Bu da cok az canim ya senin icin.
Yinemiiii çöreklerimIvett baklava ile oyle anlastik.
Corekci nazi unuttun.
Sorma canım ya nazarmı oldum acaba
Yaramadı bakanlık banaKacamak bakani kacamak yapiyor.
Demi yaaaa bencede(ay ne güldüm buna baya bildiğiniz sesli)
Valla bencede olurO zaman değiştirelim ne dersinizsen menüleri gayet güzel idare ediyorsun C cizen_bayan oraya mı alsak
Hepimizi hizaya getirir (kız atmakla falan tehdit eder o demedi demeyin)C cizen_bayan i kacamak bakani yaparsan ben o baklavayi ruyamda gorurum ancakGecen hafta aksam yemeginde cacikla 3 kasik pilav yemistim bir araba dolusu laf etti aksam pilav mi yenir diye
Benide ya bi adapte olamıyorum okuldan açlık tavan yorgun ve sinirli geliyorum. Bugün Allah’tan oğlum sınıfta bensiz durdu çok mutlu oldumÖğlen yorgundum cnm uyudum uyandım acıktım
Makarnayı görünce yemek istedim saat erken olduğu için etkilemez dedim heryerim agrıyor okul mahvetti beni yarın neyseki son hafta sonu dinlenirim üşallah
Farkındayım cnm yorgun olunca nefsime yenik düştüm
Ama dinleneyim 1 saat spor yaparım off
Süper ötesi menü canım
Ellerine emeğine sağlık canım
Sonunda bitti
Siz kilo verin ben grafikle gostereyim. Yalniz forever da da ne hirs varmis. %10 u yapistirmis.Yinemiiii çöreklerim
Sorma canım ya nazarmı oldum acaba(boğazı tutmayıp kendimce aklama yapıyorum )
Yaramadı bakanlık bana
Valla bencede olur
Hepimizi hizaya getirir (kız atmakla falan tehdit eder o demedi demeyin)
Benide ya bi adapte olamıyorum okuldan açlık tavan yorgun ve sinirli geliyorum. Bugün Allah’tan oğlum sınıfta bensiz durdu çok mutlu oldum
Süper ötesi menü canım
Sonunda bitti
Menümü paylaşayım çok iyi değil yine
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
Azıcık sucuklu yumurta
Domates salatalık
2dilim peynir
4zeytin
1dilim ekmek
Çay
Ara
1şeftali
1avuç leblebi
Öğlen akşam bir (saat4te)
Ev yapımı
3dilim pizza
Sade kahve
Yeşil çay
45dakika yürüyüş yapıldı
C cizen_bayan I IRMAKK70
Guzel zamanda basladik.Sohbet koyuymus baya neguzel
Kızımı yatiricam ancak bakabildim
Yarışma hepimize hayirli uurlu ossuuunn
Yapiyoruz arada ama rutine oturtamadık benim yuzumdenGuzel zamanda basladik.Kuasar ile beraber ayarlayin yuruyus yapin. Gunde 45 dk tempolu yuruyus baya farkettirir.
1avuç kabak çekirdeği yedim canım.Buyuk ihtimalle acsindir simdi yaniliyor muyum.
Ben de acikir gibi oldum ayran ictim. Ekmek yeseydim eminim daha cok acikirdim. Domates suyunu denediniz mi odem attiriyormus.1avuç kabak çekirdeği yedim canım.
Yanılmıyorsun ama içten içe çok hırslanıyorum çocuklar okula tam başlasın bu iş kesin olacak yeter artık tıfıl dolanmaktan bıktım
Aynen cnm ya bu gün bende geldiğim gibi duş alıp yatakta uyudum benim oğlan sınıfta duruyor genede okuldayım çıkana kadar sanki okulun bütün işlerini yapmış gibiyimYinemiiii çöreklerim
Sorma canım ya nazarmı oldum acaba(boğazı tutmayıp kendimce aklama yapıyorum )
Yaramadı bakanlık bana
Valla bencede olur
Hepimizi hizaya getirir (kız atmakla falan tehdit eder o demedi demeyin)
Benide ya bi adapte olamıyorum okuldan açlık tavan yorgun ve sinirli geliyorum. Bugün Allah’tan oğlum sınıfta bensiz durdu çok mutlu oldum
Süper ötesi menü canım
Sonunda bitti
Ikiniz kapida toplasip gelisiyorsunuz. Yemekteyiz yarismacilarinin diyetteyiz versiyonu.Aynen cnm ya bu gün bende geldiğim gibi duş alıp yatakta uyudum benim oğlan sınıfta duruyor genede okuldayım çıkana kadar sanki okulun bütün işlerini yapmış gibiyimdaha şimdi biraz kendime geldim
Ikiniz kapida toplasip gelisiyorsunuz. Yemekteyiz yarismacilarinin diyetteyiz versiyonu.
A AklinYolu1 başkanım ilk sayfada kendimi görmem çok güzel grafikte bile teşekkürler emeğinize sağlık başkanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?