- Emoji Skoru
- 4.770
- Puanlar
- 48
canım akşamki ekmek olmasa kuraiye bile affedilirdi 2si bir arada düşündürdü beni biraz14.08.2018
C cizen_bayan ve I IRMAKK70
Sabah
Limonlu şu
1 haşlanmış yumurta
Marul
Zeytin
2 dilim kepek ekmeğinin arasında peynirli tost
Öğlen
Kahve
Kurabiye
Akşam
Kelle paça çorba
1 dilim kepek ekmeği
Biraz pırasa
Yeşilçay li tarçınlı limonlu 1 lt su içtim
canım activa yoğurt sade mi meyveli mi ve form çubukları hayatından çıkar kuzum onun yerine leblebi yemeyi denemelisinC cizen_bayan I IRMAKK70
Bugünün menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1yumurta
5zeytin
1dilim salam
2dilim peynir
Domates salatalık
1dilim ekmek
Çay
Ara yarım muz 1erik
Öğlen activia yoğurt 1paket form çubuk
Yeşil çay
Akşam
Ton balıklı salata
Bol su içildi
Yürüyüş yapıldı
Yarını heyecanla bekliyorum
süpr menü canım tebrik ederim seni maşallahWuhuuu kopalım haydiii danss
Menüm gelsin
09.30
1 dl çavdar,1 kk peynir,5 zeytin,domates,salatalık
14.00
1 sb süt ,1 domates
18.00
1 yt çoban salata,2 kase yayla çorba
Su 1,5 lt .
Spor yapamadım amaaa tek başıma ev süpürüp sildim canlarım ölüyorum yorgunluktan
Doğru o ikinci ekmeği sinirden yedim yaacanım akşamki ekmek olmasa kuraiye bile affedilirdi 2si bir arada düşündürdü beni biraz
öğlen yediklerinle akşamı dengelemişşin canım güzel gidiyorsun
Yarın tartı için heyecanliyim
Meyveli canım ay hiç aklıma gelmedi halbuki evdede vardı yarın leblebi ozamancanım activa yoğurt sade mi meyveli mi ve form çubukları hayatından çıkar kuzum onun yerine leblebi yemeyi denemelisin
kızlar bugün işten çıkar çıkmaz tartı aradım buldum bitane eve geldim hüsran yaşadım umarım yarın sabah artı görmem aşırı moralim bozuldu bu regl dönemimden dolayı şişliğimde var offff offff kadın olmak çok zorr beeaa
Bende 2 öğünün üstüne çıkınca kilo veremiyorum ilk günler zor oldu ama çalıştım canımsüper canım tebrik ederim ben bu kadar az yemeye dayanamıyorum
Bakalım bir saatler kaldıBen de heyecanlıyım ama hedefi tutturduğumu hissetmiyorum
Iyi tatiller canım
Teşekkürler canım. Tatilden geldim eve ama evin işleri bavullar derken yorucu bir gündü. Biraz uzattım tatili biraz kilo olarak döndü tabi.atridayim kızlar kesin yani düzensiz beslenme oldu tatilde. Ama sanki uzerimden bir yük kalktı sanki. Bu ışte bitti. Gerçi yaz tatili de bitiyor. Yarin doktora gidilecek tartimin yüklenecek bir yani yok ama yarın doktora götüreceğiz çocukları. Inşallah yetişir yüklerim. Inşallah sized durumlat iyidir canlar iyi geceler.Iyi tatiller canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?