Bu arada baskan bayram haftasi ile ilgili menu ve tarti icin ne yapacagiz son karar nedir?
Menu bildiriminde kupa yoksa ben liste tutmayayim diyorum. Kupa varsa liste tutmaya o hafta da devam edeyim. Bu konuda da bir karara varsaktatlım genel karar; tartı resmi olmayacak herkes bi yerde olur malum, 29 ağustos tartı resmi yükleriz diyorum.
ama burda sohbete devam ve menü yazmak isteyen bildirir. kaçamaklar olmaz olan da yazar uyarırız
hedefimizi yüksek tutup 29 ağustos hedefi belirleriz
O konuda da önerim şöyle bayram sonuçta herkes gezmelerde falan olacak.Menu bildiriminde kupa yoksa ben liste tutmayayim diyorum. Kupa varsa liste tutmaya o hafta da devam edeyim. Bu konuda da bir karara varsak
Tamam o zaman canim. Bayram haftasi da listeye devam o zaman:) Bayram beni korkutuyor, maaile olunca kendimi durduramam diye. O yuzden elimden geldigince menu yazmaya devam etmeye calisacagim. Herkese de tavsiyem interneti olan arkadaslar gunluk menu bildirimi yapmaya devam edersek bayrami en az hasarla atlatirizO konuda da önerim şöyle bayram sonuçta herkes gezmelerde falan olacak.
Vakit ayırıp bildirene 29 ağustos 2 kupa verelim
Ve All star tarihinde menü bildirip 2 kupa alan tek şahıs olur diyorum veyahutta umarım herkes aktif olur ve alır çift kupabende destek olurum gerekirse size C cizen_bayan köyde olacak o biraz zor girebilir
Tamam o zaman canim. Bayram haftasi da listeye devam o zaman:) Bayram beni korkutuyor, maaile olunca kendimi durduramam diye. O yuzden elimden geldigince menu yazmaya devam etmeye calisacagim. Herkese de tavsiyem interneti olan arkadaslar gunluk menu bildirimi yapmaya devam edersek bayrami en az hasarla atlatiriz
o zaman canım ben yorumlama yapayım sende listeleri tut olur mu ? çünkü iki gün yokum dürtemicem kimseyi sen dürtersin ara ara giripte yorumları yazarım ama hafta başında herkesi tek tek yorumlarım olur mu ?C cizen_bayan canim benim aklima soyle bir fikir geldi. Tabi sana da uyarsa. Gorev paylasimi yapsak, ikimizde ayri ayri liste tutup zaman kaybedecegimize birimiz listeyi tutup menu gondermeyenleri etiketleyelim. Digerimiz de tek tek menuleri inceleyip hepsinde dogru ve yanlis yapilanlari not dussek. Menuleri kim incelerse menulerin arasindan gunun en guzel menusunu secip paylassa. Bazen menu konusunda kafa karisikliklari yasanabiliyor kendi adima. Birbirimizin menulerinden ogrenecegimiz cok seyler var diye dusunuyorum.
Umarım azıcık yemişsindir canım bugün çok hafif beslenmeye çalış
Yok severimdeee o kadar abartmaya gerek yok canım herşey yiyelim az yiyelim iki öğün birleşti diye çok çok yememin bi gereği Yok canımSen yumurta sevmiyorsun değil mi??
Ben de tam tersi. Bir de hastane işi uzun sürdü. Öğlene acikmisim en.sağlıklı yumurta geldi canim arkadaşım. 2.5 dilim ekmek yazmayı unutmuşum.
Bencede ceza yöntemine başlayalım herkes bi saldı canımya bize bu hafta noldu herkes bi kaçamak yapıyor bayram haftası da geliyor artık kaçamak yapmayalım lütfen yapan olursa böcekli havuz çivili sopalar geliyorrrrrr
Ay ne kadar güzel tatil başka bi mutluluk yenilenme resmenhepinize günaydınnnnnnnben bugün biraz neşeli uyandım 2 günlük bile olsa tatile gidiyorum da azcık keyiflendim . Tatil dediysem diyet bozmuyorum aynen devam
Bende 81 olurum bol keseden atmayacağım artıkMavi takim: mavi diyetim iyi mi?
LolaLuna
Sarellam
K Kimmik
Sena616
Yesil takim: yesil onumden cekil
@Papatya gelini
@ebrar1980
Amelie23
@sarem2015
Pembe takim: pembe diyetim sende .
@Forever07
I IRMAKK70
Kuasar
@swtyheart
Turkuaz takim: yanimda frambuaz
N naz5403
S salinger29
lastrose6
Anneyimbenanne35
hanımlar biraz geç oldu ama hadi yapalım haftaya kaç kilo olursunuz tahminleri alalım. .Tahminin tutturana 1 kupa var
ben söylüyorum 73,00 olurum diyorum
Bak geliyor çivili sopa ne böreğicanım sabah nasıl su böreği kol böreği kesme börek istedi anlatamam zor tuttum kendimi ama koyuyo süreklenerek börekçiye gideceğim diye de çok korktumm
81diyorum canımKizlarr hedefini en yakin tutturana tek kupa var. Siz de eklemeyi yapin.
15.08.2018 tartı tahminleriii hepsi tutsun inşallah aminnnn
Forever07
71.5 olurum haftaya inşallah
C cizen_bayan
73,00 olurum
I IRMAKK70
70 olurum
Kuasar
76.4 olurum
S salinger29
74,6 kg olurum inşaalah
Anneyimbenanne35
105 olurum inşallah
N naz5403
@swtyheart
@Papatya gelini
Sena616
LolaLuna
Sarellam
K Kimmik
@ebrar1980
Amelie23
@sarem2015
lastrose6
Kendinizi ekleyerek devam edin kizlar.
Tamam canim. Ben de yorumlamayi sen daha iyi yaparsin diyecektim:) Sen tatilini yap don, yorumlarinin bize cok sey katacagina inaniyorum. Hele ki gunun en guzel menusu bir cogumuzu menu hazirlama telasindan da kurtarir:)o zaman canım ben yorumlama yapayım sende listeleri tut olur mu ? çünkü iki gün yokum dürtemicem kimseyi sen dürtersin ara ara giripte yorumları yazarım ama hafta başında herkesi tek tek yorumlarım olur mu ?
aynen canım süper paylaşım olduTamam canim. Ben de yorumlamayi sen daha iyi yaparsin diyecektim:) Sen tatilini yap don, yorumlarinin bize cok sey katacagina inaniyorum. Hele ki gunun en guzel menusu bir cogumuzu menu hazirlama telasindan da kurtarir:)
C cizen_bayan canim benim aklima soyle bir fikir geldi. Tabi sana da uyarsa. Gorev paylasimi yapsak, ikimizde ayri ayri liste tutup zaman kaybedecegimize birimiz listeyi tutup menu gondermeyenleri etiketleyelim. Digerimiz de tek tek menuleri inceleyip hepsinde dogru ve yanlis yapilanlari not dussek. Menuleri kim incelerse menulerin arasindan gunun en guzel menusunu secip paylassa. Bazen menu konusunda kafa karisikliklari yasanabiliyor kendi adima. Birbirimizin menulerinden ogrenecegimiz cok seyler var diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?