ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Gunaydin kizlar ,:cool:

Dunden bu yana hic kilo vermemisim oysa ki pilav da yemedim. 6 dan sonra da bir sey yemedim . :KK12:

Neyse yavas yavas moda giricem tabi ki. Bugun bir cizgi cekiyorum.

Bugunden itibaren detoxuma basliyorum.

Tarti resmim Sena616 Sena616

Su an listede degilim kizlar ama haftaya hedefim : 58.7 olsun Forever07 Forever07

Eklentiler

• Photo0250.jpg
    Photo0250.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 21
Cnm benim yemek kaşığı hesabıyla yapsam tepeli yapıyorum :KK66: sanki 6 yemek kAşıgı yemiş oluyor
Şimdi kase hesabı yapıyorum seninde öylemi
En sevdiğim yemekte özellikle yapıyorum :KK66:))
kuzum ben o türlü daha cok yiyorum yemek kaşığıyla 2 yada 3 kaşık yetiyor bana :KK66:

Başkanım sabah 8:30 sütümü içiyorum
Saat 12 ye kadar oradayım
11:30’ağzım n içi değişik oluyor
Acıkmıyorum
Bu gün kremini 1 tane yedim ağzım düzeldi
Kilo yapmayan ne alabilir ağzım ap acı oluyor :KK43:
ayran kuzum en güzeli hem tok tutuyor hem de rahatlatıyor :KK66:

Cok iyi gidiyorsun baklavaya , pilava ragmen. :halay:

:oops:Eki Görüntüle 2188392 Tartılamıyorum ya pili bitti yada bozuldu namussuz acaba ben yarın tartı versem kabul edermisiniizz:oops: Forever07 Forever07 Sena616 Sena616
Low yani dusuk yazmaya mi calismis pilin , pilin bitmis sekerim.

Bu cok iyi oldu. :KK76:
Başkanım ben yokum :KK43:

Sen benim aklimdasin . :KK53:

Listeyi foreverle yeniden duzenliycez zaten o zaman yazariz seni. :KK51:

Sen olma listede . :KK70:Tebrikler. :cool:

Günaydın kızlar

Naz yanlis anlamazsan sana dijital tarti almani onerecegim. Butceni sarsmayacak 40 Tl civari mevcut.

Baskulde tartilmak insani yanlis yonlendirebiliyor. Benim tartim yoktu kilo almamin biraz da sebebi digital tartimin olmamasi ve baskulun de dengesizligiydi.

20180912_075457.jpg

Kızlar benim tartı böyle ama geçende yazmıştım size salonda tartıldım ölçüm tartılarıyla benim tartım ona göre 1 kg den fazla tartıyordu bu kararı Forever07 Forever07 ve A AklinYolu1 e bırakıyorum nasıl yansıtmak istersenz öyle yazın kuzular kimsenin hakkına girmeyeyim bide evden çıkmadan son anda tartıldım kot pantalon falan vardı buda bir dip not :KK48:

Eki Görüntüle 2188413
Kızlar benim tartı böyle ama geçende yazmıştım size salonda tartıldım ölçüm tartılarıyla benim tartım ona göre 1 kg den fazla tartıyordu bu kararı Forever07 Forever07 ve A AklinYolu1 e bırakıyorum nasıl yansıtmak istersenz öyle yazın kuzular kimsenin hakkına girmeyeyim bide evden çıkmadan son anda tartıldım kot pantalon falan vardı buda bir dip not :KK48:
Konuya vakif degilim cizzy. Baska tartiyla mi tartildin gecen hafta . Eger oyleyse kac ciktin. :KK8:

Konuya vakif degilim cizzy. Baska tartiyla mi tartildin gecen hafta . Eger oyleyse kac ciktin. :KK8:
Canım şöyle bişey var benim ilk zamanlar tartıldığım tartı bozuldu bende uygun bi tane aldım ilk zamanlar güzeldi ama son zamanlarda bu bozukluk yaptı evde aç karna tartılıyorum 74,5 75 gösteriyor ama tok sporda tartılıyorum 74 çıkıyor bendde dedim bu bozuk artık böyle bir durum var yani :KK43:

Bilmem kim dedi ki, ben duymadim:ıslık:

O Forever07 Forever07 nin teorisi, yemegi yiyip 8 saat yatiyon sabah -400 goruyorsun, uyumak en guzel spordur diyor ben onun yalancisiyim:KK70:Bir de sodali turk kahvesi teorisi var o da - 400 garantiliydi bu aksam onu da deneyeyim diyorum:eğlence: Bakalim sonucu sabah gorecegiz:KK53:
ben bu gece de uyguladım :KK70::KK70:
sonucu yazıları bitireyim öyle atacağım :rolleyes::rolleyes:

Sayın bakanım artık geri geldiğinize göre idareyi elinize alsanız bizi yönlendirseniz en azından benim ihtiyacım var saygılar.....
:KK66:
Gayet iyi gitmissiniz pg. Yonlendirilmeye ihtiyaciniz yok bence.

Kilo verme isi cok bireysel , deneme yanilma yoluyla kendinize yarayan seyi bulmaniz onemli.

Onun disindaki dusuncemi biliyorsun , aktif olan menu yazan , spor yapan arkadaslarin vermemesine imkan yok . Oyle deli gibi tek ogun iki ogun de gereksiz ben yaptim ve kiloyu aldim.

Insulin direnci ve meyve de sebep oluyor ama koruma donemi cokk cok cok daha zor.

Omrunuz boyunca kuruyemis ve salata ile gecistiremezsiniz. Hicbir seyi silmeyin diyetinizden . Dondurma da cikolata da makul miktarda yenebilir. Denge oturtmak sart.

Back