herkes cok guzel kilolar vermis tebrikler.

Buyuk ihtimalle acsindir simdi yaniliyor muyum.

1avuç kabak çekirdeği yedim canım.
Yanılmıyorsun ama içten içe çok hırslanıyorum çocuklar okula tam başlasın bu iş kesin olacak yeter artık tıfıl dolanmaktan bıktım
Ben de acikir gibi oldum ayran ictim. Ekmek yeseydim eminim daha cok acikirdim. Domates suyunu denediniz mi odem attiriyormus.

Aynen cnm ya bu gün bende geldiğim gibi duş alıp yatakta uyudum benim oğlan sınıfta duruyor genede okuldayım çıkana kadar sanki okulun bütün işlerini yapmış gibiyim daha şimdi biraz kendime geldim

Aynen cnm ya bu gün bende geldiğim gibi duş alıp yatakta uyudum benim oğlan sınıfta duruyor genede okuldayım çıkana kadar sanki okulun bütün işlerini yapmış gibiyim daha şimdi biraz kendime geldim
Ikiniz kapida toplasip gelisiyorsunuz. Yemekteyiz yarismacilarinin diyetteyiz versiyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…