TabiksiSüperr bu hafta yarışa dahilsin o vakit 100 gr da neymiş
GÜzel gidiyoCanlardır sabah kahvaltim 1 yumurta omlet 1 dilim ekmek domates salata marul 1 sise detoks su C cizen_bayan
Inşallah tatlım yaGÜzel gidiyo
Sakın ümitsizliğe kapılma olucak daha iyi olucak devamInşallah tatlım ya
Kız sanki aynaya bakınca vermiş değilde almış gibi gorunuyomSakın ümitsizliğe kapılma olucak daha iyi olucak devam
Kız sanki aynaya bakınca vermiş değilde almış gibi gorunuyom
benim canım ben kilo alında bütün vucudum alıyor kol bacak basen popo göbek mide . göbek mide çabuk gidiyorda basen için egzersiz yapmak lazımBenim gibi basenden kilo alan varmı yürüdükçe bacakların birnirine değiyo hep üst bacaktan alıyorum kiloları
süper gidiyorsun canım aynen devam harikasınnCanlardır sabah kahvaltim 1 yumurta omlet 1 dilim ekmek domates salata marul 1 sise detoks su C cizen_bayan
Bayram geçsin düzenli başlıycam inşallahbenim canım ben kilo alında bütün vucudum alıyor kol bacak basen popo göbek mide . göbek mide çabuk gidiyorda basen için egzersiz yapmak lazım
Ne biliyim psikolojikmi acabaDaha neler
Canim bu gune kadar tam liste gonderenler
bu arkadaşlar nerdesiniz sesiniz neden çıkmıyor
Anladım canım kısa sürede düzelir herşey umarım. Tekrar başlaman güzel.Pek dikkat edemedm hatta sinirden yedim bile diyebilirim ama bugun detix yapiyorum
Daha aktif şekilde bekliyor olacağız seniKac kilo oldugumu bilmiyorum bu haftalik bi hedef koymiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?