ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

canım akşamki ekmek olmasa kuraiye bile affedilirdi 2si bir arada düşündürdü beni biraz

canım activa yoğurt sade mi meyveli mi ve form çubukları hayatından çıkar kuzum onun yerine leblebi yemeyi denemelisin

süpr menü canım tebrik ederim seni maşallah

kızlar bugün işten çıkar çıkmaz tartı aradım buldum bitane eve geldim hüsran yaşadım umarım yarın sabah artı görmem aşırı moralim bozuldu bu regl dönemimden dolayı şişliğimde var offff offff kadın olmak çok zorr beeaa

Tartı değişimi de zor, kötü olmuş ama takılma. Yaptığın her fedakarlık, en küçüğü bile vücudunda bir şeyleri değiştiriyor, ona odaklan çizenbayancım. Sabır, sabır...

Iyi tatiller canım
Iyi tatiller canım
Teşekkürler canım. Tatilden geldim eve ama evin işleri bavullar derken yorucu bir gündü. Biraz uzattım tatili biraz kilo olarak döndü tabi.atridayim kızlar kesin yani düzensiz beslenme oldu tatilde. Ama sanki uzerimden bir yük kalktı sanki. Bu ışte bitti. Gerçi yaz tatili de bitiyor. Yarin doktora gidilecek tartimin yüklenecek bir yani yok ama yarın doktora götüreceğiz çocukları. Inşallah yetişir yüklerim. Inşallah sized durumlat iyidir canlar iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…