ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bu arada baskan bayram haftasi ile ilgili menu ve tarti icin ne yapacagiz son karar nedir?

tatlım genel karar; tartı resmi olmayacak herkes bi yerde olur malum, 29 ağustos tartı resmi yükleriz diyorum.
ama burda sohbete devam ve menü yazmak isteyen bildirir. kaçamaklar olmaz olan da yazar uyarırız
hedefimizi yüksek tutup 29 ağustos hedefi belirleriz

Menu bildiriminde kupa yoksa ben liste tutmayayim diyorum. Kupa varsa liste tutmaya o hafta da devam edeyim. Bu konuda da bir karara varsak

Menu bildiriminde kupa yoksa ben liste tutmayayim diyorum. Kupa varsa liste tutmaya o hafta da devam edeyim. Bu konuda da bir karara varsak
O konuda da önerim şöyle bayram sonuçta herkes gezmelerde falan olacak.
Vakit ayırıp bildirene 29 ağustos 2 kupa verelim
Ve All star tarihinde menü bildirip 2 kupa alan tek şahıs olur diyorum veyahutta umarım herkes aktif olur ve alır çift kupa bende destek olurum gerekirse size C cizen_bayan köyde olacak o biraz zor girebilir

Kızlar bayram haftası tartı veremeyeceğiz bu konu OK.
Ancak menü bildirimde kaldırırsak kendimizi salabiliriz
Gerçi biz ALL STAR takımıyız ve kendim de dahil hepinize güvenim sonsuz artı değil eksilerle döneceğiz inşallah
Verdiğimiz emekleri 2 dilim baklavaya ve et kavurmalara değişmeyiz değil mi

Tamam o zaman canim. Bayram haftasi da listeye devam o zaman:) Bayram beni korkutuyor, maaile olunca kendimi durduramam diye. O yuzden elimden geldigince menu yazmaya devam etmeye calisacagim. Herkese de tavsiyem interneti olan arkadaslar gunluk menu bildirimi yapmaya devam edersek bayrami en az hasarla atlatiriz

Bizim için en önemli hafta Aynen aktif olalım o hafta da kızlar

aynen bayram haftası bende sıkıntı köyde net çekmiyor çektikçe girerim zaten ama gelince mesajları tek tek okuyup kim menü yazmışssa ona kupası verilecek . Çizelgem hazır tek tek not alıyorum merak etmeyin

C cizen_bayan canim benim aklima soyle bir fikir geldi. Tabi sana da uyarsa. Gorev paylasimi yapsak, ikimizde ayri ayri liste tutup zaman kaybedecegimize birimiz listeyi tutup menu gondermeyenleri etiketleyelim. Digerimiz de tek tek menuleri inceleyip hepsinde dogru ve yanlis yapilanlari not dussek. Menuleri kim incelerse menulerin arasindan gunun en guzel menusunu secip paylassa. Bazen menu konusunda kafa karisikliklari yasanabiliyor kendi adima. Birbirimizin menulerinden ogrenecegimiz cok seyler var diye dusunuyorum.

o zaman canım ben yorumlama yapayım sende listeleri tut olur mu ? çünkü iki gün yokum dürtemicem kimseyi sen dürtersin ara ara giripte yorumları yazarım ama hafta başında herkesi tek tek yorumlarım olur mu ?

Ben bir kaçamak yaptım hemde şimdi N naz5403 Ben şimdi pişmaniye yedim
Umarım azıcık yemişsindir canım bugün çok hafif beslenmeye çalış
Sen yumurta sevmiyorsun değil mi??
Ben de tam tersi. Bir de hastane işi uzun sürdü. Öğlene acikmisim en.sağlıklı yumurta geldi canim arkadaşım. 2.5 dilim ekmek yazmayı unutmuşum.
Yok severimdeee o kadar abartmaya gerek yok canım herşey yiyelim az yiyelim iki öğün birleşti diye çok çok yememin bi gereği Yok canım
ya bize bu hafta noldu herkes bi kaçamak yapıyor bayram haftası da geliyor artık kaçamak yapmayalım lütfen yapan olursa böcekli havuz çivili sopalar geliyorrrrrr
Bencede ceza yöntemine başlayalım herkes bi saldı canım
hepinize günaydınnnnnnn ben bugün biraz neşeli uyandım 2 günlük bile olsa tatile gidiyorum da azcık keyiflendim . Tatil dediysem diyet bozmuyorum aynen devam
Ay ne kadar güzel tatil başka bi mutluluk yenilenme resmen
Bende 81 olurum bol keseden atmayacağım artık
canım sabah nasıl su böreği kol böreği kesme börek istedi anlatamam zor tuttum kendimi ama koyuyo süreklenerek börekçiye gideceğim diye de çok korktumm
Bak geliyor çivili sopa ne böreği

81diyorum canım

o zaman canım ben yorumlama yapayım sende listeleri tut olur mu ? çünkü iki gün yokum dürtemicem kimseyi sen dürtersin ara ara giripte yorumları yazarım ama hafta başında herkesi tek tek yorumlarım olur mu ?
Tamam canim. Ben de yorumlamayi sen daha iyi yaparsin diyecektim:) Sen tatilini yap don, yorumlarinin bize cok sey katacagina inaniyorum. Hele ki gunun en guzel menusu bir cogumuzu menu hazirlama telasindan da kurtarir:)

Günün menüsü güzel fikir tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…