- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Cok tesekkur ederim. Bu kocalarin koca koca dertleri var ahh bi kadinlar bide bize tripli derler :)
canım kendini aç bırakman iyi değil açlık hissediyorsan 1 domates ya da salatalık ye bu besinler sadece su içerir zararlı değil yaniKızlar günaydın, gece açlıktan uyuyamadım, büyük umutlarla kalktım ama hiç kilo vermemişim :,(
Düştüm düştüm merak etmeNaber papatya
Senin de +100 ün vardı değil mi bu hafta eski kilo altına düşersin umarım
Kızlar günaydın, gece açlıktan uyuyamadım, büyük umutlarla kalktım ama hiç kilo vermemişim :,(
Tatiller diyet için risk oluşturuyor kuzumTatil beni çok bozdu gece 3 lere kadar dışardaydık ondan oldu bunlar hep ya
Burdayım kuzummmYauğ nirdesinizForever07 cicim burdasın yoksam yok
Süperr bu hafta yarışa dahilsin o vakit 100 gr da neymişDüştüm düştüm merak etmeo iş bende
Tartın sana şaka yapmış canımAy Yok vermişim, tartı da bi garip...
aynen korkulu rüyam bayrammTatiller diyet için risk oluşturuyor kuzum
O yüzden bu hafta sıkı tutup bayram tatilini de cıss olmadan atlatırsak süperrrrrrrrrr
Pek dikkat edemedm hatta sinirden yedim bile diyebilirim ama bugun detix yapiyorumGeçmiş olsun diyelim @swtyheart. Hoşgeldin tekrar nasıl gidiyor diyet?
Kac kilo oldugumu bilmiyorum bu haftalik bi hedef koymiyimTartıya 2 gün var ve sizlerin hedefi yok kızlar.
@swtyheart tatlım hedefin kaç
LolaLuna
Sarellam
K Kimmik
@ebrar1980 spor bakanımız hedefinnn
Amelie23 nerelerdesin kuzummm
birakma kendinj yogurt ye tarcinli sut ic ac kaldiginda metebolizman kendini aclik moduna alir ve kilo veremezsin yani metebolizman yavaslarKızlar günaydın, gece açlıktan uyuyamadım, büyük umutlarla kalktım ama hiç kilo vermemişim :,(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?