ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kizlar kahvaltımı yaptiktan sonra tartildik saat 11 gibi ve sadece 300 gr gitmiş gorunuyir cok canim sıkıldı. Acaba tok tartıldım ve bir iki güne kadar regl olacağım bunların etkisi olabilir mi
kesinlikle etkisi vardır aç karna tartılmak daha doğru ve regl olduğun zaman 1 kilo fazla çıkıyorsun

Çok geçmiş olsun canım
Kizlar kahvaltımı yaptiktan sonra tartildik saat 11 gibi ve sadece 300 gr gitmiş gorunuyir cok canim sıkıldı. Acaba tok tartıldım ve bir iki güne kadar regl olacağım bunların etkisi olabilir mi
Sakın canını sıkma canım tok karnına 1kiloya yakın fazla çıkman normal sen bu akşam yoğurtlu hafif geçir yemeğini bol yeşil çay iç ammmaaaaa kendin demle gerçekten faydası oluyor ben birde içine 1tane çubuk tarçın atıyorum ağzını kapatıp yarım saate yakın bekletiyorum yarım limon sıkıp içiyorum çok tadını sevmiyorum ama acayip ödem attırıyor

Hemen yapıyorum canım sağol moral oldu valla

yoğurtlu semizotu yada salatama lor katıp yiyorum genelde ama zeytinyağını 1 çorba kaşığı koyuyorum karataya uyuyor sanırım benimkide
Uyuyor uyuyor tatlım
Kızlar bugün evdeyim yoğun bi temizlik var bi ara kendimi unuturum diye düşünüyorum temizlik diyince @AklinYolu1 geliyo aklıma kuzum hiç sevmez temizliği evet başlasın artık
Kolay gelsin canım
kesinlikle etkisi vardır aç karna tartılmak daha doğru ve regl olduğun zaman 1 kilo fazla çıkıyorsun
1 kilo fazlamı ayyy çok kötü

Harbi yarim kalmış kusura bakma canım. Arkadaşımın ailesi kullandı baya memnun kaldılar fakat sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bence kullanma biz bu şekilde devam edelim
Öylemi dersin kuzum ne biliyim ya ayda 10 kiloya kadar verdiriyomus ama biliyomusun bugün bir ilki basardim pekmek yemedim çok yemedim şuan az aciktim ve çorba yapmayı dusunuyorum 2 kase ekmeksiz yersem iyi olur

Son düzenleme:
Öylemi dersin kuzum ne biliyim ya ayda 10 kiloya kadar verdiriyomus ama biliyomusun bugün bir ilki basardim pekmek yemedim çok yemedim şuan az aciktim ve çorba yapmayı dusunuyorum 2 kase ekmeksiz yersem iyi olur
olur canım neden olmasın sıvı çünkü

Hızlı çok kilo vermek sağlıklı degil canım bak çok güzel şeyler başarıyorsun. Sen kendine yetersin bizde buradayız onlara hiç ihtiyacımız yok. Çok hızlı ve verilen fazla kilo bize zarar verir ve tekrar kilo aldırır. Çorbada güzel fikir

kızlar moralim çok bozuk ya ve şu an deli gibi yemek istiyorum offff
Yoook yoook yeme yersen moralinin bozukluğuna ek yaparsın. Kuruyemiş ye bitki çayı iç papatya çayı iç belki rahatlatır seni. Konu her neyse sikmamaya çalış kendini

Yoook yoook yeme yersen moralinin bozukluğuna ek yaparsın. Kuruyemiş ye bitki çayı iç papatya çayı iç belki rahatlatır seni. Konu her neyse sikmamaya çalış kendini
yemedim direniyorum çay falan içiyorum da bu kriz herkesi mahvetti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…